Fragtopgaver.dk Recensioni

TrustScore 5 su 5

4,8

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Super god og meget fleksibel måde at få transporteret sine ting på. Hvis man ikke har et præcist tidspunkt for, hvornår man vil have leveret, så er det nemt, billigt og fleksibelt at bruge fragtopgave... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Opgaven blev løst yderst tilfredsstillende hurtigt og effektivt og bare det at man kunne ringe og få ændret lynhurtigt plus at varen kom helt til dørs selvom der var en 10 minutters sejlads imellem... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Fragtopgaver.dk er en virkelig god ordning. Man/kunden får flere tilbud og mulighed for at korrespondere med den valgte fragtmand (måske med de andre også). Fragtopgaver.dk svarer hurtigt og hjælpsomt... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Det var første gang, jeg benyttede Fragtopgaver, og det fungerede virkelig godt. Jeg var i kontakt med kundeservice to gange – de svarede hurtigt og havde allerede fundet løsningen, før jeg selv nåede... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Sito di comparazione dei prezzi
  2. Servizio di corriere
  3. Servizio di spedizione

Informazioni su Fragtopgaver.dk

Scritti dall'azienda

Om os

Hos Fragtopgaver.dk gør vi det nemt for dig at få fragtet større genstande som møbler, cykler og hvidevarer – kort sagt, alt det, der ikke kan sendes med almindelig pakkepost. Vi udnytter den eksisterende kapacitet ved at samarbejde med fragtbiler, der allerede kører på de danske veje og har plads til mere i lastrummet. Dette betyder, at du som kunde får en lavere fragtpris, samtidig med at fragtmanden undgår tomkørsel.

Vi bidrager til den grønne omstilling da det bliver nemmere og billigere at købe brugte møbler eller andre større ting, selvom de befinder sig i den anden ende af landet. På den måde kan du gøre en god handel uden at bekymre dig om høje fragtomkostninger, der kunne æde besparelsen ved at købe brugt.

Vores vision

At tilbyde lavere fragtpriser til forbrugerne og gøre det muligt at handle brugte varer på tværs af landet, uanset hvor det perfekte fund måtte befinde sig.

At reducere tomkørsel for vognmændene, i stedet for at køre tomme retur fra deres ruter, tager de dine ting med til en reduceret fragtpris.

Vi ønsker at gøre denne proces lige så enkel som at købe en pakkelabel.
Prøv det selv her: https://www.fragtopgaver.dk/booking/

Spar op til 75% på fragt

Scritti dall'azienda

Gør som 202.055 andre danskere og få skarpe tilbud på din fragt.
Fragtopgaver.dk er et billigt alternativ til transport af ukurant gods (såsom møbler, cykler osv.) der ikke kan sendes med almindelig pakkepost.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

105 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 1 stelle su 5

I skriver I jeres svar til mig flg

I skriver I jeres svar til mig flg:

"Vi vil dog gerne præcisere detaljerne i sagen, så der ikke opstår misforståelser:

Du bookede afhentning den 19/11 i tidsrummet 08.00–18.00, men i chaufførinstruktionen skrev du, at varen skulle afhentes inden kl. 14.

Det betyder, at din instruktion ikke stemte overens med det tidsrum, du selv havde valgt ved bookingen."

Nej. Det er ikke korrekt.

Jeg skrev præcis. at jeg ønskede afhentning af varen senest kl. 14 i min bestilling og modtog 5. november en ordrebekræftelse.

I ringer så NI dage senere og aflyser, fordi I ikke kan imødekomme den ordre, I selv har bekræftet.

I burde som MINIMUM senest 1-2 dage efter at have sendt ordrebekræftelsen kontaktet mig og fortalt, at I ikke kunne leve op til det, jeg havde bestilt. Det er superdårlig service at vente ni dage og ringe en fredag eftermiddag kl. 13 og aflyse. Jeg har aldrig nogensinde oplevet, at en seriøs virksomhed venter ni dage på at annullere en ordre, de selv har sendt en ordrebekræftelse på.

16 novembre 2025
Non scritta su invito

Kære Thomas

Tak for en behagelig samtale i går. Endnu engang vil vi gerne beklage, at du har haft denne oplevelse.

Som nævnt er det det valgte afhentnings- og leveringstidspunkt ved bookingen, som vores system styrer efter, og som der automatisk sendes ordrebekræftelse på. Feltet til chaufførinstrukser er et fritekstfelt, hvor man typisk skriver praktiske informationer – fx at chaufføren skal ringe på dørtelefonen. Disse informationer bliver først overdraget til chaufføren i forbindelse med den konkrete planlægning af opgaven.

I dit tilfælde kan vi godt se, at den vigtige information, du havde angivet, burde have været opfanget tidligere – uanset balancen mellem automatiseret og manuel håndtering.

For at sikre, at noget lignende ikke kan ske fremover, har vi derfor indført en “vagthund”, der overvåger chaufførinstrukserne og giver automatisk besked i systemet, hvis noget afviger fra det, der er booket.

Endnu en gang er vi oprigtigt kede af, at du – uanset årsagen – har haft en dårlig oplevelse med at bruge vores platform.

Valutata 5 stelle su 5

Nem, hjælpsom og behagelig kommunikation

Nem, hjælpsom og behagelig kommunikation.
Vil varmt anbefale “Fragtoogaver”

14 novembre 2025

Kære Sara

1.000 tak for din fine anmeldelse og de 5 stjerner 🌟
Hvor det varmer at høre, at kommunikationen har været nem, hjælpsom og behagelig. Vi er rigtig glade for din anbefaling 🙏

Valutata 1 stelle su 5

Virkeligt dårlig kommunikation

Virkeligt dårlig kommunikation, hvor de ikke informerer om at deres chauffør ikke kan komme på dagen alligevel, så en hel dag der skulle være brugt på noget andet, blev brugt på at vente på nogen der aldrig kom.

30 ottobre 2025
Non scritta su invito

Kære August

Tak for din anmeldelse. Vi er meget kede af det forløb, du har oplevet – det er langt fra den service, vi ønsker at levere.

Der har været nogle helt ekstraordinære udfordringer med en af vores vognmænd, som desværre har påvirket både afhentning og levering. Det ændrer dog ikke på, at kommunikationen burde have været langt bedre. Det beklager vi dybt.

Vi tager din oplevelse alvorligt og arbejder på, hvordan vi kan undgå lignende situationer fremover - Tak fordi du gjorde os opmærksomme på det.

Den gode oplevelse - serviceminded

Varen blev afhentet som aftalt og leveret som aftalt - alt smertefrit. Supersød service

6 novembre 2025

Kære Bente

Hvor er det bare dejligt at høre! Tusind tak for din anmeldelse ⭐🙏

Valutata 4 stelle su 5

Nemt og overskueligt

Nemt og overskueligt. Manglede at kunne lægge billeder ind efter at have anmodet om tilbud

3 novembre 2025

Hej Anders

1.000 tak for din anmeldelse og de 4 stjerner!
Rigtig god pointe med at kunne tilføje billeder, efter en opgave er lagt i udbud – det er super feedback, som vi helt sikkert vil se nærmere på 🙏

God service!

De var gode til at kommunikere undervejs i processen og super hjælpsomme med at få tingene indendørs.

Hej Lucas

Hvor er det dejligt at høre og tusind tak for de 5 stjerner – det er vi virkelig glade for 🙏

Fremragende service

Fremragende service – alt forløb gnidningsfrit, og mine ejendele ankom i perfekt stand.

Risposta di Fragtopgaver.dk

Mange tak for din anmeldelse og de 5 stjerner 🙏 Det varmer ekstra meget på en regnfuld mandag 🤗

Fungerer fint

Vi fik fragtet en sofa fra Jylland til København.
Det fungerede meget fint. Kommunikationen med Fragtopgaver.dk var god.
Chaufføren kom og leverede som aftalt.
Vi vil gerne bruge Fragtropgaver.dk igen.

Kære Jens

1.000 tak for din anmeldelse og de 5 stjerner - det er vi meget taknemmelige for 🌟

Og super dejligt at høre, at det hele fungerede fint, det bliver både kundeservice og vognmand glade for høre 🤗

Valutata 4 stelle su 5

Fragtmændene var rigtig søde og…

Fragtmændene var rigtig søde og ordentlige. Det eneste negative var, at de blev forsinkede og ringede først efter deadline for at fortælle det.

Hej Marie

Mange tak for din anmeldelse og de 4 stjerner 🌟

Vi er glade for, at det samlede forløb gik, som det skulle. Dog skal man naturligvis have besked om en forsinkelse før det aftalte tidspunkt – og ikke efter. Det er beklageligt, og vi tager det til efterretning – både i forhold til den pågældende vognmand og i vores arbejde med at forbedre processerne, så lignende situationer kan forebygges bedre fremover 🙏

Valutata 5 stelle su 5

Alt forløb som det skulle

Alt forløb som det skulle.
God kommunikation med servicemedarb.
Fragtmanden var hjælpsom.
Og selve varen, der blev fragtet, overlevede både turen fra Jylland til Sjælland samt regnvejret😉
Tak 🙏🏼

Kære Betina

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner 🙏

Vi er rigtig glade for at høre, at alt forløb, som det skulle ☔ Og så dejligt at du både fandt kundeservice og fragtmanden hjælpsomme 🤗

Valutata 5 stelle su 5

Det er ikke første eller sidste gang…

Det er ikke første eller sidste gang jeg benytter mig af Fragtopgavet.dk. Det er super nemt, mulighed for rimelige/billigere priser på bestemte dage, og super service. Det hele spiller max. Anbefaler klart.

21 ottobre 2025

Kære Bettina

1.000 tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner 🌟 Det varmer virkelig 🤗

Og så dejligt at høre, at det spiller med både pris og service 🙏

Valutata 5 stelle su 5

Flyttemændene var enormt flinke og gode.

Selve mændene der kom og hentede ege skabet og kørte det fra Aalborg til Sverige via Sjælland var fantastiskt gode. Flinke , venlige og i godt humør. Selve kontakten med " Fragtopgaver.dk " der formidlede opgaven var lidt si som så. Et EDB system der var lidt tungt at navigere i. Men alt i alt en god oplevelse grundet de gode fragt mænd.

17 ottobre 2025

Hej Aof

Tusind tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse 🌟

Hvor er det dejligt at høre, at chaufførerne gjorde et godt indtryk – det betyder meget for os.

Vi tager også din feedback om systemet til efterretning, så vi kan gøre vores bedste for at forbedre oplevelsen i fremtiden 🙏

Valutata 5 stelle su 5

Super service hele vejen igennem

Super service hele vejen igennem, intet mindre.

15 ottobre 2025

Kære Annemette

Mange tak for din anmeldelse og de flotte 5 stjerner! Vi er glade for at høre, at du har oplevet super service hele vejen igennem 🙏

Valutata 5 stelle su 5

Super flytte/transport firma. Kan varmet anbefales

Skulle have fragtet en varmepumpe fra Jylland til Sjælland og alt blev klaret over nettet og sms. Alt gik så fint. Vil bruge dem igen 😀👍meget tilfreds.

15 ottobre 2025

Kære Jane

1.000 tak for din flotte anmeldelse og anbefaling! Vi er rigtig glade for at høre, at fragten af din varmepumpe gik nemt og problemfrit.

Valutata 5 stelle su 5

Hurtig levering, søde og hjælpsomme medarbejder.

10 ottobre 2025

Hej Iwona

Tak for din anmeldelse og de flotte 5 stjerner! Vi er glade for at høre, at du har oplevet hurtig levering fra vores chauffører. Det er vores mål at levere en god service til vores kunder, og det er dejligt at vide, at vi har levet op til dine forventninger.

God førstegangsoplevelse!

Skulle have fragtet en genstand fra en lokation til mig selv. Da det var min første gang med Fragtopgaver.dk havde jeg brug for lidt hjælp undervejs, hvorfor jeg måtte ringe et par gange. Både i den henseende, men også i det hele taget fik jeg en super god service! Dertil svarede de hurtigt og vi fik hurtigt arrangeret fragten. Selve fragten i sig selv gik også upåklageligt!

25 settembre 2025

Hej Thomas

Tak for din anmeldelse og for at vælge Fragtopgaver.dk til din første fragtopgave. Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med vores service og at din fragt gik upåklageligt.

Super fin service

Super fin service. Louise fra kundeservice var helt utrolig hjælpsom. Og fragtmanden var i øvrigt også helt enormt hjælpsom. Begge firmaer får mine bedste anbefalinger!

6 ottobre 2025

Kære Ditte

Tak for din anmeldelse og de rosende ord om vores service. Det glæder os at høre, at både Louise fra kundeservice og fragtmanden var hjælpsomme.

Valutata 5 stelle su 5

Yderst kompetent og venlig betjening…

Yderst kompetent og venlig betjening samt behandling.
Kan varmt anbefale dette firma

30 settembre 2025

Hej Jens-Arne

Tak for din anmeldelse og de varme ord om vores betjening og behandling. Det betyder meget for os at høre, at du har haft en god oplevelse med tjenesten.

Perfekt oplevelse

Rigtig søde ansatte som hjalp med opgaven og en virkelig flink fragtmand der kom til tiden. Virkelig bare en god oplevelse!

29 settembre 2025

Hej Andrea

Tak for din anmeldelse og de rosende ord. Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med vores medarbejdere og chauffør, som kom til tiden. Tak!

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più