CykelKram Recensioni 607

TrustScore 4.5 su 5

4,6

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Da jeg kom hjem med min nye cykel virkede batteriet ikke. Ejeren kørte derefter hjem til min hjemadresse med et andet batteri! Det var en meget flot service, selvom han havde fyraften. Der har inge... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Vi var kørt til Cykelkram for at afprøve og kigge på en el-ladcykel, som vi havde set på deres hjemmeside. Vi blev mødt af kompetent og behagelig hjælp i butikken, hvor vi oplevede at der var god... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Hurtig levering fra Jylland til Sjælland. El-cykel 100% klar til brug ved modtagelse. Havde mange spørgsmål inden køb som alle blev besvaret med tålmodighed, også et par efter modtagelse hvor sva... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Højt service niveau! Hjemmesiden var nem og lige til, så bestilling gik glidende. Efterfølgende blev jeg kontaktet af CykelKram, da de lige ville høre om jeg fortsat ønskede den valgte model eller... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di biciclette
  2. Officina di riparazione biciclette
  3. Negozio di accessori per biciclette

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Det bedste KRAM indenfor cykler, tilbehør, reservedele og cykeltøj til den bedste pris får du hos CykelKram CykelKram ligger i Fjelstervang ved Kibæk. Her har vi både værksted, lager og administration. Til en særdeles fordelagtig husleje, sammenlignet med den husleje en strøgbutik må betale. Det kan ses på vores priser og kommer således vores kunder til gode. Du får ganske enkelt mere for pengene hos os! Hos CykelKram er det Kenneth og René der udvælger og sammensætter sortimentet. De er begge uddannede cykelmekanikere, og har årelang erfaring indenfor faget. De ved, hvilke detaljer der er vigtige, når man skal vurdere kvalitet og holdbarhed – og de går ikke på kompromis! God kvalitet og højt serviceniveau Samling af en cykel er en sag for en fagmand. Der er alt for stor risiko for, at noget kan gå galt, hvis man ikke er helt klar over, hvordan tingene skal gøres. Derfor leveres alle vores cykler 100% færdigsamlede – evt. ekstraudstyr monteret – klar til den første cykeltur. Og skulle det alligevel ske, at der er brug for at få cyklen serviceret eller repareret, står vi altid klar til at hjælpe dig. Ring og lav en aftale med én af os – så finder vi en løsning, du kan være tjent med. Velkommen som kunde hos CykelKram – vi glæder os til at betjene dig!

Informazioni di contatto

Ha risposto al 81% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 mese

Come questa azienda usa Trustpilot

God service!

Det var en meget flot service, selvom han havde fyraften.
Der har ingen problemer været med cyklen siden. Jeg er meget tilfreds!
Tak!

4 aprile 2026
Valutata 5 stelle su 5

Super god service i butikken

Vi blev mødt af kompetent og behagelig hjælp i butikken, hvor vi oplevede at der var god tid til at hjælpe og vejlede os, selvom der var andre kunder.
Vi ende med at købe en el-ladcykel med hjem og er rigtig glad for købet, allerede. De første 24 km er tilbagelagt på cyklen.
''Ud på tur, aldrig sur!'' ;-)

1 aprile 2026
Valutata 4 stelle su 5

God service- Lige bortset fra at jeg…

God service- Lige bortset fra at jeg ikke fik service hæfte og fakturer med ud af døren sammen med cyklen, men får det eftersendt. Så gik alt som forventet.

24 marzo 2026

Risposta di CykelKram

Godt du selv var vågen, så vi kan få det sendt til dig. Vi beklager

Valutata 1 stelle su 5

Dårlig kundeservice også

De bruger - efter min vurdering - AI genererede profiler(?) til at pumpe deres anmeldelser. Fejt og slasket, jeg ser ingen grund til at bruge penge hos disse slangeolie-salgsmænd.

26 marzo 2026
Non scritta su invito

Risposta di CykelKram

Hej Thomas. Jeg ved ikke hvorfor du tænker, at vi gør det. Vi har ikke AI eller bots til at hjælpe vores anmeldelser. Alle anmeldelser kommer fra ægte kunder, der har haft en god eller dårlig oplevelse.

Du ser derimod ikke ud til at være eller har været kunde hos os. Så måske du er AI eller bot?

Valutata 3 stelle su 5

Varen stod som “på lager” men de havde den…

Varen stod som “på lager” men de havde den ikke og ville ikke få den igen. Dog fin kundeservice.

9 marzo 2026

Risposta di CykelKram

Hej Milo, vi beklager din oplevelse. Med mere end 1000 varer på en hjemmeside, kan det gå glat med lagerstyringen en gang i mellem.

God og ærlig rådgivning

God rådgivning - blev præsenteret for en cykel som passede bedre til mig end den, jeg havde tænkt mig.
Og så til en lavere pris... så jeg er godt tilfreds med købet. Og så var ejeren fuld af god og hyggelig humor, så vi fik også et par gode grin... 😊

10 marzo 2026
Valutata 4 stelle su 5

Der var 30 års jubilæums pris alle…

Der var 30 års jubilæums pris alle andre steder på scooteren så syntes det var lidt ærgerligt vi ikke fik den pris med, vi fik dog en lille cykelkædelås med og 3 års garanti plus levering oven i. Da vi alligevel giver 4 stjerner er så fordi de tog sig tiden til at kontakte os og forklare hvad vi egentlig fik med.

3 marzo 2026

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più