Vi er supert fornøyd med alle pannene, selv om lokkene skulle hatt tettere knott på toppen, slik at de hadde tålt oppvaskemaskin, lokkene tar inn vann i hanken uansett hvordan de ligger eller står i o... Leggi di più

Flott stekepanne slipper teflon trenger veldig lite smør eller olje i pannen går bra uten også. fungerer til alt kjøtt-egg -fisk osv veldig fornøyd veldig lett å rengjøre også.

From the time you placed your order until you received the package, everything was documented at all times. Everything was under control. So I was / am satisfied.

SKYGG UNNA! Pannen jeg mottok 27.04. og har betalt 1.399 kr. for, er ikke flat i bunnen (har aldri blitt brukt). Når jeg kontakter Fjarela får jeg beskjed om å sende film - som jeg gjør, helt i h... Leggi di più

3,9

Molto buono

TrustScore 4 su 5

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Produktene er solide

Produktene er solide, vellaget og lette å rengjøre etter bruk. Men husk å ikke starte med for varm panne når du steker egg uten smør/olje.
Kjøpt flere størrelser og ønsker meg også kjeler :-)

23 settembre 2025

I am very happy with the quality

I am very happy with the quality, it is easy to clean/wash. I am so satisfied that I have now ordered a pan which I am excited to receive soon. I'm going to throw away all my other saucepans and frying pans.

23 ottobre 2025

Jeg har kjøpt en steike panne her som…

Jeg har kjøpt en steike panne her som jeg er veldig godt fornøyd med. Litt liten i størrelse,, men der kan en sikkert få en større. Veldig lett å gjøre rein. Varmer veldig fort opp, så en bør passe på når en steiker med varmen. Blir spennende å se etter 1 års bruk om den fremdeles er like god. Denne pannen vil jeg absolutt anbefale å kjøpe pr nå 😊

21 ottobre 2025

Jeg er imponert over pannen.

Jeg er imponert over pannen.
Jeg bruker den neste vær dag og slipper å bekymre meg for at noe setter seg fast.
Bruker nesten ikke smør i pannen og er lett å gjøre rein etterpå.
Veldig bra

20 ottobre 2025

Easy to use

It's easy to use, easy to clean, performes well, it has an even heatdistribution, and it seems to handle high heat pretty good.

1 ottobre 2025

Havsten fra 🇨🇳 Kina?

Havsten fra 🇨🇳 Kina?? Ikke mye norsk produkt. Rust rundt skruene. Feil sending av størrelse, retur på egen kostnad selv om feilen ligger hos Fjaerla? Ikke videre imponert. Pannen er fin nok å steke i, men skulle undersøkt bedre. Finnes bedre til rimeligere pris i Norge.

18 ottobre 2025