Nie wieder! Ende Februar habe ich einen Anzug gekauft, die angekündigte Reduktion von 30% für neukunden habe ich nicht bekommen. Den Anzug musste ich zurückschicken, weil er nicht gepasst hat. Das wa... Leggi di più

Jag gick in i Dressman för att leta efter byxor, provade sex par och ingen av dem var värda pengarna. Istället för att låta mig vara ifred började personalen störa mig för att jag provade kläder — i e... Leggi di più

Var og handlet tre langbukser og tre skjorter, Dressman i Halden. Hun som jobbet der hadde null interesse av å hjelpe til selvom jeg spurte. En tragisk opplevelse, elendig kunderservice. Viktig at per... Leggi di più

Vi bestilte et jakkesæt, som kom efter 2 døgn, sendte det retur, og bestilte et andet ( som kom efter 2 døgn ). Returnering og tilbagebetaling af første sæt, tog kun 1 uges behandlingstid, før pengene... Leggi di più

2,6

Scarso

TrustScore 2.5 su 5

Vad har hänt med Dressman?

Jag har tidigare varit en nöjd kund hos Dressman under 20-25 år, men de senaste åren har jag märkt att både kvalitet och service gradvist försämrats tills att jag nu aldrig mer kommer att handla här. Senaste händelsen var droppen: onlineformuläret krånglade på olika sätt men jag fick ingen hjälp av supporten, som menade att jag fyllde i fel mm. Jag är mycket datorvan och har inte haft problem tidigare, men noll service och goodwill. Tack och hej!

16 gennaio 2024

Beställde online och returnerade i…

Beställde online och returnerade i butik, något blev då tokigt i processen (mänsklig faktor) men Paulina på kundservice var fantastisk, lugn och tydlig. Butiken tog hjälp av Paulina och tog ansvar för det inträffade. De återställde vårt förtroende för Dressmann!

5 gennaio 2024

Kjøpt fine kjørte till sonen…

Kjøpt fine kjørte till sonen (juleball). Kom heim og ser att dei har tatt 100 kr meir på kassa ein som står på lappen på sjølve skjørte. Detta va ikkje tilbud vare eg snakka om. Tatt kontakt till kundeservice (viste bilder) og eg skulle go fysisk till butikken til å se vist denna kan ordnast. Nærmaste butikk er langt vekke og koster meir på driftstoff ein "kanske" for tilbake dei 100 kr. Drit dårlig kundeservice. Skal aldri igjen til den butikken

15 dicembre 2023

Värdelöst företag som struntar i sina kunder!

Beställde en kostym då det utlovades leverans på 1-3 dagar. Så fort beställningen är gjord och jag har betalt får jag ett mail där det står att leveransen är försenad. Inget nytt leveransdatum. Får inga svar från deras kundtjänst heller. Får efter ett par dagar ytterligare ett mail med samma besked igen. Leveransen har blivit uppskjuten ytterligare en gång. Sitter idag den 12/12 med samma besked igen. Leveransen uppskjuten. Betalt flera tusen för ngt jag inte får, och deras sk kundservice bryr sig inte ens om att svara. Kommer ALDRIG mer att handla från detta företag. Det är som med alla andra företag. Så fort dom fått dina pengar så är man inte viktig längre, bara besvärlig. Dom bryr sig inte för fem öre om du får dina varor eller inte.

Uppdatering 14/12: Så dök paketet upp. Man hade inte ens brytt sig att tejpa kartongen så den var öppen i båda sidorna. Kostymen i sig låg inte ens inplastad utan bara nertryckt i kartongen utan skydd. Så den var både skrynklig och nedsmutsad. Man får väl vara glad att ingen del fallit ut under transporten. Men det är alltså så här man behandlar både kunder och varor. Kostymen kostade 3000:- Aldrig mer Dressmann, kostymen går i retur med vändande post!!!

1 dicembre 2023

Helt hinsides Slett kundebehandling de…

Helt hinsides Slett kundebehandling de tar lite ansvar og lar kunden bli kasteball mellom dem og Transportør Helt hjem..
mye problemer de skylder på hverandre og ingen av dem tar ansvar pakkene søkk borte. Helt hjem hevder de ikke har fått levering Dressmann sier det er sendt med levering men bare flytter leverings dato som det passer dem Skygg unna netthandel og levering med helt hjem ⚠️⚠️⚠️⚠️

5 ottobre 2023

Top Qualität der Jeans mit einer Einschränkung

Dressmann Jeans sind nach verschiedenen US Bundesstaaten benannt. Ich habe verschiedene dieser Hosen im Urlaub gekauft.
Die Qualität ist echt ok. Halten länger als verschiedene amerikanische Marken.
Zu bemängeln gibt es nur eines und das bei allen Hosen dieser Marke. Die Taschen bekommen schnell Löcher.

28 agosto 2023

Mycket ful marknadsföring

Mycket ful marknadsföring. "Alltid Fri frakt" betyder att man hämtar i närmaste butik. Har inte närmaste butik varan kostar frakten min. 45:-.

Extremt ful marknadsföring!

11 agosto 2023

Var och shopped på Dressmann XL igår på…

Var och shopped på Dressmann XL igår på Vasagatan och fick en fantastisk upplevelse. Den unga kille som hjälpte mig var närvarade modemedveten och väldig hjälpsam. Det gjorde min dag att få bli lite om pysslas, som om jag köpte en kostym för 10k men den kosta bara 2400kr. Säljaren heter på kvittot OrGy3 och får ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ av 5

Mvh Hayes Jemide

19 luglio 2023

Super god service

Super god service, kommer med målebånd og måler opp for oss. Hyggelig dame, 100% annbefaler på Gjøvik i andre etasje på CC. Kommer definitivt tilbake og handler mer til morfar og pappa <3

7 luglio 2023

Jag beställde byxor via nätet

Jag beställde byxor via nätet, bekräftelse på att varorna packats kom men sen ändrades leveransdatum flera gånger och efter en vecka kommer ett mejl att dom mottagit mina returer??
Till saken hör att man skriver att man mottagit en vara och inte resten.
Hur kan jag ha returnerat något som jag inte ens har fått?
Ska bli intressant att se om Klarna vill ha betalt för något.
Aldrig Dressman en gång till.

29 giugno 2023

Dårlig kvalitet på bukser

Var innom Dressmann på Raglamyr i Haugesund for å reklamere på ei bukse eg rett nokk kjøpte for over 2 år siden, men det er ei finere bukse med stretch, som eg kun har brukt i et par anledninger til finbruk, men oppdaget sist eg brukte den til noe eg skulle på, at det allerede var hull i skrittet på den, derfor spurte eg på butikken om dette var ok, der var det ei sur dame som svarte hovmodig at dei alltid opplyste om at dei buksene ikkje alltid holdt så lenge, det vart ikkje opplyst til meg om dette, og dette var den dyreste buksa eg har kjøpt hos dei.
Det er også kjøpt flere vanlige dongeribukser hos dei tidligere, og der kommer det også plutselig hull i skrittet, selv om resten ser veldig bra ut. Eg kommer ikkje til å slite ut teppet i butikken deres flere ganger, og ho sure i Haugesund burde kanskje finne seg noe annet å gjøre.

24 giugno 2023

Dyrere og mye dårligere kvalitet på plagg!

Det har blitt fryktelig dyrt på dressmann, spesielt med tanke på hvor DÅRLIG kvalitet klærne har der nå! Har eldre bukser derfra som har blitt brukt mer, men flere nyere bukser og andre plagg som har gått i stykker mye fortere! Jeg kommer ikke til å handle der lenger. Til og med dyrere belter har dårlig skinn... Kan få mye bedre kvalitet, ofte til lavere pris, noen ganger merkevarer! Unngå som pesten! Eneste man kanskje kan få der nå, er engangs dress?

14 giugno 2023

Dom måste nog kolla över sina…

Dom måste nog kolla över sina storlekar!! Slim-fit storlek är ett skämt!!!Min pappa fick på sig skjorta och han har Xl jag beställde i M. Dom sätter även massa nålar i skjorta så det blir små hål i den. En skjorta kom inplastad men inte den andra.

1 giugno 2023

Totalt värdelösa

Totalt värdelösa. Deras fraktbolag Airmee ställde in leveransen 2 dagar på raken. Som svar får man att enligt deras regelverk är det ingen försening. Kläder som skall has på en högtid kommer inte fram och deras ursäkt är att inte göra något. Helt total idioti.

31 maggio 2023

Dressman på Hälla i Västerås verkar…

Dressman på Hälla i Västerås verkar inte ha koll på hur mycket deras linneskjortor kostar då den kvinnliga äldre kvinnan påstår att ALLA linneskjortor kostar 599 kr o att den skjorta jag tar är felmärkt....men jag ska vara tacksam o nöjd att jag får den för 499 kr + 30 %. Se upp med priset då du handlar, ser att fler haft ett annat pris än det står på varan då man kommer till kassan?

30 maggio 2023

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito