Heel fijn servies voor de kids. Waren wat kommetjes beschadigd. Gemaild en volgende dag nieuwe binnen gekregen. Top service! Hoop dat de drinkbekers snel weer op voorraad zijn.
Goede kwaliteit, snel geleverd. Ik vind alleen de prijs aan de hoge kant. Vrijwel alles is idioot duur vooral dankzij het overheidsbeleid van de laatste jaren vooral, denk ik. De ontbrekende ster,... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Talli is een Nederlands merk dat duurzame RVS producten ontwikkelt voor dagelijks gebruik. Al onze producten zijn gemaakt van food grade roestvast staal en zorgvuldig getest door SGS, een wereldwijd erkend en onafhankelijk testinstituut
Paesi Bassi
- tallishop.nl
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Le persone hanno visualizzato anche
Heel fijn servies voor de kids
super snelle levering
super snelle levering, prachtige producten. echt iedereen zou rvs producten over plastic moeten gebruiken, spread that message!! fantastisch initiatief :)
Ik hou van al hun servies
Ik hou van al hun servies! Ik gebruik dagelijks de lunchboxes voor mijn kinderen en ik ben er super tevreden mee.
Hele snelle levering & top kwaliteit…
Hele snelle levering & top kwaliteit producten! Een aanrader als je van plastic af wilt.
Prachtige en kwalitatieve lunchboxen en…
Prachtige en kwalitatieve lunchboxen en snackdoosjes ! En de vaatwasbestendige stickers maken het helemaal af 😍 Woensdagavond besteld en donderdag had ik ze al. Top service !
Top brooddozen
Top brooddozen, snelle levering en super kwaliteit!
Heel tevreden van de kwaliteit
Heel tevreden van de kwaliteit!
Ik kreeg de lekvrije snackdoosjes en bord met vakjes voor de kinderen.
Ik zou niet meer zonder kunnen
Grt,
Nathalie
Borduur Coutuur
Hele snelle levering en goede…
Hele snelle levering en goede kwaliteit, broodtrommels zien er goed uit! Handig in gebruik. Vele malen beter dan plastic.
Wat een fijne klantenservice hebben ze
Wat een fijne klantenservice hebben ze, ik ben enorm blij met een super oplossing voor een eerder gekocht brooddoos zonder divider! Ben enorm tevreden over de brooddoos, ik heb er zelf 2 voor mijn kinderen gekocht en ze zijn helemaal prima, ze kunnen zelf hun naam erop zetten!
Ik ben fan
Top! Ben heel blij met mijn producten van Talli. Was al heel lang op zoek naar een plasticvrij alternatief. De lekvrije bakjes zijn ideaal om ontbijt mee te nemen naar werk. Ook fan van de Talli Refined collectie. Ik krijg altijd complimentjes over mijn koffiekopjes en de borrelplanken die ik maak met de producten van Talli.
Super fijne RVS borden voor de …
Super fijne RVS borden voor de vakantie.
Prima service
2 producten gekocht, 1 ontvangen. Kan gebeuren en de fout werd binnen 10 minuten hersteld; op een zaterdag! Prima dus :)
Netjes geleverd en gewoon tevreden over…
Netjes geleverd en gewoon tevreden over product.
Wat een fantastisch bedrijf
Wat een fantastisch bedrijf. Er waren wat dingen mis gegaan met de verzending van onze bestelling, maar hier heeft het Talli personeel ons erg goed mee geholpen.
Producten zijn stevig en zien er mooi uit. We zullen zeker nog een keer een aankoop bij ze doen!
Wij gebruiken sinds kort de bordjes
Wij gebruiken sinds kort de bordjes, bekers en bakjes van Tallishop en ik ben hier zo ontzettend blij mee. Voorheen hadden wij al wel bpa-vrije kinderbordjes etc. maar ik merkte dat het toch ging slijten op den duur. En nu met de rvs producten hoef ik mij daar geen zorgen meer over te maken. Ben 100% tevreden over dit bedrijf, een snelle service, goede kwaliteit, goed ingepakt en een snelle reactie op vragen.
Mooie producten, fijne service
Mooie, slijtvaste producten, zonder troep en goed betaalbaar! Daarnaast verzenden ze ontzettend snel en is de service fantastisch! Ik raad de producten van Tallishop aan iedereen aan die op zoek is naar een gezond alternatief voor plastic.
Ik gebruik al jaren producten van Talli…
Ik gebruik al jaren producten van Talli en krijg er veel complimenten over. Duurzaam, stijlvol en praktisch. Snel geleverd en regelmatig verandering van het assortiment. Prijs kwaliteit is top!
Super blij met de producten en zeer…
Super blij met de producten en zeer snelle levering!
Top kwalitatief goed servies
Top kwalitatief goed servies. Hele snelle service en goed bereikbaar. Het was binnen no time opgestuurd en had het snel in huis, netjes ingepakt en goed geleverd. Je krijgt echt waar voor je geld!