Nie wieder! Ende Februar habe ich einen Anzug gekauft, die angekündigte Reduktion von 30% für neukunden habe ich nicht bekommen. Den Anzug musste ich zurückschicken, weil er nicht gepasst hat. Das wa... Leggi di più
Jag gick in i Dressman för att leta efter byxor, provade sex par och ingen av dem var värda pengarna. Istället för att låta mig vara ifred började personalen störa mig för att jag provade kläder — i e... Leggi di più
Var og handlet tre langbukser og tre skjorter, Dressman i Halden. Hun som jobbet der hadde null interesse av å hjelpe til selvom jeg spurte. En tragisk opplevelse, elendig kunderservice. Viktig at per... Leggi di più
Vi bestilte et jakkesæt, som kom efter 2 døgn, sendte det retur, og bestilte et andet ( som kom efter 2 døgn ). Returnering og tilbagebetaling af første sæt, tog kun 1 uges behandlingstid, før pengene... Leggi di più
Dressman XL gör mig ALDRIG besviken
Dressman XL gör mig ALDRIG besviken. Jag har handlat här i många år och är tacksam för att jag som överviktig kan hitta snygga kläder. Det är dessutom alltid snabb o smidig leverans och lättsam betalningsfunktion. En annan trygg funktion är att jag kan lämna igen i butik trots att jag beställt på nätet o detta gör att jag inte känner en oro över att det eventuellt behövs lämnas igen något (vilket i princip aldrig hänt för mig eftersom kläderna alltid varit perfekta). Jag ger dressman XL 5 stjärnor i alla dess funktioner!
Vad har hänt med dressman?
Vad har hänt med dressman?
Paket som aldrig skickas
Urdålig kundservice ,kontakt för 3e gg och påstår att något som ej är skickat gått i retur av mej
Köper någon annanstans
Dressman måste verkligen uppdatera sin…
Dressman måste verkligen uppdatera sin personal. Ville lämna tillbaka en väst som sonen köpt. Strax efter köpet tappade han bort sitt kort som västen var betald med. Personalen kunde inte ge någon som helst information om hur jag skulle kunna lämna tillbaks västen och få pengarna tillbaks. Erbjöds presentkort och det ville jag definitivt inte ha. Efter att ha diskuterat fram och tillbaka i 10 min då jag försökte få reda på vad jag behövde göra för att få tillbaka mina pengar så gav jag upp och sa att jag skulle kontakta huvudkontoret och fråga. Då säger de att om jag tar med mig polisanmälan på förlusten av kortet och ett uttdrag på kontot som visar trasaktionen så skulle jag få pengarna tillbaka. Grejen var att transaktionen syntes ju på kvittot. Jag kommet hädanefter ge min son kontanter att handla för eller handla på nätet. Butiksdöd och kontanthantering, visst, men det är ert val. Ska oxå försöka undvika Dressman i framtiden.
Va på Dressman i Ljungby Måndag den…
Va på Dressman i Ljungby Måndag den 27-2-23 kl 14.00 å skulle köpa byxor alltid trevligt när tjejerna jobbar . Men nu va det två killar som stod där jag var vid byxorna i 15 min å ville ha hjälp men dom hade inte tid för dom stod vid kassan å pratade med varandra i stället så jag gick igen hörde det var andra som blivit drabbade av samma sak när killarna är där. Så tack för mig blir Växjö istället.
dålig service
Säljare tyckte ej vi skulle testa plagg om vi ej köper dessa vid samma tillfälle. Kan säga att detta avgjorde att vi ej ens köpte ett par byxor som vi tittade på.
City Eskilstuna
Sökte fin byxor (kavajbyxor) i storlek…
Sökte fin byxor (kavajbyxor) i storlek D112 tyvärr blev svaret å så erbjöds jag du jacka i storlek 38
Får gå till en klädaffär istället
Borta med vinden
Varje gång jag har handlat så har de…
Varje gång jag har handlat så har de varit jättetrevliga och gett den bästa servicen. Ibland kan jag tycka att vissa plagg är dyra, men jämfört med andra klädaffärer med finkläder och vardagskläder för herrar så är de absolut det billigaste. Jag har gjort så otroligt många kap då de haft rea! Det finns nog inget negativt jag kan säga om Dressman, kanske är de att de haft en reklamkampanj som uppmärksammades i media för många år sedan. Det blev skriverier om den.
Ett tips om du ska handla här är att gå ofta och kolla vad de har, fråga när de kommer nya kollektioner, vad som är på extrapris, vad som är nytt. En gång inte så länge sen var det 80 eller 90 % rabatt på strumpor, jag köpte nästan allt de hade. Deras kalsonger är väldigt fina och bra kvalité. Jag har haft Hugo Boss och Calvin Klein men det är inte värt pengarna. Dressmans kalsonger är bäst helt enkelt, bäst billigast och snyggast. Rätt som det är så kan man hitta kavajer där det är halva pris på halva pris. Har lyckats köpa jättefina kavajer för 299 kr. Byxorna är av bästa kvalité, älskar alla cargo byxor de har! Skjortorna är fantastiska! Jag har mest köpt de billigare och medelbilliga sortens skjortor, någon enstaka av de billigaste. Jag rekommenderar de i mellanprisklassen. Då jag tycker de är av så otroligt bra kvalité men för så lite pengar. Det är som en dyr märkesskjorta men för 3 - 400 kr. Galet billigt!
Håll koll på deras tjocktröjor och jackor. Rätt som det är kommer en ny modell som sen inte kommer tillbaka. Så är det med allt. Jag brukar passa på att handla mycket här. Det blev en lång recension, jag nog hålla en föreläsning här.
Bestile varer i går for levering med…
Bestile varer i går for levering med Porterbuddy i dag. Gikk inn på appen til Porterbuddy og så at Dressmann hadde utsatt leveringen. Ringte kundeservice og fikk beskjed om at pakken blir sendt 15. des. Sendte mail til Dressmann for å avbestille orderen, men fikk beskjed av tekniske årsaker kunne de ikke avbryte orderen???? Pakken skal sendes om 9 dager. Føler meg lurt!!! Aldri mer dressmann
Köpte 4 olika kalsonger
Köpte 4 olika kalsonger, tog en storlek större än vad jag brukar köpa ifrån än konkurenterna! Frågade i butiken om man fick lämna tillbaka och de fick jag absolut göra om dom inte var öppnade/provade pga av hygien. Provade ett par och dom satt som dåligt. Jätte trånga och dåligt material. Åker tillbaka för att lämna dom andra 3 men får då till svar av en tant att jag inte får lämna tillbaka dom. Isf skulle dom vart plomberade. Konstigt med olika svar när man frågar, kände att jag kunde säkert tjafsat mer, men så grinig som hon var så var nog hennes leksaker nog rätt trasiga som barn så valde bara att tack för mig och så var de sista gången jag var inne på Dressman XL i Uppsala.
Köpte två par pyjamas från de i storlek…
Köpte två par pyjamas från de i storlek L-XL som var för små för mig och jag brukar annars M-L. På hemsidan står det "öppet köp 6 i månader" och det är bara ett skämt! Oseriös företag, inte beställ härifrån. Rekommenderar starkt INTE.
Very bad quality
Very bad quality. They have given discount on their products. But those products quality were so much bad. After the first wash the clothes loose their shining ness. Also they have some yarn came out from the clothes. Overall very disappointed.
Gik i dressman xl i Fisketorvet i går
Gik i dressman xl i Fisketorvet i går
Eneste butik der findes i Danmark
Efterspurgte badeshorts i store størrelser
Intet fandtes alt sendt til fjernlager
Sgu ikke godt nok der kommer jeg ikke igen
Bestilte dress og dem sendte bare buksa…
Bestilte dress og dem sendte bare buksa ? Ringte kundeservice og etter en sjekk så var dem tom for jakke, så derfor sendte dem bare buksa!!! Ikke en lyd om at de var fri for jakken. Satser nok på at kunden skal beholde buksa, men er ikke mye miljøvennlig når alle skal sende i retur. Satte annen dress i bestilling men oppdaget 1 minutt etterpå at jeg hadde bestilt feil størrelse på buksa og ringte inn til kundeservice, men kunne de endre størrelse. NEI. Så da var det å sette nok en bukse i bestilling, for så å måtte returnere den andre med feil størrelse i retur når den kommer. Kundeservice sa at det var vanlig for det var jo gratis frakt for meg som kunde ?? Ja mulig det men det må koste noen kr for Dressmann i året når dem ikke er fleksibel i det hele og store, og igjen virkelig miljøvennlig.
Dårlig service + pakken ble aldri sendt
Bestilte dress i forbindelse med bryllup jeg og samboer skal i. Like etter ordrebekreftelsen kom på mail, fikk jeg mail med sporingsnummer, og beskjed om at pakken var sendt fra lageret. Noen dager senere sjekket jeg sporingen for å se hvor langt pakken var kommet, men da fantes det plutselig ikke noen pakke med det sporingsnummeret. Tok kontakt med kundeservice, som beklager og sier det ser ut til at pakken er blitt borte på veien, og spør om vi vil de skal sende en erstatningsordre - noe vi takker ja til. Noen dager senere mottar jeg sms fra Instabox om at ikke bare en, men to pakker ventes fra Dressmann. Det som gjenstår på dette tidspunktet er at Dressmann avleverer pakken til Instabox. Tar senere igjen kontakt med Instabox da det ikke er fremgang i leveringen, og får til svar at Dressmann fremdeles ikke har levert pakken. I går, 26 dager etter den opprinnelige ordren ble lagt inn, valgte jeg å kansellere ordren. På nesten fire uker har de fremdeles ikke sendt varene fra lageret sitt, enda de skriver på mail at varene er sendt. Har vært i kontakt med kundeservice gjentatte ganger, og får hele tiden til svar at de vet ikke, men de skal undersøke med lageret og så gi meg tilbakemelding. Men jeg har aldri fått noen tilbakemelding. Jeg lurer på om den opprinnelige pakken egentlig ikke ble borte på veien, men at den bare sitter fast på lageret deres den også. Jeg aner ikke hva de holder på med på lageret til Dressmann, eller i kundeservice forøvrig, men jeg vet at jeg aldri kommer til å gidde å bestille noe fra dem igjen.
Alt som forventet
Alt som forventet. Kjøper en del klær hos dressmann og har ingen negativ erfaring med dem. Kommer når og i den tilstanden jeg forventer.
En otrevlig (besserwisser)…
En otrevlig (besserwisser) butiksbiträde med krulligt hår (man) har jag blivit bemöt idag 26/7. Otrevlig inte bara mot mig, även sina kollegor.
Prislapparna på min kavaj och byxor…
Prislapparna på min kavaj och byxor stämde inte med det jag skulle betala i kassan(mycket dyrare än vad det stod på prislapparna), påtalade detta för expediten, men hen tyckte att jag borde vara nöjd med priset som jag fick av hen."Det var ju billigt för en kostym ändå".
Märkligt och mycket oprofessionellt bemötande!
M.a.o. stämmer inte deras prislappar med verkligheten.Se upp!
Usla jeans
Usla jeans! Blixtlåsen går sönder efter några månader, tyget spricker i väven, storlekarna matchar inte på två olika byxor med "samma" storlek.
Personal som ser helt oförstående ut och inte ens visar en antydan till att vilja kompensera.
DYRARE I XL BUTIKEN
Samma storlek i en XL butik är dyrare än i den vanliga Dressman. Två ggr har jag nu handlat 3xl billigare i den vanliga butiken.
Märkliga storlekar
Storlekarna och kvalitén är väldigt varierande här, vissa saker är jättesmå och andra stora. Vissa kläder krymper rejält i tvätten andra inte. Personalen i butiken är ofta nya eller bara okunniga när man behöver hjälp eller ska returnera något. Har börjat handla mindre här och gått över till andra aktörer nu när det finns konkurrens på stora storlekar (Dressmann XL då)
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.