Valutata 5 stelle su 5

Informatie op de site is makkelijk te vinden. Veel keuze en de prijzen zijn ook prima. Na betaling gelijk een mail en de bezorging was de volgende dag. Ik ben er zeer tevreden over.

Valutata 5 stelle su 5

Het bestellen gaat heel gemakkelijk. Groot assortiment produkten. Snelle levering. Ben erg tevreden met wat ik heb besteld en ook niet te duur!

Valutata 1 stelle su 5

Goedkoop is hier duurkoop. Geld weg. 10 juli 2022 heb ik 3 buitenbanden besteld, 12 juli maar 1 geleverd gekregen. Ticket aangemaakt via website. Nu 26 augustus 2022 nog geen antwoord. Net gebeld naa... Leggi di più

Valutata 2 stelle su 5

Beloven leveren daags nadien, sturen dan mail dat artikel in centraal magazijn ligt daardoor 1DAG VERTRAGING, na 4 dagen nog niks ,op mail geen reactie, telefonisch : we zullen het oplossen en ja na... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di biciclette
  2. Negozio di accessori per biciclette

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Fietsonline.com : - Fietszitjes Fietsaccessoires Fietsonderdelen Fietsen Fitness/Trainers Fietskleding Kado ideeen fietsen

3,3

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Valutata 5 stelle su 5

sḿiddags besteld de volgende morgen in huis

Na maandenlang lopen tobben met alluminium traparmen die ik maar kapot bleef rijden bij de trapper die er uiteindelijk steeds uitviel nu bij fietsonline een stalen exemplaar besteld. Niet gedacht maar gelukkig wel de volgende ochtend al in ontvangst kunnen nemen zodat ik vandaag toch heb kunnen fietsen. Superservice, goede zaak.

14 aprile 2023
Valutata 1 stelle su 5

Onderdelen besteld, en natuurlijk niet geleverd.......

Onderdelen besteld, en betaald via Ideal, maar niets geleverd gekregen.
Via de mail gevraagd waar mijn spullen bleven, maar mijn ticket direct gesloten.
Daarna gebeld met fietsonline, en ik zou binnen een dag een credit nota krijgen via de mail en vervolgens zou mijn geld de volgende dag op mijn rekening staan.
Maar na een paar dagen nog niet gehoord, en geen geld retour.
Dus heb ik aangifte gedaan bij de politie, en ik adviseer iedereen dit ook te doen, die de dupe zijn van fietsonline, hoe meer mensen dit doen des te beter

30 gennaio 2023

Hier niet kopen!

Hier niet kopen! Informatie is niet volledig en klantenservice is zeer slecht. Ergens anders vind u hetzelfde of een soortgelijk product ook vast wel, dus laat fietsonline links liggen!

1 gennaio 2023
Logo di Fietsonline

Risposta di Fietsonline

Beste Joyce, Helaas kunnen wij onder je naam geen order vinden die je bij ons gedaan hebt, tevens kan ik geen communicatie met onze klantenservice terug vinden over een probleem wat je zou hebben. Zou je aan onze klantenservice per mail willen aangeven wat er mis is gegaan met je order? Dan kunnen we een oplossing aanbieden.

Valutata 1 stelle su 5

Echte dieven, bestel nooit bij hen

Ik kreeg te horen dat het artikel op voorraad was, maar het was waarschijnlijk in China, dus de levertijd werd niet gerespecteerd.
Het artikel dat ik ontving kwam niet overeen met mijn fiets, dus moest ik het terugsturen volgens hun procedure, de klantenservice was non-existent, en uiteindelijk werd het artikel door hen ontvangen (track&trace bewijs) maar nooit terugbetaald.
Echte dieven, bestel nooit bij hen.

29 dicembre 2022
Valutata 1 stelle su 5

slechte sloten die niet werken en service van niks

Had een fiets en 2 extra stevig sloten gekocht. De extra sloten werkte niet goed en we kregen de sloten niet meer los toen de fiets vast stond aan een hek. We hebben drie weken dagelijks gesmeerd, geprobeerd en pogingen gedaan en uiteindelijk lukte het. De sloten terug gestuurd en geld terug gevraagd. Na weken van geen reactie plotseling bericht dat ze gesmeerd zijn en weer naar ons teruggestuurd zijn. Belachelijk!!!!

Klantenservice van niks.

27 dicembre 2022

Geweldig bedrijf......

Geweldig bedrijf om hierover al de 1 ster ervaringen te lezen! Ga zo door! Voor mij (en hopelijk vele anderen) de reden om hier zéker geen bestellingen te plaatsen.

28 novembre 2022
Valutata 2 stelle su 5

Fiets op tijd geleverd maar daar houdt…

Fiets op tijd geleverd maar daar houdt het ook bij op. 1 Jaar service-pakket genomen met servicebeurt en 24/7 pechhulp onderweg. Voor de servicebeurt zijn ze niet te bereiken dus daar kon ik naar fluiten. Net onderweg een lekke band en wat blijkt: de telefoon van 24/7 pechhulp is maar tot 16:00 geopend. Er is dus €80 betaald voor een service waarvan niks maar dan ook niks is geleverd. Gênant dit.

16 novembre 2022

Geven geen garantie

Als je iets hebt binnen het garantie termijn is het mis. Ze zoeken allerlei manieren om er onder uit te komen om het binnen de garantie te laten claimen. Hier niet kopen! Ik wacht nog even hoe ze mijn klacht oplossen maar als ze dat niet doen dan volgen er meer reviews van mij.

9 novembre 2022
Valutata 2 stelle su 5

Beloofde levertijd kan niet worden waargemaakt. Niet bereikbare klantenservice.

2 sterren voor de lage prijs anders had het 1 ster geweest. Maar de geadverteerde levertijden worden niet waargemaakt. Meerdere bestellingen geplaatst en je ontvangt vrijwel direkt een email dat de levering uit meerdere magazijnen komt en later geleverd gaat worden. Wil je dan telefonisch informatie inwinnen verwijzen alle menu's van de klantenservice naar een formulier op de website. Dit is niet meer van deze tijd...

6 ottobre 2022

Wat een flutfirma

Wat een flutfirma; geef je reactie, krijg antwoord "item gesloten".
Gelukkig zijn er nog veeel andere en betere firmas voor fietsonderdelen.

27 settembre 2022
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più