Förstår inte de negativa recensionerna, hur som helst fick jag toppenbra hjälp med min reklamation. Fick även 5% till nästa gång jag handlar vilket kändes snällt av företaget.
Fick koppar av min moster i födelsedagspresent som tyvärr var fel storlek. Trots att ångerrätten passerats, fick vi hjälp med retur och beställning av nya koppar. Dessutom med trevligt och personligt... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Efter en kortare mail konversation om en vara som inte kunde skickas pga julledigt hos tillverkaren. Tillslut ringer kundservice upp på en söndag eftermiddag och förklarar läget. samt ger en krafti... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Scritti dall'azienda
Svensk återförsäljare inom matlagning, dukning, servering och bakning. Hos oss hittar du allt du behöver till köket och matsalen – från eleganta serviser till praktiska köksredskap. Skapa din drömborddukning och laga mat med stil, alltid med kvalité.
Tallrotsgatan 7, 85642, Sundsvall, Svezia
- 0725161617
- kundservice@firstkitchen.se
- firstkitchen.se
Ha risposto al 60% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 2 settimane
Le persone hanno visualizzato anche
Förstår inte de negativa recensionerna
Matgrupp
Jättebra kundkontakt , Förstår inte de negativa recensionerna, jag fick toppenbra hjälp med min reklamation
Snabb leverans och bra produkt.
Varning
Beställde ett bord. Fakturan kom utan att bordet ens skickades. När bordet kom var det dålig kvalitet och skadat. Skapade en reklamation samma dag. Kundtjänst svarar inte på mail mer än diffusa svar emellanåt vilket gör att veckorna går. Nu är det tre veckor sedan reklamationen gjordes och inget är ännu löst. Erbjöds två alternativ men vid återkoppling från mitt håll kom inget svar. Handla inte på detta företag.
Handla inte av detta företaget
Handla inte av detta företaget. Jag köpte ett bord som jag ville returnera dagen efter köp pga dålig kvalitet. Då kostar det 1199kr att returnera . Vilket inte framgår vid köp. Känner mig lurad .
Bra utbud och pris.
Bra utbud och pris.
Tog ett tag innan leveransen syntes och det var också väldigt begränsat antal leveransställen att välja på.
Ambivalent kundservice
Initialt mycket trevliga och snabba per mejl, efter beställning går de under jorden och klickar ens samtal. Framstår som rätt oseriösa.
Produkten uppfyllde mina förväntningar
Produkten uppfyllde mina förväntningar. Saknade beräknad leveranstid när jag la beställningen.
Snabbt och enkelt och sjukt snygga…
Snabbt och enkelt och sjukt snygga lampor.
Beställning gjordes den 10:e mars
Beställning gjordes den 10:e mars, Ingen återkoppling eller leverans 14 dagar senare, skickade då mail till kundservice, inget svar ännu. Mitt fall verkar tyvärr inte vara ett undantag, ser nu att fler verkar ha samma problem efter att ha läst omdömen här på trustpilot.

Risposta di First Kitchen
Fina produkter och snabb leverans!
Bra produkt
Enkelt beställningsförfarande. Snabb leverans av produkten (vitrinskåp) och ett konkurrenskraftigt pris.
Seriöst företag.
Jag är nöjd med hur First Kitchen…
Jag är nöjd med hur First Kitchen hanterade mitt reklamationsärende. Kundservice svarade snabbt och var hjälpsamma genom hela processen. Problemet löstes på ett smidigt och professionellt sätt. Tack för bra service! Rekommenderas⭐
Älskar mina nya bestick & Snabb…
Älskar mina nya bestick & Snabb leverans 🙏🥰
Dåliga att svara på mail
Dåliga att svara på mail, finns ej telefonnummer man kan nå dom på. Fakturan kommer före varan ingen. Spårning har dom ingen information om. Jag beställde den 26/2 och idag är det den 8/3, ingen information. Besvikelse tillägg datum för upplevelse går inte att ändra till dagens datum
Handla INTE här
Handla INTE här, det är inte seriöst!! Beställde en matta och började ana oråd när det inte kom någon avisering om att den var på väg. Mejlade flera gånger och fick slutligen det här svaret: ”Problemet är att vårt nuvarande lager inte skickar beställningar åt oss längre och tills dess att vi landat i det nya lagret så kommer vi inte kunna skicka din beställning. Tyvärr har vi hamnat i denna situation som vi försöker ta oss loss så fort vi kan.”
Det sämsta är att mattan fortfarande står markerad som står "På lager" med leveranstid 7 dagar. Ingen information om förseningar. Har nu fått pengarna tillbaka, men det skulle aldrig hänt utan tjat.

Risposta di First Kitchen
Har inte fått alla varor som jag…
Har inte fått alla varor som jag beställt och betalt för. Får inte heller svar på mejlen.

Smidig köpupplevelse
Smidig köpupplevelse, kommunikation och leverans. Extra plus för snabb och trevlig hjälp när en av skruvarna till stolarna var trasig vid leverans. Ny skruv är redan på väg. Rekommenderas varmt!

Kvalitet och leverans
Bra kvalitet på varan jag beställde. Snabb leverans också!

Risposta di First Kitchen
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.