Evobike Recensioni 276

TrustScore 3.5 su 5

3,7

Har netop købt en SunBee Promenade Plus m. Barnevognskit hos evobike efter at have lavet en del research og bl.a. læst en anmeldelse skrevet af en af deres tidligere kunder på trustpilot som roser v... Leggi di più

Jeg har haft en Evobike Classic i 3 år nu, og jeg må sige at kvaliteten har været under forventning. Jeg har passet godt på cyklen og har altid parkeret den i tørvejr. Alligevel er cyklen rusten man... Leggi di più

Cyklen har haft 2 reklamationer på 1 år. Begge gange har Evobike straks sendt ny reservedel uden beregning, samt afholdt udgift til skift af reservedel hos min nærmeste cykelsmed, så jeg har vær... Leggi di più

Dårlig kundeservice. Jeg købte en trehjulet cykel fra EvoBike den 26 september 2023. Året efter gik bagakslen itu. Jeg reklamerede naturligvis Så blev jeg mødt med krav om doku... Leggi di più

1. Negozio di biciclette

Om Nordbutiker Idag har Nordbutiker forskellige webshop med forskellige produkter. Du kan finde mere information om dette på nordbutiker.se I 2016 blev Nordbutiker udnævnt til en gazellevirksomhed >> Idag har Nordbutiker forskellige webshop med forskellige produkter. I Danmark er dette Rull.dk, Evobike.dk, Sportig.dk og Blimo.dk. Du kan finde mere information om dette på nordbutiker.se. I 2016, 2017 og 2018 blev Nordbutiker udnævnt til en gazellevirksomhed. Rull Evobike Blimo Sportig

3,7

Nella media

TrustScore 3.5 su 5

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Ren bondefangeri. Jeg måtte ikke give dem mindre end 1stjerne.

Ingen ting lever op til forventninger.
Produktet er noget l.o.r.t, og det samme er kundeservicen, som endda kun foregår på skreven svensk, pr. Mail.
De løber om hjørner med en og beskrivelsen af det produkt der er på deres hjemside er sublim, mens man få et produkt hjem der ser godt ud, men overhovedet ikke levere det der er beskrevet på hjemsiden.
Cyklen kan ikke køre 18km i timen. En 5årig på en 14tommer manuel cykel, kan kører fra dig.
Dette med cykel jeg har ejet siden august 2022, men har kørt mindre end 250km i den, ikke fordi jeg ikke vil, eller har behov for det, men fordi den er så ringe at man ikke kan stole på den.
Jeg har forsøgt at bruge reklamationsretten, men det er ikke noget de vil høre om. De forsøger fortsæt at løbe om hjørner med mig og lave lappeløsninger som ikke hjælper. Mere end et års kamp, indtil videre.

Jeg købte deres EVO BIKE CARGO PRO, med kaleche og hynder til 23.548kr😳.

17 ottobre 2023

Hej Lillian!

Takk for din feedback, jeg setter veldig stor pris på den. Det er trist å høre at er misfornøyd med både sykkel og våres service. Vi vil selvfølgelig at man skal føle seg trygg med produktet og vår support og jeg har nå sendt deg et forslag på løsning via epost så sikkerstiller vi at du får den hjelp du behøver. Ha en fin dag!

Et super køb så langt

Et super køb så langt. Bestilte og fik leveret på adressen efter to dage! Nem at samle (behøvede ikke at søge efter brugsvejledning) og jeg har taget første ture i dag 2 x 14 kilometer i blæsevejr som en leg. Cyklen er lidt tung ift en alm cykel men ikke meget. Så jeg er meget tilfreds og håber den holder.

20 settembre 2023

Svær at komme i kontakt med

Svær at komme i kontakt med.

23 agosto 2023

Risposta di Evobike

Hej Claus! Vi vill såklart hjälpa dig och vi beklagar att du inte har kommit i kontakt med oss. Vi har för tillfället ett högre tryck på supporten vilket medför lite längre svarstider, men maila oss gärna på info@evobike.dk så ska vi hjälpa dig vidare. Ha en fin dag!

Elcykel evobike sport 8- dame

Virkelig flot cykel , med rigtig mange fine detaljer . Super flot med intergreret batteri . Nu glæder jeg mig til at komme ud og køre mange kilometer . Og rigtig hurtig levering 😀😀

22 agosto 2023

Very unprofessional

Ordered a 20’wheel for my cargo bike. Only got a tracking trace number after the package was already reqdy for pick up and they sent me a 26’ back wheel…
How unprofessional can this shop be ? Been writing mails about the tracking trace but took a few days before I could get a response and it wasnt week end. Wrote a mail the 26th of august lets see about the wrong product shipped, i hope to get a response next week.

26 agosto 2023

Risposta di Evobike

Hi Adrien! I am sorry to hear that you recieved the wrong wheel and that you still have not recieved any support from us. I understand your frustration and I recommend, if you have not done it yet, that you send your ordernumber and a picture of the wheel that you recieved to info@rull.dk and our agents will make sure that you get the help you need. I wish you a nice day!

Varen kom hurtigt og lever foreløbigt…

Varen kom hurtigt og lever foreløbigt op til mine forventninger. En ting som bekymrer mig lidt er måden hjulene sættes fast på. Jeghar haft en anden men billigere model og der begyndte hjulene at falde af pga. slid i den fjeder der holder på hjulet. Har kun haft den i c. 3 1/2 år. Håber kvaliteten er bedre på denne trailer.

25 giugno 2023