Banner for Energie VanOns

Energie VanOns Recensioni 1.524

TrustScore 4 su 5

4,0

Valutata 5 stelle su 5

Hele goede hulp gehad met het overstappen. Er werd snel en adequaat gehandeld waardoor de kosten overstap uiteindelijk soepel verliep. Erg tevreden mee

Valutata 5 stelle su 5

Ik zou 2 jaar geleden nog 5 sterren gegeven hebben. Voor nu 3, vanwege de vernieuwde app, die ik minder overzichtelijk en minder makkelijk te gebruiken vind. Eerder kon ik zien of mijn maa... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Wij hadden een dynamisch contract, maar er worden WEL terugleverkosten berekend, al noemen ze het op de factuur 'afslag teruglevering'. Op de website van Energie van Ons staat expliciet dat er bij... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Twee keer gebeld over verschillende onderwerpen. Beide keren werd binnen één minuut de telefoon opgenomen. Heldere uitleg over de nota en over het tarievenstelsel. Mooi initiatief op het gebied van ee... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Fornitore di energia

Informazioni su Energie VanOns

Scritti dall'azienda

Jouw Streek Jouw Stroom!

Een duurzaam leven begint met lokaal opgewekte groene stroom.

Energie VanOns werkt net even anders dan andere energiebedrijven. In jouw buurt wekken energiecoöperaties met zonneparken, zonnedaken en windmolens jouw lokale stroom op. Lokaal opgewekt en lokaal geleverd.

• 100% echte groene stroom
  • 100% lokaal opgewekte stroom
  • Opbrengsten worden lokaal besteed aan duurzame projecten
  • Verbeter je CO2 footprint, zonder grote investering

Het mooie is dat de opbrengsten via de energiecoöperaties worden besteed aan duurzame projecten in je eigen buurt.

Je vindt onze energiecoöperaties in steeds meer buurten in Nederland. Benieuwd welke coöperatie bij jou in de buurt zit?

Krijg je ook energie van ons verhaal? Steun de coöperatie in jouw buurt én word klant. Meld je nu aan en wij regelen eenvoudig en gratis je overstap .

4,0

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 90% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 2 settimane

Valutata 4 stelle su 5

Tarieven vaak toch wat ondoorzichtig.

Ik vind de tarieven vaak toch wat ondoorzichtig. Het gaat de gebruiker toch vaak om de prijs per kWh (inclusief alles) en de prijs per m3 gas (inclusief alles). Het zou ook helpen als de netto prijs per kWh zou worden berekend, onder aftrek van de terugleverkosten.
Idem het bedrag dat je per saldo (in prognose) krijgt voor de niet saldeerbare teruglevering.

Nu moet iedere gebruiker zelf aan die puzzel, zo die het snapt allemaal.
Ook het effect van teruggave energiebelasting is iedere keer weer een ontdekking. Kortom: het kan meer "Jip en Janneke" in de richting van de consument.
Idem ondersteuning bij keuze: collectief, variabel, vast of dynamisch.

4 agosto 2025

Risposta di Energie VanOns

Bedankt voor je feedback!
Ondanks dat we de informatie naar de klant toe zo transparant en inzichtelijk mogelijk proberen over te brengen blijft het complexe materie en is het inderdaad soms een puzzel alles helder te krijgen.
Wat betreft de netto tarieven, deze vind je onder Stroom & Gas rechtsboven op de homepage onder Tarieven. Vervolgens helemaal onderaan de pagina vind je een lijst met alle verschillende contracten. Je kunt dan per contractvorm tot een jaar terug alle tarieven inzien.

Valutata 3 stelle su 5

mijn e-mail adres ie gewijzigd.

u BLIJFT maar vragen om een REVIEW.....

mijn e-mail adres is gewijzigd.
en dat hebt u KEURIG uitgevoerd.

nu graag STOPPEN met mailings naar dit adres!

20 luglio 2025

Bedankt voor je bericht.
Ik begrijp dat het als storend ervaren kan worden dat we om een review vragen.
In principe versturen we twee mails, het originele verzoek en een herinnering.
Goed om te weten, het is niet zo dat we na elke mail van de klant om een review vragen, dit doen wij 1 keer per jaar.
Mocht je hier geen behoefte aan hebben kun je je hiervoor afmelden via de desbetreffende mail.

Dynamisch contract

De app voor het dynamisch contract werk naar ons idee nog niet goed. Ook de getoonde tarieven kloppen niet.
Onduidelijk hoe de energiebelasting wordt gesaldeerd. Bij navragen per telefoon of mail worden we voor ons gevoel met een kluitje in het riet gestuurd ipv dat er gezegd wordt dat zaken nog niet goed gaan.
Na jaren bij EnergieVanOns geweest te zijn, zijn we nu met pijn in ons hart na een maand dynamisch contract overgestapt naar een andere leverancier.

20 luglio 2025

Bedankt voor je bericht.
We hebben ons best gedaan zo uitvoerig en helder mogelijk de vragen te beantwoorden. Spijtig dat dat niet zo werd ervaren.
Mocht je in de toekomst besluiten toch weer klant te willen worden ben je van harte welkom :)

Valutata 4 stelle su 5

voor gewoon gebruik on orde

voor gewoon gebruik on orde. toch wat op te merken: onduidelijk te vinden wat de tarieven zijn; berichtgeving over gevolgen beeindiging saldering mis ik. en ook mis ik positiebepaling van gebruikers/productie cooperatie t.o. de grote energiebedrijven

Bedankt voor je bericht.
De tarieven vind je onder het kopje Stroom&Gas rechtsboven op de homepage en vervolgens onder Tarieven onderdaan de pagina.
Wat betreft de gevolgen naar aanleiding van de beëindiging van de saldering; deze zijn nog niet duidelijk gezien dit iets is wat nog niet speelt. Zodra het zover is en wij hier beslissingen in hebben genomen zullen wij dit tijdig communiceren via onze nieuwsbrief aan onze klanten.
Wat betreft je laatste punt; ik zal dit intern doorzetten.

Goede klantenservice

Goede klantenservice, maandelijks bericht over je energieverbruik en verder zou ik het niet weten, we hebben altijd energie, wat wil je nog meer.

Bedankt voor je bericht!

Ik moest de meterstanden invullen

Ik moest de meterstanden invullen
Na twee keer niet goed gegaan
Toen moest ik de standen op een e mail versturen
Daarna niks meer gehoord
Ook geen bevestiging dat ze zijn aangekomen
Slecht dus!!!

18 luglio 2025

Bedankt voor je bericht.
Ik zie het inderdaad, we hebben destijds je meterstanden handmatig verwerkt en vervolgens dat niet via de mail bevestigd. Excuses daarvoor :)

Valutata 5 stelle su 5

eigenlijk vind ik on line zaken vervelend.

eigenlijk vind ik on line zaken afhandelen vervelend. Dus dat ik dit invul is omdat ik het zo prettig vind om telefonisch contact te hebben. Dus bek ik graag met de klantenservice: altijd vriendelijk , prettig contact. Zo heh ik telefonisch mijn contract voor een jaar verlengd. Daarna kreeg ik een mail dat het niet helemaal goed was gegaan. Nogmaals gebeld en zie daar: ik heb een nieuw contract.

4 luglio 2025

Risposta di Energie VanOns

Bedankt voor je fijne review!

Bedankt voor je bericht.
Wat vervelend dat de meterstanden niet goed af te lezen zijn. Echter, de meter is eigendom van de netbeheerder en niet van ons. Wellicht kun je contact hierover opnemen met Enexis en met hen bespreken wat er wellicht mogelijk is.

Valutata 2 stelle su 5

Ik werd verkeerd geïnformeerd door…

Ik werd verkeerd geïnformeerd door Energievanons, tot 2x toe. Zie de mailwisseling.

6 luglio 2025

Bedankt voor je bericht.
Wat vervelend dat je tot 2x toe niet goed bent geïnformeerd.
Ik heb de mailwisseling erbij gepakt en het is mij echter niet duidelijk waarin wij je verkeerd geïnformeerd hebben.
Ik mail je even privé, ook negatieve feedback is zeer waardevol voor ons!

Valutata 5 stelle su 5

Mooi initatief met de thuisaccu.

Mooi initatief met de thuisaccu ook. Ik mis een pilot om de electrische auto als thuisaccu te gebruiken. Bart Bakker

Risposta di Energie VanOns

Bedankt voor je review. Interessant om je elektrische auto ook als thuisaccu in te zetten. Er staat nog geen pilot op de planning, maar ik ga je suggestie doorgeven.

Valutata 1 stelle su 5

Ondanks aandringen van mijn kant kan ik…

Ondanks aandringen van mijn kant kan ik nog steeds geen verbruiksgegevens in de app vinden.

Risposta di Energie VanOns

Wat vervelend dat je nog geen verbruiksgegens ziet in de app. Vaak helpt het om de app te updaten en opnieuw in te loggen in de app. Wanneer dit niet helpt kun je het beste even weer contact met ons opnemen.

Eerlijke energieleverancier.

Eerlijke energieleverancier met goede prijzen maar ook niet de goedkoopste. Goede communicatie. Jaarrapportage uitstekend. Een coöperatieve onderneming.

Bedankt voor je review!

Valutata 3 stelle su 5

De overgang per 1 juli was verwarrend. Ik moest ook nog 159 euro betalen per 3 juli.

De ervaring was minder goed bij het vergaan naar een nieuw betaal systeem. Er kwam ook een e-mail dat Energie Van Ons het jammer vond dat ik jullie ging verlaten. Dat is later per Telefoon opgehelderd.

7 luglio 2025

Risposta di Energie VanOns

Bedankt voor je bericht. Ik kan me goed voorstellen dat de overstap verwarring en vragen heeft opgeroepen. Gelukkig is alles nu duidelijk!

Duurzame energie

Lokale energie leverancier = duurzaamheid. De communicatie is niet heel snel, dat is jammer. De nieuwe app is een verbetering.

7 luglio 2025

Risposta di Energie VanOns

Bedankt voor je bericht :)

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più