Risposta di Napi
Bij Napi draait alles om creëren, spelen en beleven, het liefst even offline en samen. We maken producten voor hobby's en passies die je op je eigen manier beleeft: rustig voor jezelf of juist gezellig met anderen. Onder één merk vind je twee werelden. Napi Creations is er voor iedereen die graag creatief bezig is. Denk aan acrylstiften, alcoholmarkers, textielmarkers, raamstiften, kleurpotloden, fineliners, brushpennen, verf, happy stones en handwerken. Of je nu net begint of al langer bezig bent: met onze complete sets kun je zo aan de slag, op je eigen tempo en voor elk niveau. Het gaat ons niet om een perfect eindresultaat, maar om het plezier van het bezig zijn en even je hoofd leegmaken. Napi Play is er voor wie houdt van actie en spel. Van bestuurbare auto's en dartpijlen tot verzamelmappen voor je kaarten: producten waarmee je meteen kunt spelen, alleen of samen. Leuk voor jong en oud, en een fijne cadeautip voor een verjaardag of feestdag. We geloven dat een hobby het leukst is zonder de druk om er meteen goed in te zijn. Daarom kiezen we voor doordachte, kwalitatieve materialen en heldere uitleg, zodat je zonder gedoe kunt beginnen. Ook handig: snelle levering, gratis verzending en achteraf betalen met Klarna. Wil je je creaties delen of inspiratie opdoen? Volg @napicreations_ en word onderdeel van de Napi-community. Een vraag of loop je ergens tegenaan? We denken graag met je mee.
Papaverweg 34 - B100, 1032 KJ, Amsterdam, Paesi Bassi
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana

Risposta di Napi
Mijn vrouw en dochter hadden stiften van andere merken en waren ontevreden.
Toen ze resultaten van de NAPI stiften zagen, waren ze overtuigd, van de kwaliteit, en met name van het resultaat.

Risposta di Napi
Snelle verzending en goed verpakt! Wat moet een mens nog meer hebben?👌

Risposta di Napi
Goede klantenservice, alleen de levering van 48 stuks acrylverf stiften klopten niet, misten nummers en zaten van andere bij

Risposta di Napi
Het bestellen ging heel gemakkelijk en ik had het de volgende dag al in huis. De albums zijn precies zo als op de plaatjes en ik ben er zeer tevreden over! Hier kan mijn schat heerlijk al zijn Pokemon plaatjes goed in kwijt!

Risposta di Napi
Sturen mij gebruikte troep op,wel netjes in de verpakking .

Risposta di Napi
Zondag bestelt, maandag ontvangen. De stiften dekken goed, mooie en heldere kleuren. Ben er zeer tevreden over, een aanrader.

Risposta di Napi
Prima levering van de tubes verf. Mooie en bruikbare kleuren.

Risposta di Napi
Onlangs een set acrylstiften gekocht. Helaas was er van twee een dop af en daardoor uitgedroogd.
Los waren ze niet verkrijgbaar en toen kreeg ik gratis een andere set toegestuurd. Top service!