Nie wieder! Ende Februar habe ich einen Anzug gekauft, die angekündigte Reduktion von 30% für neukunden habe ich nicht bekommen. Den Anzug musste ich zurückschicken, weil er nicht gepasst hat. Das wa... Leggi di più

Jag gick in i Dressman för att leta efter byxor, provade sex par och ingen av dem var värda pengarna. Istället för att låta mig vara ifred började personalen störa mig för att jag provade kläder — i e... Leggi di più

Var og handlet tre langbukser og tre skjorter, Dressman i Halden. Hun som jobbet der hadde null interesse av å hjelpe til selvom jeg spurte. En tragisk opplevelse, elendig kunderservice. Viktig at per... Leggi di più

Vi bestilte et jakkesæt, som kom efter 2 døgn, sendte det retur, og bestilte et andet ( som kom efter 2 døgn ). Returnering og tilbagebetaling af første sæt, tog kun 1 uges behandlingstid, før pengene... Leggi di più

2,6

Scarso

TrustScore 2.5 su 5

Ingen återbetalning av retur

Returnerade i butik ett par online-köpta byxor. Expediten tycks ha misslyckats med returregistreringen. Jag fick således inga pengar. Dressmanns kundkontakt svarar inte på mina email om ärendets status.

8 aprile 2022

Bisk ekspeditør

Sto noen skritt unna da min mann handlet dongeribukse hos Dressmann, i en butikk langt nord og øst i landet. Han hadde målene med seg fordi han i alle år har kjøpt sine bukser hos Dressmann. Men ikke noe velvilje denne gang, bare knapp beskjed : "Vi har ikke 30, dette er hva vi har" og slengte 3 par bukser på disken. Min mann velger bukse og betaler, kvittering er stemplet kl. 09:59:09. Ingen takk, ikke noe og langt i fra et smil. Og ikke et pip om at denne dagen hadde de bukser på salg. Det så han da han kom hjem, 10 mil unna butikken, og kvitteringen ble tatt fram,. 499 kr. hadde buksa kostet, denne dagen; 351 kr. - ellers hadde han kjøpt et par til.
"Når betjeningen har en holdning der man nærmest blir sett ned på, at man er i veien, da har man bare lyst til å gå ut av butikken", kommenterte min mann da jeg antydet at det var da svært så biskt ekspeditøren opptrådte. Vanligvis er man full av velvilje, man hilser, spør om man trenger strømper, tskjorter, skjorter. Nåvel, han vil selvsagt fortsette å handle på Dressmann, alternativer fins ikke her. Og alle kan ha en dårlig start på arbeidsdagen.

26 febbraio 2022

Rigtig dårlig service

Jeg fik rigtig dårlig service fra Dressman fisktorv , jeg har købt en jakke sæt fra 2 dag siden og efter dag jeg prøve til rutuner det men medarbejder det sig nej til det selve om det står på kvittering fuld reture for 6 månder ,
Rigtig rigtig dårlig service

25 febbraio 2022

Bestilte varer levert hjem

Bestilte varer levert hjem. I ettertid byttet Dressmann dato til levering en annen dag uten å forhøre om noen var hjemme. Da var jeg bortreist og jeg fikk ikke kansellert bestillingen men fikk beskjed fra kundeservice om at jeg måtte betale 100 kroner for å ikke være hjemme og tilstede når pakken kom. Kundeservice på chat bruker lang tid på svar og ignorerer helt kundens problem.

29 dicembre 2021

Hoppas dem konkar

För fyra år sedan hade jag kunnat ge ett fem-stjärnigt betyg. Dem har bara blivit snålare och snålare i sin produktion, kläder som är papperstunna, tyg med känsla av smärgelpapper. Otroligt dålig infrastruktur i webbhandeln. Det finns inget hopp för denna kedja.

28 dicembre 2021

Overall good

Slow customer service for online shopping. Other than that it's a 5 star experience.

1 dicembre 2021

Ikke bestill på nettbutikken

Ikke bestill på nettbutikken
Forsøkte å bestille noe på dressmann.com. Bestilte på en Fredag. Onsdag påfølgende uke var bestillingen "under behandling" Kontaktet kundestøtte, fikk ikke noe annet svar en "vi vet ikke" Forsøkte å kansellere bestillingen, "vi kan ikke" Så da venter jeg X dager før det kommer, og sender i retur. Underlig system Dresssmann har på sin nettbutikk. Direkte kundefiendtlig. Skam dere!

1 dicembre 2021

Oseriöst företag.

Oseriöst företag.
Gå inte med i Dressmanns kundklubb, då blir du tvungen att ta emot SMS i tid och otid som du inte kan blockera bort.
Ett stort pajasföretag.

28 novembre 2021

Köpte ett par jeans här

Köpte ett par jeans här, ca 500kr. Har aldrig varit med om ett klädplagg som gått sönder så fort. Efter 1 månad så var de helt förstörda i skrevet. Chockad över hur dåligt de höll, trots att de "känns" som bra nog kvalité.

3 ottobre 2021

They know their sizes

Easy to navigate and always helpful customer support. Remember going in looking for jeans and the employee asked my size. I didn't know and he took one look and suggested a size. I tried them on and they were a perfect fit! Now I always go with the size he told me that day. Whenever I go to buy new clothes Dressman is my first choice.

25 settembre 2021

Elendig leveringstid på nettsiden

Elendig leveringstid på nettsiden. Bestilte dress for over en uke siden og varen har enda ikke komt. Hatt flere stopp på ett par dager langs vegen og nå må jeg handle ny dress da jeg trenger den denne helgen. Får varer fra Tyskland på to dager men disse sneglene bruker snart to uker på levering. Skal aldri handle der igjen.

20 agosto 2021

Köpte 3 st piketröjor på nätet och…

Köpte 3 st piketröjor på nätet och upptäckte ett litet hål på ena ärmen vid första användningen på en av tröjorna. Besökte då fysisk butik i Göteborg och fick byta till ny utan problem.I övrigt snabb leverans och trevlig personal i butik / supernöjd !!

21 luglio 2021

Dressmann XL Uddevalla

Handlar ofta på Dressmann XL på Torp i Uddevalla, och där har jag fått otroligt bra hjälp och service. Aldrig några problem vid byte eller reklamation. Även beställt från nätet och har haft det hemma på mindre än 24 timmar.

8 giugno 2021

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito