Banner for Energie VanOns

Energie VanOns Recensioni 1.524

TrustScore 4 su 5

4,0

Valutata 5 stelle su 5

Hele goede hulp gehad met het overstappen. Er werd snel en adequaat gehandeld waardoor de kosten overstap uiteindelijk soepel verliep. Erg tevreden mee

Valutata 5 stelle su 5

Ik zou 2 jaar geleden nog 5 sterren gegeven hebben. Voor nu 3, vanwege de vernieuwde app, die ik minder overzichtelijk en minder makkelijk te gebruiken vind. Eerder kon ik zien of mijn maa... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Wij hadden een dynamisch contract, maar er worden WEL terugleverkosten berekend, al noemen ze het op de factuur 'afslag teruglevering'. Op de website van Energie van Ons staat expliciet dat er bij... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Twee keer gebeld over verschillende onderwerpen. Beide keren werd binnen één minuut de telefoon opgenomen. Heldere uitleg over de nota en over het tarievenstelsel. Mooi initiatief op het gebied van ee... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Fornitore di energia

Informazioni su Energie VanOns

Scritti dall'azienda

Jouw Streek Jouw Stroom!

Een duurzaam leven begint met lokaal opgewekte groene stroom.

Energie VanOns werkt net even anders dan andere energiebedrijven. In jouw buurt wekken energiecoöperaties met zonneparken, zonnedaken en windmolens jouw lokale stroom op. Lokaal opgewekt en lokaal geleverd.

• 100% echte groene stroom
  • 100% lokaal opgewekte stroom
  • Opbrengsten worden lokaal besteed aan duurzame projecten
  • Verbeter je CO2 footprint, zonder grote investering

Het mooie is dat de opbrengsten via de energiecoöperaties worden besteed aan duurzame projecten in je eigen buurt.

Je vindt onze energiecoöperaties in steeds meer buurten in Nederland. Benieuwd welke coöperatie bij jou in de buurt zit?

Krijg je ook energie van ons verhaal? Steun de coöperatie in jouw buurt én word klant. Meld je nu aan en wij regelen eenvoudig en gratis je overstap .

4,0

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 90% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 2 settimane

goed voor de buurt

Zit al jaren bij Energie van Ons. Het feit dat er gewerkt wordt met lokale energieproduktie maakt het een waardevolle speler op de markt. Een goed tegenwicht voor de 'grote jongens' die vaak best aan 'greenwashing doen. Ik hoop dat Energie van Ons nog verder gaat groeien, omdat de winst van dit bedrijf terugvloeit naar de regio waar het vandaan komt.
Ook kregen we een leuk pakket met materialen opgestuurd om Energie van Ons weer wat bekender te maken tijdens een markt in onze wijk

7 settembre 2025

Risposta di Energie VanOns

Wat leuk om te lezen, dank je! En fijn dat het pakket zo goed ontvangen is! :)

Valutata 4 stelle su 5

Voor ons de eerlijke energie

Wij leveren en kopen de energie van ons
Salderingsregeling is onrecht ten op zichte van alle klanten met zonnepanelen.
De overheid zorgt dat de meeste energiebelasting in bodemloze put gaat
De mensen die voor duurzaamheid zijn worden keihard bestraft , weg is hun investering.

6 settembre 2025

Bedankt voor je bericht.
De terugverdientijd van de investering in zonnepanelen loopt inderdaad op wanneer straks het salderen wordt afgeschaft.
Echter, het investeren in panelen zal straks nog steeds rendabel zijn. Wat de exacte terugverdientijd zal zijn is op dit moment nog niet duidelijk. Zodra hier meer over bekend is zullen we dit vanzelfsprekend communiceren aan onze klanten.

Valutata 5 stelle su 5

Enorm trots op de duurzame

Enorm trots op de duurzame, sociale, lokale insteek van Energie van Ons!

6 settembre 2025

Risposta di Energie VanOns

Bedankt voor deze mooie review! Wij zijn ook trots!

Snelle reactie

Snelle reactie terug en dat hoor ik van meer mensen.

2 settembre 2025

Risposta di Energie VanOns

Wat fijn om te lezen, dank je!

Top Klantenservice

Het afsluiten van het contract was technisch moeilijk omdat we in het buitenland wonen. Maar de klantenservice was snel, vriendelijk en behulpzaam.

24 agosto 2025

Risposta di Energie VanOns

Fijn om te lezen, dank je!

Valutata 4 stelle su 5

Goede communicatie, maar nog verbeterpunt

Op zich goede communicatie en vriendelijke helpdesk, maar het maandelijks overzicht en de rekening zijn niet helder en transparant.

26 agosto 2025

Bedankt voor je review!
Fijn dat je onze communicatie en helpdesk waardeert. Je feedback over het maandelijkse overzicht en de rekening helpt ons om onze service verder te verbeteren. We horen dan ook graag waar je precies tegenaan loopt, zodat we onze overzichten verder kunnen verbeteren! :)

Benaderbaar en vriendelijk

Op vragen mijnerzijds aan Evo wordt steeds per omgaande en vriendelijk gereageerd. Eigenlijk wel bijzonder dat je in deze tijd nog met echte mensen kunt communiceren. Verder zijn er geen concrete ervaringen.

10 agosto 2025

Risposta di Energie VanOns

Bedankt voor je fijne review!

Aanloopproblemen laadpas klantvriendelijk opgelost

Heel bewust de laadpas bij Energie van Ons aangevraagd vanwege het sympathieke van de lokale initiatieven. Ik las al reviews over problemen vanwege groei. Dat klopte in mijn geval ook. Er werd in bijgaande brief verwezen naar een webpagina. Op deze pagina werd verwezen naar een app. Deze bleek niet te werken voor laadpassen en de verwijzing is inmiddels verwijderd. Het heeft in mijn geval 3 weken geduurd voordat dit duidelijk was. De laadpas werkt gelukkig prima en de klantenservice was zeer vriendelijk. De post wel goed in de gaten houden want pas en sleutelhanger zijn al geactiveerd voor verzending.

9 agosto 2025

Bedankt voor je bericht!
Fijn dat het ondanks alle opstartproblemen nu goed en naar tevredenheid werkt!

Valutata 3 stelle su 5

Het is erg moeilijk om telefonisch…

Het is erg moeilijk om telefonisch contact te krijgen. Terugbelverzoek werd niet uitgevoerd.
Later heb ik per mail wel correcte gegevens gekregen en kon alles afgehandeld worden.

9 luglio 2025

Bedankt voor je bericht!
Wanneer de klant kiest voor een terugbelverzoek belt ons systeem automatisch één keer terug.
Goed om te weten, we bellen terug met een ander nummer dan ons algemene klantenservice nummer. Dit nummer begint met 0970.
Dit gaat wellicht nog veranderen in de toekomst omdat we merken dat sommige klanten niet opnemen wanneer ze gebeld worden door een onbekend nummer.

Keurig gewerkt!

EVO heeft haar werk keurig geleverd en mijn tussentijdse vragen prima beantwoord. Wachttijd voor dat laatste was soms wat lang (10d) maar meestal ging het vlotter. Verrekening van de voorlopige stroomvergoedingen ging goed, terug te betalen viel mee. Maar de stroomprijs is helaas te laag om onze kosten te dekken (niet EVO's schuld).

4 agosto 2025

Bedankt voor je bericht!

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più