Nie wieder! Ende Februar habe ich einen Anzug gekauft, die angekündigte Reduktion von 30% für neukunden habe ich nicht bekommen. Den Anzug musste ich zurückschicken, weil er nicht gepasst hat. Das wa... Leggi di più

2,6

Scarso

TrustScore 2.5 su 5

Min upplevelse med detta företag var…

Min upplevelse med detta företag var mycket dålig och extremt frustrerande. Jag kontaktade kundtjänsten för att informera dem om att jag inte hade fått varan, samt att fraktpåsen var skadad, vilket tydligt visar att något har gått fel under leveransen.

Tyvärr märkte jag inget verkligt intresse från deras sida att lösa problemet eller ens visa någon förståelse för situationen. Deras svar var irriterande och oprofessionellt, då de bad mig att göra en polisanmälan innan de ens kunde gå vidare med ärendet, istället för att ta ansvar och hantera problemet direkt.

Den här typen av bemötande visar på bristande kundservice och respekt för kundens tid och situation, särskilt när felet inte ligger hos mig. Jag förväntade mig en snabb lösning eller åtminstone ett mer seriöst bemötande, men fick tyvärr motsatsen.

Den här upplevelsen har gjort att jag har tappat förtroendet för företaget och jag kommer inte att handla där igen.

27 aprile 2026

Nie wieder!

Nie wieder!
Ende Februar habe ich einen Anzug gekauft, die angekündigte Reduktion von 30% für neukunden habe ich nicht bekommen. Den Anzug musste ich zurückschicken, weil er nicht gepasst hat. Das war Mitte März. Heute, am 17.4., habe ich noch immer keine Rücküberweisung erhalten. Offensichtlich sind das Betrüger, ich bin sehr enttäuscht.

17 aprile 2026

Totalt ovilliga att hjälpa till!

Bojkotta denna snusbod,
Ni kommer aldrig få igenom era klagomål/reklamationer
Dom har satt det i system att konstant neka sånt
Ett företag som genomsyras av kretinism.

9 aprile 2026

Var og handlet tre langbukser og tre…

Var og handlet tre langbukser og tre skjorter, Dressman i Halden. Hun som jobbet der hadde null interesse av å hjelpe til selvom jeg spurte. En tragisk opplevelse, elendig kunderservice. Viktig at personalet man ansetter har bitte litt kundeservice i tankene....

28 marzo 2026

Strålende service og god kvalitet hos Dressmann

Har en veldig positiv erfaring med Dressmann etter flere nylige kjøp på nett og i butikk. Er meget fornøyd med klærne som har en veldig god kvalitet og en passform som svarer til forventningene. Ble også imponert over profesjonell kundeservice etter at jeg hadde behov for å ordne opp i en retur og refusjon. Dette ble håndtert på en ryddig og smidig måte, både over telefon og i butikken i Åsane.
Det eneste lille minuset, er at en skinnjakke jeg kjøpte mangler lukking med glidelås eller knapp på sidelommene, så med tanke på mobilen føles det litt utrygt å ha den i en åpen lomme. Dette burde kanskje være noe som kunne vært forbedret i fremtidige modeller. Ellers er jeg kjempefornøyd med både produktene og servicen, og jeg kommer definitivt til å handle der igjen!

20 marzo 2026

Jag gick in i Dressman för att leta…

Jag gick in i Dressman för att leta efter byxor, provade sex par och ingen av dem var värda pengarna. Istället för att låta mig vara ifred började personalen störa mig för att jag provade kläder — i en butik som säljer kläder. Inget trevligt bemötande, ingen professionalism, bara en genuint obehaglig upplevelse. Jag lämnade över 2500 kr hos dem, och det var första och sista gången. Jag kommer inte tillbaka.

15 marzo 2026

Hurtigt og effektivt.

Vi bestilte et jakkesæt, som kom efter 2 døgn, sendte det retur, og bestilte et andet ( som kom efter 2 døgn ). Returnering og tilbagebetaling af første sæt, tog kun 1 uges behandlingstid, før pengene stod på kontoen igen, ret godt klaret når det skal til Sverige. Vi er fuldt ud tilfredse.

18 febbraio 2026

Det fungere ganske fint

Det fungere ganske fint, jeg er tilfreds indtil videre, jeg fik de varer jeg efter 2 dage og kvaliteten var som beskrevet på deres hjemme side. Jeg bestilte mine produkter inden jeg havde læst trustpilot og blev efterfølgende lidt bekymret, men jeg er nu ganske tilfreds

25 febbraio 2026

Stovner - noe unikt

Dressmann Stovner bør kåres til Norges beste butikk. Service nivået i høflighet og kompetanse er milevis over hva som er hos andre i bransjen. Idag fikk jeg byttet et plagg etter nesten 60 dager. Ubrukt, men lappene hade jeg tatt vekk. Kvaliteten var veldig god, men litt liten fordi jeg ikke hørte på ekspeditøren. Jeg går ikke inn i noen klesbutikk untatt Dressmann Stovner. En butikk kan ikke drives bedre enn denne. Her sier de fra om det er noe de ikke anbefaler og gir råd om bedre, og de er fabelaktige til å lese kunden. En takk til ansatte i butikken. Man blir alltid godt mottatt og selv sure kunder får hjelp og mer til enn de fortjener.

24 febbraio 2026

Dåligt bemötande

Jag vill ge toppbetyg till säljarna på Dressmann i Mall of Scandinavia och i Barkarby för deras mycket goda bemötande. De säljarna som jag var i kontakt med var hjälpsamma och fick mig att känna mig välkommen som kund. Tyvärr var upplevelsen helt motsatt i Dressmann i Solna centrum
. Säljaren där uppträdde på ett surt och nedlåtande sätt, vilket påverkade mig negativt och förstörde min dag. Jag kommer inte återvända till den butiken. Tidpunkt: den 6/1 kl. 11.35
Jag hoppas att detta kan tas vidare så att kundbemötandet där förbättras framöver.

6 gennaio 2026

Am Anfang unsicher, doch total überzeugt

Ich war am Anfang unsicher, ob ich dort bestellen sollte, da nur wenige Bewertungen vorliegen und der Grossteil doch eher wenige Sterne hat.
Ich habe dort Boxershorts bestellt, die ich sonst nirgends gefunden habe.
Bezahlung ist mit Klarna und Kreditkarte möglich, daher dachte ich, was kann schon schief gehen:)
Es hat alles wunderbar geklappt, wie mittlerweile in jedem guten Onlineshop gab es eine Bestell- und eine Bezahlbestätigung.
Nach Versand der Ware habe ich das Tracking erhalten und die Lieferung war innerhalb von 5 Tagen (hatte aber kurz vor Weihnachten bestellt und eigentlich nicht vor den Weihnachtsfeiertagen mit der Lieferung gerechnet) bei mir zu Hause.
Die bestellte Ware kam ordentlich verpackt (Papiersackerl) an und entspricht den Erwartungen. Ich werde auf jeden Fall auch zukünftig dort (Onlineshop in Österreich) bestellen, da alles wunderbar geklappt hat.

16 dicembre 2025

Bonussystem

Handlade för flera tusen men fick inte en krona i bonus. Nu har dom infört bonussystemet igen och fick detta till svar: Tyvärr kan vi inte lägga in bonuspoäng för ett köp nu i efterhand då man inte fick bonuspoäng för rabatterade köp vid köptillfället. Snacka om att inte värna om sina kunder… Handlar om en liten bonuscheck för dom men hela min bild av företaget för mig.

4 dicembre 2025

Dressman XL Borlänge

Tack för ett mycket professionellt bemötande vid besöket. Mycket kunnig vad som skulle passa.
Utöver att det fanns storlekar som inte kunde hittas i andra klädaffärer.

29 novembre 2025

Bortkastad tid

Håll på i en timme att ändra lösenordet..det accepteras inte hur jag skrev, en stor bokstav, en liten bokstav en siffra osv😖gav upp till sist! Hur svårt kan det vara! Nej det finns andra företag som jag kan handla ifrån som har sån löjlig system!!! OMG 😦
Tack och adjö!!

28 novembre 2025

Et råd

Et råd. Kjøpte en Nevada jeans på DM i Vestby. Jeg er gutt så vet str og går da inn plukker den og ut igjen. Jeg har opptil flere Nevada bukser i forskjellige farger.
Når jeg kom hjem så hadde jeg fått høyvannsbukse, følte jeg. Tok den med til DM Vinterbro for at de skulle se på den. Vi la en av deres bukser på disken og den jeg hadde oppå deres. Min var nesten to tre cm kortere.
I dag opplevde jeg det samme (med flere bukser), men forskjellen var en cm/halvannen. Tross samme bukse/farge og str.
Så mitt råd, prøv flere bukser i samme str før du lander noe. Du kan bli grådig lurt av str lappen.
Hun i butikken sa også at hun ikke hadde hørt om dette i fjor, men opptil flere ganger i år, også når det gjaldt boxere.

20 novembre 2025

Tyresö igen Fast denna gång sista

Tyresö igen
Dom sa denna gång att kalsongerna skulle va bra
Hål i baken igen,lämnade telefonnummer dom skulle återkomma
Men icke detta var augusti snart 4 månader sen
Fast det krävs styrka för att ringa
Nu förstår jag varför det är så få kunder där inne

27 novembre 2025

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito