4,1

1 stella

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Valutata 1 stelle su 5

Jag gjorde min beställning den 10 mars…

Jag gjorde min beställning den 10 mars och har fortfarande inte fått min leverans.

Jag har redan mottagit stolarna, men bordet saknas fortfarande. Leveransen har blivit framflyttad flera gånger och jag har endast fått uppdateringar via e-post – ingen tydlig information och inget kollinummer.

Väntetiden är nu orimligt lång och kommunikationen från företaget är bristfällig.

Jag förväntar mig en tydlig bekräftelse på när bordet faktiskt skickas.

Just nu kan jag tyvärr inte rekommendera detta företag.

28 aprile 2026
Non scritta su invito
Logo di Cassa.se

Risposta di Cassa.se

Hej Chalisa,
Tack för din recension.
Vi vill förtydliga att produkten du beställde var en förhandsbeställning, vilket tydligt framgick vid köpet. Leveranstider för sådana produkter kan påverkas av externa faktorer, vilket vi också har informerat om löpande.
Vi har varit i kontinuerlig kontakt med dig och besvarat dina mejl mycket snabbt för att säkerställa att du får uppdateringar så fort vi har ny information. Att du upplever kommunikationen som bristfällig är därför något vi tar på allvar, även om vi gjort vårt bästa för att vara tillgängliga och transparenta.
Vi inväntar just nu slutlig bekräftelse från leverantören gällande exakt leveransdatum och återkommer så snart vi har detta.
Cassa

Valutata 5 stelle su 5

Fantastisk varer

Fantastisk varer - endnu bedre fantastisk leverance … tænk jeg fik det efter 2 timer♥️
Har købt fantastiske ting til vores hjem. Anbefaler det stærkt

15 aprile 2026
Valutata 3 stelle su 5

Fin lampa

Fin lampa, men kändes lite "billig' i materialet. Hade förväntat mig mer. Dessutom var den lite sned i själva fästet för glödlampan.

17 aprile 2026

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più