Helm besteld, werd netjes geleverd. Was alleen een maat te klein. Dus online een retourverzoek aangemaakt. Formulier ingevuld, ingestuurd. Nooit reactie op gekregen. UPDATE: Fietsonderdelen outlet... Leggi di più
L'azienda ha risposto
L'azienda ha risposto
Topervaring gehad. Ik had een stuk of 8 lampen besteld maar er waren 2 verkeerde onderdelen geleverd. Na dit gemeld te hebben kreeg ik netjes de 2 missende onderdelen opgestuurd en mocht ik de verkeer... Leggi di più
Het bestellen ging eenvoudig en was snel gedaan. Daarna de bestelling snel, correct en goed verpakt ontvangen. Procuct was zoals verwacht.
Ik had zsm een fiets slot nodig voor de fiets van mijn zoon. Dit zou de volgende dag geleverd worden door DHL. Helaas ging de levering fout bij DHL. De klantenservice van fietsen onderdelen outlet re... Leggi di più
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 2 settimane
Snelle levering, mooi product en gunstig geprijsd
Duidelijke en correcte beschrijving van mijn bestelde product.
Goed verpakt en snel geleverd.
Fijne winkel. Supersnel verzonden en spotgoedkope prijzen. Wanneer vergeleken met andere aanbieders, snap ik niet hoe Fietsonderdelen Outlet het zo goedkoop kan doen, maar mij hoor je niet klagen!
Stand Still Dubbele Standaard / Tweepoot gekocht.
kwaliteit erg goed, snel geleverd.
aanrader bij deze winkel te kopen.
Over het algemeen krijgt een webshop veel waardering wanneer deze snel levert. Maar de kwaliteit van een webshop komt pas echt aan het licht wanneer er onverwachts problemen zijn. Bij mij werd de bestelling incompleet geleverd. Een mailtje naar het bedrijf en de volgende dag werd, zonder gezeur, het ontbrekende deel nagestuurd. Prima klantenservice. Prettig geregeld.
Snel, betrouwbaar, accuraat en voordelig, dit bedrijf is een aanrader!
Supersnelle levering, en ontvangen bestelling van uitstekende kwaliteit tegen een hele mooie prijs!
Goed aanbod, scherp geprijsd. Volgens afspraak bezorgd, goed verpakt. Kortom, mijn eerste stop als ik wat nodig heb. Fijn dat het ook gewoon goed kan gaan.
Duidelijke site. Goede prijs.
Voor weinig geld de schoolfietsen weer opgeknapt.
Snelle service en in 1x de juiste spullen aangereikt! Buiten- en binnenbanden en velglinten.
Snelle levering en makkelijk te monteren
Snelle levering.
Foutje bij levering.
Snelle, goede en vriendelijke oplossing.
Betrouwbaar bedrijf.
Goede stevige fietsdrager(schaar) voor op auto trekhaak. Prima klemmend ijzer.Heel degelijk. Nog wel touw of pin eromheen om goed vast te maken. Top. Snelle levering en verzendinfo, tracking up to date. Aan te bevelen.
Op de site staat achterlicht geschikt is voor 80 en 50. Op site van hun leverancier staat echter alleen 80. Door minimaal bestelbedrag zit ik nu met 2 achterlichte die onbruikbaar zijn.

Risposta di Fietsonderdelen Outlet
Veel producten tegen lage prijzen. Snelle verzending en goede info over wanneer het geleverd wordt. En als er een keer iets ontbreekt bij je bestelling wordt het gewoon zonder gezeur nageleverd. Top
Snelle verzending, nette prijs en goed aanbod in verschillende prijssegmenten van anti-lek banden. Aanrader!
Fietsonderdelen Outlet bood de 'Axa Greenline Verlichtingsset - 15 Lux' aan voor een hele scherpe prijs. Helaas bleek na levering de voorlamp defect, maar na contact met Fietsonderdelen Outlet is er snel gereageerd en binnen een paar dagen voor een nieuwe verlichtingsset gezorgd en de defecte verlichtingsset is bij die levering meteen opgehaald. Nu voldoet de verlichtingsset helemaal aan onze verwachting.