Super god og meget fleksibel måde at få transporteret sine ting på. Hvis man ikke har et præcist tidspunkt for, hvornår man vil have leveret, så er det nemt, billigt og fleksibelt at bruge fragtopgave... Leggi di più
Opgaven blev løst yderst tilfredsstillende hurtigt og effektivt og bare det at man kunne ringe og få ændret lynhurtigt plus at varen kom helt til dørs selvom der var en 10 minutters sejlads imellem... Leggi di più
Fragtopgaver.dk er en virkelig god ordning. Man/kunden får flere tilbud og mulighed for at korrespondere med den valgte fragtmand (måske med de andre også). Fragtopgaver.dk svarer hurtigt og hjælpsomt... Leggi di più
Det var første gang, jeg benyttede Fragtopgaver, og det fungerede virkelig godt. Jeg var i kontakt med kundeservice to gange – de svarede hurtigt og havde allerede fundet løsningen, før jeg selv nåede... Leggi di più

Nålemagervej 1, 9000, Aalborg, Danimarca
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Jeg har fået fragtet en cykel, og den blev ødelagt under turen til kbh. Men da firmaet forretnings model er at få underleverandører til at udføre opgaven, opgiver de alt ansvar og man skal kæmpe med forsikringfirma og erstatning selvom det er en tilståelsessag fra chaufføren der er noget galt med, måske er i lidt billige men jeg vil fraråde andre at bruge dette firma, pga. omkostningerne er større end den lille besparelse.
De overholdt aftalen og leverede varen
Mere kan man ikke kræve af en fragtmand
Tranport af veteranknallert fra Sjælland til Nordjylland. Fin service og levering til tiden og uden skrammer
søde og venlige dygtig kunde service og kommunikation er helt i top. hurtig levering og godt sammen arbejde hele vejen igennem.!!
Afhentning indenfor den lovede tid, og aflevering tidligere, men efter aftale. Hjalp med at bære sofa og stol op i lejligheden.
Rigtig fin service.
Verdensklasse kundeservice
Der var nogle ændringer til min fragt i sidste øjeblik og de formåede at trylle. Chaufføren var også serviceminded og hjælpsom 🤩💪
Det kan vist ikke blive til mere end 1 stjerne. Fragtmand dukkede aldrig op til aftalen. Skulle være hentet i dag mellem 8-18. Fik en bekræftelse, pengene blev trukket for 14 dage siden. Men ingen fragtmand, og kundeservice lukkede kl 15.

Risposta di Fragtopgaver.dk
Opgaven blev udført meget hurtigt.
Genstand blev hentet samme dag, som bestillingen har fundet sted. Leveret allerede næste dag fra Sjælland til Jylland.
Hurtig og nem fragtbestilling. Afhentningog aflevering uden problemer.
De flyttefolk der udførte opgaven var så veloplagte og venlige og hurtige
Det var nemt og overskueligt.
Dog mangler jeg lidt en mulighed for at vælge en fleksibel levering. Hvilket gjorde, jeg faktisk kun fik et bud på opgaven og at fragten blev dyrere.
Men ellers ok.