Fragtopgaver.dk Recensioni

TrustScore 5 su 5

4,8

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Super god og meget fleksibel måde at få transporteret sine ting på. Hvis man ikke har et præcist tidspunkt for, hvornår man vil have leveret, så er det nemt, billigt og fleksibelt at bruge fragtopgave... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Opgaven blev løst yderst tilfredsstillende hurtigt og effektivt og bare det at man kunne ringe og få ændret lynhurtigt plus at varen kom helt til dørs selvom der var en 10 minutters sejlads imellem... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Fragtopgaver.dk er en virkelig god ordning. Man/kunden får flere tilbud og mulighed for at korrespondere med den valgte fragtmand (måske med de andre også). Fragtopgaver.dk svarer hurtigt og hjælpsomt... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Det var første gang, jeg benyttede Fragtopgaver, og det fungerede virkelig godt. Jeg var i kontakt med kundeservice to gange – de svarede hurtigt og havde allerede fundet løsningen, før jeg selv nåede... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Sito di comparazione dei prezzi
  2. Servizio di corriere
  3. Servizio di spedizione

Informazioni su Fragtopgaver.dk

Scritti dall'azienda

Om os

Hos Fragtopgaver.dk gør vi det nemt for dig at få fragtet større genstande som møbler, cykler og hvidevarer – kort sagt, alt det, der ikke kan sendes med almindelig pakkepost. Vi udnytter den eksisterende kapacitet ved at samarbejde med fragtbiler, der allerede kører på de danske veje og har plads til mere i lastrummet. Dette betyder, at du som kunde får en lavere fragtpris, samtidig med at fragtmanden undgår tomkørsel.

Vi bidrager til den grønne omstilling da det bliver nemmere og billigere at købe brugte møbler eller andre større ting, selvom de befinder sig i den anden ende af landet. På den måde kan du gøre en god handel uden at bekymre dig om høje fragtomkostninger, der kunne æde besparelsen ved at købe brugt.

Vores vision

At tilbyde lavere fragtpriser til forbrugerne og gøre det muligt at handle brugte varer på tværs af landet, uanset hvor det perfekte fund måtte befinde sig.

At reducere tomkørsel for vognmændene, i stedet for at køre tomme retur fra deres ruter, tager de dine ting med til en reduceret fragtpris.

Vi ønsker at gøre denne proces lige så enkel som at købe en pakkelabel.
Prøv det selv her: https://www.fragtopgaver.dk/booking/

Spar op til 75% på fragt

Scritti dall'azienda

Gør som 202.055 andre danskere og få skarpe tilbud på din fragt.
Fragtopgaver.dk er et billigt alternativ til transport af ukurant gods (såsom møbler, cykler osv.) der ikke kan sendes med almindelig pakkepost.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

105 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 1 stelle su 5

De virker lidt uprofessionel

De virker lidt uprofessionel, man tager billeder af det der skal hentes og lagt op til forsørgelsen, samt vægten på varen + pallen, og fortælle at varen ligget på en standartpalle europalle.

Men nu har de skrevet 3 gange, hvad er det de skal hente, det virket lidt, som at de ikke er styr på deres forretningsgange, eller deres hjemmeside ikke virker. ja jeg ved det ikke . men de kommer sikkert med en lang forklaring , at det aldrig er sket før for nogen andre bruger af deres hjemme.

Nogen gange kan det godt betale sig at lave KS på deres brugerflade og se om det spiller, så man ikke skal bruge tid på Trustpilot.

24 gennaio 2026
Non scritta su invito

Kære Lasse

Uanset hvad der er op og ned i sagen, er det naturligvis dybt beklageligt, at du har haft en dårlig oplevelse med at oprette en forespørgsel 😔 Det undersøger vi nærmere, så vi kan finde årsagen og få rettet fejlen.

Ud fra det, du skriver, tyder det på, at opgaven har været fejlbehæftet, og at nogle af de oplysninger, du indtastede, ikke er kommet korrekt med videre. Det kunne være årsagen til, at tre forskellige vognmænd har kontaktet dig om det samme 🤔 - Vi er på sagen, og tak fordi du tog dig tid til at gøre os opmærksomme på det 🙏

Team Fragtopgaver.dk

Fantastisk god portal

Fantastisk god portal, når man skal have flyttet noget.
Fik hjælp med flytning af kommode fra Århus til København. Alt fungerede perfekt.

Portalen er nem at navigere i, og ved spørgsmål får man svar med det samme.

Takker.

6 gennaio 2026

Kære Tove

Det er os, der takker for din flotte og varmende anmeldelse🙏 Du rammer vores ambition for platformen og "raison d'etre" spot on🤗

Super god service!!

Super god service!!! Jeg er meget tilfreds:-) vil helt sikkert bruge dem igen, og kan varmt anbefale dem til andre. Jeg fik købt nogle lamper fra Bolia outlet i Jylland, og fik det fragtet pænt hjem til Sjælland uden besvær. De aftalte endda selv med Bolia, for at få afhentet så det passede bedre. Tak for jer

22 gennaio 2026

Kære ASKA_DK

Mange tak for din anmeldelse og de flotte 5 stjerner 🙏 Det er præcis vores mål at gøre denne type fragt let tilgængelig, så det kan betale sig at købe outletvarer, uden at fragtprisen ødelægger den gode handel.

Vi sørger også for at give din ros videre til fragtmanden 🤗

Valutata 5 stelle su 5

God pris og gode fragt folk

God pris og gode fragt folk, opgaven blev løst hurtigt

7 gennaio 2026

Kære Line

Mange tak for din anmeldelse og de rosende ord 🙏 Så dejligt at høre at det hele spillede 🤗

Valutata 4 stelle su 5

Super venlige i kunde support

Super venlige i kunde support, men det lykkedes desværre ikke at finde en vognmand der kunne løse min fragtopgave af en bil fra Fyn til Als.

28 dicembre 2025

Kære Benjamin

Mange tak for din anmeldelse og de pæne ord om vores kundeservice.

Vi beklager, at vi ikke kunne finde en vognmand til at løse din bilfragt. Vi leder altid med lys og lygte efter en fragtmand, der i forvejen kører samme rute og har ledig plads, men en gang imellem lykkes det ikke – hvilket desværre er tilfældet her.

Det er naturligvis meget beklageligt, og vi vil gøre en ekstra indsats for at udvide vores netværk af autotransportører, så vi også i højere grad rammer dem, der har leverancer til området omkring Als.

De bedste hilsner og godt nytår,

Hurtig og pålidelig

God kundeservice, Venlig fragtmand

13 dicembre 2025

Kære Thomas

1.000 tak for din anmeldelse! Dejligt at du har haft en god oplevelse med både kundeservice og fragtmand 🙏

Valutata 5 stelle su 5

Utrolig behagelig personlig betjening…

Utrolig behagelig personlig betjening af fragtmanden. Transporten foregik gnidningsfrit.

15 dicembre 2025

Kære Anders

Tak for din anmeldelse og de flotte 5 stjerner! Det er dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse med fragtmanden.

Hurtig og god fragt.

Hurtig og god fragt.
En klar anbefaling.

9 dicembre 2025

Kære Thomas

Mange tak for din anmeldelse og anbefaling🙏 Vi er glade for at høre, at du har haft en god og hurtig oplevelse!

Valutata 5 stelle su 5

God og hurtig service samt venlige og…

God og hurtig service samt venlige og hjælpsom ung mand som leverede vores sofa

8 dicembre 2025

Kære Karsten

1.000 tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med chaufføren. Vi vil sørge for at give ham dine rosende ord videre.

Valutata 5 stelle su 5

Leveret med besked inden og venligt.

Leveret med besked inden og venligt.

1 dicembre 2025

Kære Liselotte

Tak for din anmeldelse og de venlige ord. Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores chauffører.

Nemt og fleksibelt

Super nemt og god levering

24 novembre 2025

Kære Anne

Tusind tak for de 5 stjerner 🙏
Det betyder meget for os, at du oplevede en nem og fleksibel løsning – og at leveringen gik godt.

Valutata 5 stelle su 5

- Dén meget overbærende &…

- Dén meget overbærende & professionelle håndtering af min sag : Mange Tak !

22 novembre 2025

Kære Lars

Hvor er det skønt at høre – 1.000 tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os 🙏

Super levering alt kom i god stil

Super levering alt kom i god stil
frem og endda tidligere end aftalt, stor anbefaling herfra

20 novembre 2025

Kære Ditte

Tusind tak for din fine anmeldelse og anbefaling 🙏 Det glæder os, at du havde en god oplevelse – og endda før tid.

Valutata 5 stelle su 5

Virkelighed gode priser og behandlingEr

En virkelig god behandling og service , og en særdeles god pris for transporten.
Mvh.
Peer Nielsen

17 novembre 2025

Kære Peer

1.000 tak for din fine anmeldelse! Det glæder os meget, at du har haft en god oplevelse med både pris og service 🙏

Valutata 5 stelle su 5

Mads og Daniel var effektive og…

Mads og Daniel var effektive og venlige. Der var lidt rod med selve bestillingen på fragt af en chiffoniere (stor kommode) fra Hedehusene til Finsens Alle i Odense, men oplevelsen af de to søde fragtmænd opvejede dette. De sagde, at de ikke forstod, hvorfor det skulle have været et problem for mig på forhånd at få oplyst deres telefonnumre.

13 novembre 2025

Kære JCJ

Tusind tak for din anmeldelse – og for de pæne ord om Mads og Daniel!

Vi beklager, at der var lidt rod i bestillingen, og vi tager det selvfølgelig med videre, så processen bliver tydeligere fremover.

Det glæder os, at selve afhentningen og leveringen endte godt.

Tak fordi du tog dig tid til at dele oplevelsen 🙏

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più