Helm besteld, werd netjes geleverd. Was alleen een maat te klein. Dus online een retourverzoek aangemaakt. Formulier ingevuld, ingestuurd. Nooit reactie op gekregen. UPDATE: Fietsonderdelen outlet... Leggi di più
L'azienda ha risposto
L'azienda ha risposto
Topervaring gehad. Ik had een stuk of 8 lampen besteld maar er waren 2 verkeerde onderdelen geleverd. Na dit gemeld te hebben kreeg ik netjes de 2 missende onderdelen opgestuurd en mocht ik de verkeer... Leggi di più
Het bestellen ging eenvoudig en was snel gedaan. Daarna de bestelling snel, correct en goed verpakt ontvangen. Procuct was zoals verwacht.
Ik had zsm een fiets slot nodig voor de fiets van mijn zoon. Dit zou de volgende dag geleverd worden door DHL. Helaas ging de levering fout bij DHL. De klantenservice van fietsen onderdelen outlet re... Leggi di più
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 2 settimane
Al volgende dag geleverd door Trunkrs, goedkoop en goede kwaliteit. Een aanrader.
Aantal Cst buitenbanden gekocht
Werd rechtstreeks geleverd vanuit v.h Zuiden uit Rotterdam moest via een speciaal transport bedrijf vanwege de grootte.
Ze zijn allemaal zo krom getrokken door spanbanden of zo.
En de reflectie streep waggelt geheel op en neer.zelfs een extra band die er in was gelegd was slecht .
Via dpd kon ik ze gelukkig terug sturen naar fiets onderdelen outlet die het nu netjes aan het oplossen is.
Mooi snel ontvangen en precies wat ik er van verwachte.
Goede prijs en snelle levering , ochten bestellen avond kom die binnen . Bedank fietsonderdelenoutlet .
Had een fietsslot (beugel) besteld. Was er heel snel. Maar er zaten geen schroefjes bij voor montage op het frame. Nu moest ik toch naar de winkel, waar ik alleen een heel zakje kon kopen (had er maar twee nodig natuurlijk)

Risposta di Fietsonderdelen Outlet
Goede service en houden alles goed in de gaten zodat alles netjes word bezorgd. Bezorgen ging bij mij mis maar door hun hulp is alles toch goed verlopen. 👍
Goed materiaal Voor een scherpe Prijs en een snelle levering
Gezocht op beste prijs en hier terecht gekomen, goede website, product als beschreven makkelijke betaalopties en snelle verzending.
Een tevreden klant.
Ik heb een zeppelin band gekocht en een binnenband die er niet goed bij past. Ik kreeg ongevraagd een juiste binnenband meegeleverd. Top service
Duidelijke site en levering volgens belofte!
Zeer slechte online winkel die klanten oplicht! Destijds problemen gehad met een bestelling. Defecte producten ontvangen, de eigenaar meerdere malen de gelegenheid gegeven voor een oplossing te zorgen: niet gedaan en alleen een grote mond gegeven. Wat "below the belt" is en totaal onacceptabel! Uiteindelijk heeft Klarna mij in gelijk gesteld. Ik raad iedereen aan bij een andere winkel te bestellen, de goedkope prijs is niet te rechtvaardigen. Of bestel via Klarna zodat je niet opgelicht wordt en beschermd bent. Want de eigenaar doet dat zonder enige schaamte!
Vrijdag laat besteld en zaterdag in huis. Eerlijke prijzen en kwalitatief in orde!
Super site, goede prijzen
In het weekend besteld, en Maandag al bezorgd
Geweldig.
Perfecte onderdelen, snel geleverd tegen een goede prijs
Hetgeen besteld komt overeen met de website gegevens. Prijs kwaliteit verhouding goed.