Helm besteld, werd netjes geleverd. Was alleen een maat te klein. Dus online een retourverzoek aangemaakt. Formulier ingevuld, ingestuurd. Nooit reactie op gekregen. UPDATE: Fietsonderdelen outlet... Leggi di più
L'azienda ha risposto
L'azienda ha risposto
Ik had zsm een fiets slot nodig voor de fiets van mijn zoon. Dit zou de volgende dag geleverd worden door DHL. Helaas ging de levering fout bij DHL. De klantenservice van fietsen onderdelen outlet re... Leggi di più
Draad Fietsbanden besteld, schwalbe Marathon plus smartguard 37-622. Mooi geleverd in grote kartonnen doos, zodat ze niet geplooid werden. Dank daarvoor.
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 2 settimane
Zadeltas van AXA insteekslot was snel kapot, dit bleek een bekend probleem in dit model. Na contact opgenomen te hebben is er gratis een nieuwe zadeltas van een ander type opgestuurd. Snel vriendelijk contact en super geregeld.
Makkelijk bestellen en snelle levering.

Risposta di Fietsonderdelen Outlet
Alles netjes verpakt en duidelijk, en mooi op tijd gekregen
Ruime keuze, scherpe prijzen, snelle bezorging. Zoals het hoort !
Goede kwaliteit tegen een goede prijs en snel geleverd
Ze hebben een annulering knop maar deze doet niks.. Dit bekennen hun medewerkers ook van de klantenservice nu zijn de retourkosten voor mij.. Ze vinden dit zelf ook niet eerlijk zit nog te twijfelen om rechtbijstand in te schakelen maar zit te twijfelen het gaat om een paar euro maar het is een principe kwestie ook ben ik er voor verzekerd wellicht doen ze dit bij meerdere klanten.

Risposta di Fietsonderdelen Outlet
Snelle levering en scherpe prijs. Al voor de 3e keer bestel ik hier bij dit bedrijf.
Mijn bestelling is nooit aangekomen,...
Klacht ingediend. ik kreeg telkens antwoord van diverse medewerkers,...
De klantenservice weigert elke vorm van service of coulance. Ze verschuilen zich achter hun "foutloze" Shopify-systeem en leggen de schuld direct bij mij neer. Op grond van de wet (Artikel 7:11 BW) ligt het verzendrisico echter bij de verkoper tot het pakket bij de koper is bezorgd.
Ze weigeren kosteloze nalevering of annulering.

Goede prijs-kwaliteitsverhouding. Snelle levering
Top zaak met top service !!! Kan er echt niks anders van maken!!! Ga vooral zo door mannen !!!
Hele snelle levering en hele goede prijzen.
Ben zeer tevreden.
Goed contact, en de order werd de volgende dag al geleverd. Dus 5 sterren.