Onze Zoon kon al weken moeilijk inslapen, al enkele keren meddy beer overwogen. Nog nooit zo blij geweest van een beslissing. Van nacht 1 met hem slaapt hij veel sneller en het brengt hem echt rust.
Ik heb verschillende keren een mail gestuurd naar Dreamfully met het verzoek om het retourproces in gang te zetten, maar ik krijg geen reactie. Slechte klantenservice naar mijn mening!
Geweldige beer, helpt kinderen en ook volwassenen om beter te slapen, kennis te maken met meditatie.... Zo belangrijk voor het leven nu en later. heel fijn dat er zo een beer bestaat, heel veel a... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Dreamfully brengt rust in de wereld van jouw kind. De Meddy Bear van Dreamfully is dé meditatie knuffel voor kinderen van 3 t/m 12 jaar oud. De knuffel speelt een meditatie van 18 minuten af en laat kinderen voor het eerst kennis maken met mediteren. De knuffel legt uit hoe kinderen moeten mediteren, neemt ze mee in een rustig verhaal waarna een ontspannende muziek volgt. Mediteren heeft veel voordelen zoals een betere focus, meer ontspanning, meer rust en meer zelfcontrole.
Achtseweg Zuid 159R, 5651 GW, Eindhoven, Paesi Bassi
- hello@dreamfully.nl
- dreamfully.nl
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 57% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 2 settimane
Le persone hanno visualizzato anche
geen reactie van Dreamfully via mail
Ik probeer al sinds donderdag contact…
Ik probeer al sinds donderdag contact te krijgen. Omdat ik 2 beren heb besteld en er 1 ontvangen heb. Maar krijg geen reactie.
Zeer slecht
Zeer slecht. Ik heb twee meddybears besteld en betaald en er maar 1 gekregen. Bedrijf laat niets meer van zich horen, ook na meerdere reacties van mij. Zeer slechte service.
Retour gestuurd maar vooralsnog dus…
Retour gestuurd maar vooralsnog dus geen beer en geen geld terug!!
Waardeloze service als je de beer wil retourneren. Ik ga een klacht indienen.
Ik heb 2 meddybears besteld en betaald
Ik heb 2 meddybears besteld en betaald, echter er maar 1 ontvangen. Via de mail contact gezocht, echter krijg ik geen reactie. Heb ondertussen al meerdere keren contact gezocht via mail en de website maar tot op heden nog steeds geen reactie. Zeer slechte communicatie en service!
Onze Zoon slaapt moeilijk in
In januari gekocht
In januari gekocht, al voor de zomer (nauwelijks gebruikt) kapot los contact. Waardoor de beer soms vanzelf aangaat. Kleindochter is er bang voor. Bedrijf reageert niet op mails of andere berichten. Zonde van het geld.
Voor 12 pm besteld volgende dag in…
Voor 12 pm besteld volgende dag in huis.
Heb ruim een week moeten wachten op de beer.
Slechte communicatie met de ai agent, steeds dezelfde slechte antwoorden.
Zeer slechte communicatie!!
Zeer slechte communicatie!!! Bestelling niet volledig!! Verschillende keren mails gestuurd en er word niet op gereageerd!!! Schandalig!!

Risposta di Dreamfully
Ik bestel 2 meddy bears en krijg er…
Ik bestel 2 meddy bears en krijg er maar 1. Beantwoorden mijn mailtjes niet... weer gemailt voor retour te doen. Weer geen antwoord....

Risposta di Dreamfully
Enorme steun voor mijn lieve kleine…
Enorme steun voor mijn lieve kleine meid ze slaapt nu met een rustig hoofdje binnen 15 min en maddy gaat overal mee naar toe

Kapotte beer
De beer is goed aangekomen , maar is kapot ( als ik hem aanzet en de beer aanraak begint hij opnieuw of valt hij uit !! Heb al meerdere keren een mailtje gestuurd maar krijg geen antwoord
Ik kom in aanmerking om het terug te sturen maar krijg iedere keer een foutmelding ( dat het mailadres niet overeenkomt met de viercijferige .. kom dus niet verder en zou de beer graag terug willen sturen en een nieuwe willen bestellen ! Dus graag iemand die mij kan helpen !

Snelle bezorging
Snelle bezorging, foutje over ontbrekend voorwerp werd snel rechtgezet!

Maddy Beer
Voldoet aan de eisen mijn dochter is er enorm blij mee en slaapt nu goed mede maddy beer

Risposta di Dreamfully
Ik had zelf per ongeluk mijn postcode…
Ik had zelf per ongeluk mijn postcode verkeerd ingevuld. Ik heb een mailtje gestuurd met wat er aan de had was en hey werkt gelijk opgelost, en vooral ook heel vriendelijk!
Fijne ervaring,
Fijne ervaring, top service en mijn dochter is heel blij met haar meddy 🐻 beer
De Beer werd snel bezorgd en werkt goed…
De Beer werd snel bezorgd en werkt goed bij me dochter. Ze gaat veel rustiger slapen nu. Tip: doe de meditatie samen met je kind.
Nieuwe beer door garantie
Eerste beer na maand of 3 storing bij voetje. Ja wat heen en weer mailen uiteindelijk terug gestuurd en 2 dagen later weer nieuwe ontvangen. Zoon helemaal blij en slaapt weer heerlijk in
Update eerdere review
10-6-2026
Update over onderstaande review: inmiddels heeft het bedrijf contact met mij gezocht en excuses aangeboden over de gang van zaken. Het voelt uiteraard fijn deze erkenning te krijgen. Ook krijgt onze dochter een nieuwe vervangende beer zodra ik mijn review alhier zou aanpassen, het allerbelangrijkste is dat zij haar beer weer heeft waar ze zoveel rust en baat bij heeft gehad. Hier zijn we allemaal heel erg blij mee. Al met al een fijne en zeer gewaardeerde oplossing!
1-6-2026
absoluut niet kopen bij dit bedrijf!! Helaas waardeloze klantenservice. 1 maand na de kennelijke garantieperiode van een half jaar volume defect. De beer 1,5 maand voor verjaardag als cadeau aangeschaft, zelf 1 maand in het ziekenhuis gelegen dus klacht niet eerder kunnen doorgeven waardoor de beer enkel 3,5 maand in gebruik geweest is. Netjes op het nachtkastje en iedere avond enkel aan en uit gezet. Aanbevolen door mij op school en ziekenhuis, dus extra klandizie. Helaas nul garantie of tegemoetkoming na 3,5 maand gebruik van de beer. Duur product weggegooid geld helaas... Schandalig, dan sta je duidelijk niet achter je producten!