Vi er supert fornøyd med alle pannene, selv om lokkene skulle hatt tettere knott på toppen, slik at de hadde tålt oppvaskemaskin, lokkene tar inn vann i hanken uansett hvordan de ligger eller står i o... Leggi di più
Flott stekepanne slipper teflon trenger veldig lite smør eller olje i pannen går bra uten også. fungerer til alt kjøtt-egg -fisk osv veldig fornøyd veldig lett å rengjøre også.
From the time you placed your order until you received the package, everything was documented at all times. Everything was under control. So I was / am satisfied.
SKYGG UNNA! Pannen jeg mottok 27.04. og har betalt 1.399 kr. for, er ikke flat i bunnen (har aldri blitt brukt). Når jeg kontakter Fjarela får jeg beskjed om å sende film - som jeg gjør, helt i h... Leggi di più
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Le persone hanno visualizzato anche
Styr unna!
Styr unna! Billig skvip fra Kina. Håndtak som ikke passer til festet på kjelen og skjev bunn på stekepannen. Jeg ha hatt en lang dialog hvor de sendte meg nytt håndtak etter møysommelig forklaring og bilder fra meg at festet på kjelen ikke passer til håndtaket. Og ikke mer hjelp å få. Bunnen på stekepannen er skjev og det var bare en beklagelse og at de skulle si fra til produsenten. Ved retur må man betale for frakt til Kina! Ville ALDRI anbefalt dette svindelopplegget til noen!
Ikke anbefalt handel
Frustrerende dårlig dialog med gjentatte AI e-mails (8!) om å bekrefte leveringsadresse (som du forøvrig må legge inn ved bestilling), ekstremt dårlig kunsestøtte som går via AI og e-post, sporingslenke som ikke virker og tilsynelatende levering av "vare fra kina" via tyskland med ekstrem lang leveringstsid. Kommer ikke til å anbefale eller handle her igjen.
Om prisen
Jeg bestilte 1 stor og 2 små panner til tilbud pris,det kom i går 1 stor panne og 1 liten de la inn fullpris på klarna, jeg har prøvd å kontakte dem ,men får ikke svart på tlf nummeret er det en tlf svarer som oppgir en mail adresse, på mailer jeg har sendt er det ingen som svarer meg,da jeg kontaktet klarna så ble summen fjernet der,men problemet er at jeg ikke vet hvor jeg skal returnere det,men hadde jeg fått det til tilbudsprisen som de annonserer med så kunne jeg beholdt dem,men jeg betaler ikke 3900 for 2 panner.
Cheap metals
I ordered at havstein.no. It came after 15 days. I bougth the frying pan 28cm with the cover for 1500kr. The material felt cheap. It's thin and it has a little bit of sharp edges around. Like the polish wasnt finished.
I tried to boil some water to see if the temperature spred through the pan. It only boils in a small part in the middel.
I'm not really sure what to say about this pan. It's expensive. So i was expecting a better quality pan. It doesn't feel like its a quality metal. If it doesnt have forever chemicals like what they are marketing it for. Im not really sure.
Svindel
Svindel. Gått 6 uker siden bestilling av panner, ikke kommet enda.
Et vanskelig firma å få i tale
Et vanskelig firma å få i tale, jeg har ventet i 12 dager på å få steikepanna tilsendt. Helt umulig å få kontakt med. Har sendt mail ikke fått svar, jeg har ringt og fikk opplyst at nr ikke er i bruk. Opererer med Havstein.se som firma i tillegg til Fjarela. Hva er rett?
Jeg bestilte 2 stekepanner 26 og 28 cm
Jeg bestilte 2 stekepanner 26 og 28 cm. Fikk 2 26 cm Klaget og har deretter hatt ukentlig mailveksling i seks uker der de først mente jeg fått det jeg bestilte og etterhvert forlangte at jeg skulle måle dem og sende bilder. Dette ble gjort. Siste svaret er at saken er sent videre til deres ”kvalitetsikringsteam”som skal vurdere saken.
Blir sendt fra Kina
Blir sendt fra Kina, er dropshipping. Fant ut av det etter varen var bestilt. Står at man kan avbestille innen 24 timer som garanterer at det er kostnadsfritt. Sendte epost med en gang om avbestilling. Fikk til svar at de takker for bestillingen og at den var klar til å sendes. STYR UNNA!
Ikke kjøp fra denne butikken!
Kjøper produkt i god tro og ender opp med og få et produkt fra kina. Når du ønsker og returnere dette så tar det lang tid før kundeservice svarer og du ender opp med og må sende dette tilbake til kina som koster deg mange 100 kr. Styr unna denne useriøse siden!
Detter er en SCAM
Dette er en SCAM, de lurte kona mi, legger det frem som om de er en norsk nettbutikk men er drop shippig fra Kina!
Må betale frotolling og mva.
Og retur er så å si umulig....
Grei stekepanne, men ikke non-stick
Grei stekepanne, men non-stick er den ikke. Dessuten er det veldig klønete viss man vil returnere den. Da må sende sendes tilbake til kina og du som kjøper må stå for frakten som kommer på nesten 400kr
Havstein stekepannen
Mannen min, Jan Rodger Roberg, kjøpte Havstein stekepanne. Mottok pannen i slutten av august 2025. Denne vippet på koketoppen. Var rund i bunnen. De reklamerer med evighetsgaranti. Han tok bilder av pannen på kokeplaten - fra flere vinkler - tok også en video. Sendte Fjarela bilder. De godtok ikke denne reklamasjonen. Fordi de regner 30 dagers garantiperiode fra bestillingsdatoen (11.07.25) Vi mottok melding fra posten om at pannen var på vei den 20.08.25. Mottar pannen noen dager senere. Dokumentasjonen ble sendt til Fjarela 01.09.25. Vi kan ikke klage på en vare før den er mottatt og prøvd. Vi har fortsatt en ubrukelig panne.
Big scam
Big scam! Temu/kina panner som brenner fast maten etter 2 gangers bruk. Har ikkje trustpilot meir ansvar enn dette? La scammers holde på å lure folk i lang tid med gode feedbacks..
Dette er ikke non stick..
Dette er ikke non stick... Styr unna. Dårlig kjøp
Den er helt magisk bra
Den er helt magisk bra. Perfekt å kunne bruke stål redskap i den. Enkelt å holde den ren. Oppvaskmaskin fungerte bra.
God kvalitet
God kvalitet og godt den kan i oppvaskmaskina og ikkje minst bra å sleppe teflon som flassar..
At den er super.
Jeg er veldig glad i den nye stekepanna mi... har kjøpt 3stk, julegaver til mine døttere...
Veldig god panne og ingenting sitter…
Veldig god panne og ingenting sitter fast i den og lett å vaske. Super panne👌 knivsliperen er også den beste vi har prøvd innen lett slipe-utstyr. Da vi må kvesse knivene ofte da vi skal slakte elgen vi skyter selv👍
Great product
Great product. Durable, sturdy and lightweight. Great nonstick