Valutata 5 stelle su 5

Informatie op de site is makkelijk te vinden. Veel keuze en de prijzen zijn ook prima. Na betaling gelijk een mail en de bezorging was de volgende dag. Ik ben er zeer tevreden over.

Valutata 5 stelle su 5

Het bestellen gaat heel gemakkelijk. Groot assortiment produkten. Snelle levering. Ben erg tevreden met wat ik heb besteld en ook niet te duur!

Valutata 2 stelle su 5

Beloven leveren daags nadien, sturen dan mail dat artikel in centraal magazijn ligt daardoor 1DAG VERTRAGING, na 4 dagen nog niks ,op mail geen reactie, telefonisch : we zullen het oplossen en ja na... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di biciclette
  2. Negozio di accessori per biciclette

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Fietsonline.com : - Fietszitjes Fietsaccessoires Fietsonderdelen Fietsen Fitness/Trainers Fietskleding Kado ideeen fietsen

3,3

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Valutata 1 stelle su 5

Doen geen moeite voor de klant

Twee jaar geleden heb ik een tubus drager voor bagage voor mijn trekking fiets gekocht. Nu het frame na 2 jaar weinig gebruik bijna weggeroest is op de scharnierpunten heb ik een bericht gestuurd aan de klantenservice.
Zij gaven aan dat insturen toch geen zin heeft omdat de fabrieksgarantie 1 jaar is en deze vast wel door de fabrikant wordt afgewezen.
Middels foto's geprobeerd te laten zien dat het belachelijk is dat je 70€ betaalt voor iets dat na 2 jaar weggerot is, en collega reageert netjes met een kopie van de vorig verzonden email.
Steek die fietsendrager maar in jullie hol ik koop volgende keer elders.

21 settembre 2022
Valutata 2 stelle su 5

trage levering en slechte bezorging via DPD

Ik kon bij fietsonline vinden wat ik zocht. Levering/bezorging zijn vervolgens helaas buitengewoon traag. Het begint al met een een zinloze bevestiging op de dag na bestelling, dat de bestelling "in behandeling" is, en (pas) de volgende werkdag zal worden verzonden. Dan komt bezorger DPD om de hoek kijken:
- mijn bestelling blijft blijkbaar 2 dagen liggen op hun distributiecentrum
- vervolgens wordt de bezorging aangekondigd, de bestuurder komt voorrijden maar vertrekt weer zonder aangebeld te hebben???
- de dag erna (!) kan ik mijn bestelling blijkbaar ophalen bij een DPD-parcelshop (die overigens dun gezaaid zijn).

Ik heb uiteraard ook bij DPD gerappelleerd, men heeft er een interne melding van gemaakt.
Misschien moet fietsonline betere afspraken maken met DPD of een andere partij.
Ik wilde een klacht indienen bij fietsonline maar het daarvoor benodigde klachten/contactformulier is niet te vinden op de site. Dan maar langs deze weg.

15 settembre 2022

Geen betrouwbare bedrijf

Geen betrouwbare bedrijf! Ze adverteren met een fietsband CST ALLROUND CLASSIC REFLECIE 50 bij een bestelling krijg je ALLROUND CLASSIC 25 en dat is niet eerlijk en niet netjes. Dus opletten! Voor mij nooit meer fietsonline.com.

8 settembre 2022

Goedkoop is hier duurkoop

Goedkoop is hier duurkoop. Geld weg. 10 juli 2022 heb ik 3 buitenbanden besteld, 12 juli maar 1 geleverd gekregen. Ticket aangemaakt via website. Nu 26 augustus 2022 nog geen antwoord. Net gebeld naar 0320-219483. Kunnen niets inzien u wordt terug gebeld.
Zeer slechte backoffice, wanneer niet geleverd, ben je gewoon je geld kwijt. Deze onderneming vermijden.

26 agosto 2022

Tubeless sealant besteld

Tubeless sealant besteld. Zouden binnen 24 uur leveren. Maar naar 5 dagen nog geen verzend bevestiging ontvangen. Mail orderbevestiging blijkt een no-reply mail te zijn. Hierna maar de contact link op hun site gebruikt met als reactie dat ze binnen 3 dagen gaan reageren. Hier gaan we nooit meer iets bestellen.

10 agosto 2022

verzending duurt dagen

"Voor 15.00 uur besteld = de volgende werkdag geleverd" zeggen ze, maar dit is helemaal niet waar. Ik heb zondag besteld, vandaag is woensdag einde van de dag en mijn bestelling is nog niet verstuurd.
Mijn vorige bestelling heb ik pas na een week ontvangen.

13 luglio 2022

wat een slecht bedrijf

April 21 een electrische fiets gekocht voor mijn zoon en daar begon het eigenlijk al. Levering was niet zoals zij hadden beloofd en was iets van een week later..... Eind oktober ging de accu al kapot, mij werd aangeraden naar een locale fietsmaker te gaan om te laten kijken of het echt de accu was. efin dat gedaan (wat natuurlijk niet gratis was) en uiteidelijk de accu opgestuurd naar fietsonline. Daarna kreeg ik te horen dat het onderdeel niet voorradig was en ik moetst wachten tot eind december. Ik heb toen aangegeven dat ik wel een vervangde fiets dan zou willen en na veel heen en weer gebeld stuurde ze er een op maar dan moest ik wel zelf de transportkosten van €80 betalen (zeer klantvriendelijk), uiteindelijk is de accu in begin april 'gerepareerd' terug gestuurd maar was deze gewoon nog kapot. Eind april heb ik ze ingebreke gesteld, daarna duurde het nog een week voordat ze reageerden en willen ze nu ineens haast maken de fiets direct ophalen en de accu incl. andere onderdelen gaan vervangen. Kortom.... tip 1, koop niets bij fietsonline, tip 2 (voor degene die al iets bij ze gekocht hebben) stel fietsonline direct in gebreke want anders houden ze je aan het lijntje.... Fietsonline is het meest trieste, slecht georganiseerde klantontvriendelijkste bedrijf wat ik ooit ben tegenkomen!

9 maggio 2022
Logo di Fietsonline

Risposta di Fietsonline

We vinden het vervelend dat je ons als een klantonvriendelijk bedrijf ervaart, dit is juist iets wat we willen voorkomen en wat we gelukkig terug zien in meer dan 10.000 reviews bij de Feedback Company. Voor de problemen die je hebt ervaren met de e-bike hebben we altijd de oplossing geboden die binnen onze macht viel. Ook hebben we actief contact gehad met de fabrikant. Dit is ook met je gecommuniceerd. Het wereldwijde probleem aan een tekort aan chips, iets waar helaas meerdere consumenten en fabrikanten last van hebben gehad, kunnen we niet oplossen. Echter, snappen we dat dit als consument moeilijk te begrijpen is en het voelt als een excuus. We begrijpen dat je niet kunt of wil wachten. Vandaar ook de leenfiets.

Inmiddels hebben we een gehele nieuwe accu met slede ontvangen vanuit de fabrikant, waardoor de e-bike moet worden aangepast. We gaan hiervoor de e-bike ophalen en de accu opnieuw monteren. Het is toevallig dat dit samenkomt met de ingebrekestelling, maar die is zeker niet de aanleiding geweest voor het oplossen van het probleem; daar waren we al mee bezig en over in gesprek. We gaan ervoor zorgen dat jullie snel weer gebruik kunnen maken van de e-bike.

Retourzending gestuurd

Retourzending gestuurd, na 3 weken zelf contact moeten opnemen over de verwerking van deze retourzending. Dan opeens blijkt dat ie dezelfde dag kan worden verwerkt.
Op de site staat dat het uiterlijk na 14 dagen wordt verwerkt. Helaas klopt dat dus niet.
En dan aan de telefoon een boze reactie krijgen op het feit dat je aangeeft dat ze hun afspraken niet nakomen.

25 marzo 2022
Valutata 1 stelle su 5

Niks geen snelle levering....

Volgens fietsonline hebben ze een Snelle levering, voor 15.00 u besteld volgende werkdag in huis. NIET DUS, Zit nu al 3 dagen alleen al op een track en trace nr te wachten waar mijn bestelling blijft.

15 marzo 2022

Slechte service

Slechte service. Nieuw zadel besteld(niet goedkoop). Na 1,5 jaar komt de gel eruit. Naden kapot. Foto's samen met klacht gestuurd. Service:stuur uw zadel maar op( op eigen kosten) en dan te bedenken dat ik de fiets iedere dag nodig heb. Zadel blijft een aantal weken weg. Hoe moet ik dan fietsen????
Top, wat een service, nul komma nul. Had ik het maar geweten dan was ik naar de plaatselijke fietsenmaker gegaan. Die leveren in ieder geval nog service. Je moet er niet aan denken, dat bij normaal gebruik, je om de 1,5 jaar een nieuw zadel moet kopen van €44,95.
Waardelose zaak. Hoop dat ze zo op deze manier eens met service komen.

9 marzo 2022
Valutata 5 stelle su 5

Fiets besteld voor mijn dochter

Fiets besteld voor mijn dochter. Zij wilde graag een cortina transport. Na het lezen van ook de slechte recensies waagde ik toch de sprong. Alles zeer tevreden verlopen. Keurig via de mails op de hoogte gehouden. Zeer snelle levering. En op mijn vraag naar de klantenservice werd er netjes de volgende dag antwoord gegeven. Wij zijn zeer tevreden. En het scheelt een hoop geld. Wat ook erg fijn is.

27 gennaio 2022
Valutata 5 stelle su 5

heb al meerdere keren onderdelen en…

heb al meerdere keren onderdelen en gereedschap bij ze gekocht en altijd netjes de spullen opgestuurd gekregen duurde een keer wat langer maar dat kwam omdat de spullen uit verschillende magazijnen moesten komen waarvan ik ook netjes op de hoogte werd gehouden

24 ottobre 2021

Fiets 5 maanden oud..doet niets meer

Fiets 5 maanden oud..doet niets meer. Of ik 70 euro wil betalen zodat fiets naar hun gebracht wordt en retour...volgens mij heb ik voor een nieuwe " werkende fiets betaald?"...Dan is mijn fietsenmaker goedkoper...nooit meer dus...2dehands fiets haal ik wel bij rattaplan!!!!

5 ottobre 2021

Handel in defecte fietsen

2x een electrische fiets geleverd gekregen met een defecte ondersteuningmotor. Geen sprake van transportschade zoals Fietsonline beweert. Wil de koop ontbinden. Krijg vandaag voorstel van de directeur: Je krijgt je geld (€ 1500) terug als je je ontevreden review van internet haalt. Met zo'n werkwijze snap ik de hoge reviewscore.

8 settembre 2021
Logo di Fietsonline

Risposta di Fietsonline

Wij vinden het allereerst heel vervelend dat bij deze order de wet van Murphy opgaat. Toch doen wij er alles aan om je te helpen, bij de 1e fiets hebben we deze direct omgeruild voor een nieuwe fiets. En natuurlijk op onze kosten, immers er was sprake van transportschade. Dan heb je aangegeven dat de 2e fiets volgens jou niet goed functioneert en dat de motor hapert. Daarom hebben we onmiddellijk aangeboden om de fiets op te halen op onze kosten, immers wij moeten de fiets zien zodat we je gevoel dat de motor hapert kunnen beoordelen en kunnen herstellen. Bij de feedback company hebben bijna 10.000 klanten ons beoordeeld met een 9.8 op schaal van 1-10. Uiteraard willen wij je helpen zoals vanochtend ook telefonisch besproken. A.s. woensdag halen we de fiets weer bij je retour en gaan we gelijk aan de slag. We hopen dat je daarna jaren fietsplezier hebt. We verkopen alleen nieuwe fietsen van het verkoopjaar die we enkele maanden daarvoor hebben ontvangen in magazijn. De stelling "handel in defecte fietsen" raakt ons in het hart.

Valutata 5 stelle su 5

Wel een goede ervaring met fietsonline.com

Bij deze shop terecht gekomen omdat ze een breed assortiment aan onderdelen hebben. Ondanks de slechte reviews die hier staan toch de gok genomen. Helaas werkte de winkelmand niet helemaal mee waardoor ik een onderdeel vergat. Dit is door de helpdesk keurig opgelost. In mijn geval ook met een snelle reactie. De bestelling met twee dagen geleverd. Tja.. dat is niet de volgende dag, maar voor mij is dat iig geen probleem.

25 agosto 2021

Voor 15:00uur besteld 3 dagen te laat geleverd

Dinsdag voor 3 uur een onderdeel besteld(op voorraad) en pas zaterdag geleverd. Dit terwijl ze de volgende dag hadden moeten leveren. Ook de klantenservice is erg traag, ze reageren een dag later(donderdag) op mijn vraag van woensdag waar het onderdeel blijft, “het is een dag vertraagd” was het respons. Dit was mijn laatste bezoek aan fietsonline!

7 agosto 2021
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più