Scopri cosa dicono le persone
Jeg blev frustreret over, at min egen bank gentagne gange afviste mit boliglån. Derfor valgte jeg at prøve Findbank, og det var en positiv oplevelse. Efter at have udfyldt mine oplysninger, modtog jeg... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Findbank.dk er en gratis og uforpligtende service, der gør det nemmere for danskere at finde den bedste bank. Vi har hjulpet mere en 150.000 danske boligejere og købere med at få kontakt fra banker angående banktilbud på lån til bolig, bil og meget mere...
Informazioni di contatto
Vesterbrogade 39, 1. sal, 1620, København V, Danimarca
- kontakt@findbank.dk
- findbank.dk
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Come questa azienda usa Trustpilot
Le persone hanno visualizzato anche
Skuffende forløb – i mit tilfælde spild af tid
Ang.:
Min oplevelse med Findbank.dk har desværre ikke været positiv.
Via Findbank.dk kom jeg i kontakt med Danske Bank. Jeg modtog et tilbud fra banken, som jeg accepterede. Dagen efter fik jeg imidlertid besked om, at banken trak tilbuddet tilbage.
Jeg er naturligvis klar over, at Findbank.dk ikke træffer Danske Banks beslutninger, og min anmeldelse vedrører derfor min oplevelse af det samlede forløb via Findbank.dk.
Når jeg som kunde modtager et tilbud fra en samarbejdspartner, accepterer det og efterfølgende får besked om, at tilbuddet alligevel trækkes tilbage, efterlader det mig med en oplevelse af, at processen ikke har været særlig betryggende.
For mig endte det derfor med at være spild af tid, og på baggrund af netop denne oplevelse kan jeg desværre ikke give Findbank.dk en positiv anmeldelse.

Risposta di Findbank.dk
Blev kontaktet af 2 banker og 1…
Blev kontaktet af 2 banker og 1 pensionsinvesteringsfirma. Den ene bank stod i forvejen på vores “positivliste” og den blev valgt efter 2. Møde
Findbank har været virkelige god og vi…
Findbank har været virkelige god og vi er nu ved at skifte til en bank som vi ikke selv vil have fundet uden deres hjælp 😊
Nemt og trygt at komme i kontakt med…
Nemt og trygt at komme i kontakt med mulig ny bank. God opfølgning fra Findbank.dk. Jeg kan klart anbefale.
Rigtig god oplevelse med Findbank!
Vi havde en rigtig god oplevelse med Findbank, da vi skulle finde ny bank i forbindelse med et boliglån. Vi fik hurtigt gode tilbud fra tre banker.
Super fedt koncept
Super fedt koncept, skal man nævne noget “dårligt” så er det din telefon ikke stopper med at ringe😅
Hurtig respons.
Helt igennem fint!
Der kom hurtig tilbagemelding fra Jer✔️
Meget venlig og respektfuld tone✔️
Jeg fik ærlig information om, at der nok ikke var rift om mig som kunde✔️
Banken kontaktede mig selv ✔️
Nemt bankskifte
Jeg udfyldte mine oplysninger og fik hurtig tilbagemelding. Fik kontakt fra 4 banker og valgte den ene. Super nemt koncept
Vi har været utroligt glade for den…
Vi har været utroligt glade for den hjælp og de muligheder, Findbank har givet os gennem hele forløbet. Processen har været overskuelig, og vi har følt os godt hjulpet fra start til slut. Vi kan varmt anbefale Findbank til andre, der ønsker hjælp til at finde den rette bank.
Drøm om huskøb gik i oofyldelse.
Jeg skrev mine oplysninger ind og fik hurtigt besked fra 2 banker om forespørgsler på låne muligheder til et hus jeg gerne ville købe. Kom hurtigt i dialog med den ene bank og fik et møde hvilket resulterede i et bank skifte og mulighed for lån til hus..
Rigtig god oplevelse fordi man fik tilbud og ikke skulle ringe rundt og til møde i flere banker. Det gjorde at min drøm om huskøb blev til noget.
Nemt og ligetil
Det var en periode hvor det var svært at få kontakt med bankerne (ferietid), men med find bank gjorde det, det væsentlig nemmere, ved at bankerne kommer til en istedet for. Min egen bank havde sagt nej, men så fandt jeg Lonnie fra danske bank, som virkelig gravede ned i tingene, som endte med at min kæreste og jeg, kunne købe vores drømmehus. Uden find bank, var jeg aldrig kommet i kontakt med Lonnie.
Findbanken arbejde meget hurtigt
Findbanken arbejde meget hurtigt. Men jeg fik ikke løst mit problem desværre.
hurtigt nemt og effektivt
Come funziona Trustpilot
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.