Scopri cosa dicono le persone

Valutata 1 stelle su 5

Nie polecam żadne współpracy z dpd ! Paczka od dnia 10 kwietnia w doręczeniu - 5 dzień i żadnej wiadomości o terminie dostawy. Na infolinii - codziennie zmieniają termin dostawy , informując, że pacz... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Tragedia pani kurier w statusie przesyłki wpisuje ze byla próba doręczenia ale punkt był zamknięty.Jest to nieprawda punkt był otwarty przy każdym wskazanym dniu i godzinie doręczenia. Nie polecam ,br... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Zdecydowanie NIE polecam wybierać tego usługodawcy‼️najgorszy na rynku. Kurierzy to najgorsze mendy, lenie i kłamczuchy, nad którymi żadnej kontroli nikt nie ma bo forma ma w głębokim poważaniu klient... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

DRAMAT! Najgorsza firma kurierska ever, kurier po prostu zostawia paczkę po drzwiami, nie interesuje go czy przekierowałeś paczkę do paczkomatu, nie interesuje go że może zostawić paczkę na ochronie j... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Servizio di corriere
  2. Servizio di corriere e consegne
  3. Servizio di logistica

Informazioni fornite da varie fonti esterne

DPD Polska ma ponad 50 oddziałów na terenie Polski. Ponadto jest częścią jednej z największych sieci logistycznych drogowych w Europie DPD (ponad 400 oddziałów w 30 krajach Europy) oraz międzynarodowej sieci lotniczej (220 krajów świata).

Informazioni di contatto

2 stelle
1 stella

Come questa azienda usa Trustpilot

Valutata 1 stelle su 5

Zlecona była dostawa przesyłki,laptop…

Zlecona była dostawa przesyłki,laptop zapakowany,zabezpieczony zdjęcia były robione w jakim jest stanie nie uszkodzony, dotarł do klienta z pękniętą matrycą, został złożony wniosek reklamacyjny, który odrzucono bez podania uzasadnienia

30 dicembre 2025
Valutata 4 stelle su 5

Szybka i niezawodna dostawa

Korzystam z usług DPD Polska regularnie i jestem bardzo zadowolony. Przesyłki zawsze docierają na czas, a system śledzenia jest czytelny i aktualny. Kurierzy są uprzejmi, a kontakt z firmą bezproblemowy. To jedna z najbardziej godnych zaufania firm kurierskich w Polsce.

1 dicembre 2025
Valutata 1 stelle su 5

Kurier nie dostarczył paczki dla starszych ludzi

Kurier nie dostarczył paczki dla starszych ludzi, którzy na nią czekali w czasie mrozów nie mogąc wyjść z domu. Nie do biegli otworzyć wystarczająco szybko i kurier odjechał. Zostawił paczkę w pobliskiej Żabce. Na moją prośbę aby jednak paczkę dostarczono, po przedstawieniu sytuacji pan na infolinii powiedział że wedle procedur wszystko jest w porządku. Nie będę komentować.

10 gennaio 2026
Valutata 1 stelle su 5

Akurat nie bylo mnie w domu ,kurier nie…

Akurat nie bylo mnie w domu ,kurier nie zostawił paczki ,nie raczył jeszcze raz pofatygować sie ,jak dzwoni to tak krotko że nie zdążę odebrać . A następnie odsyłają paczkę do nadawcy .Zdarzyło mi się to już dwa razy Bardzo kiepska firma nie kompetentni ludzie

9 gennaio 2026
Valutata 1 stelle su 5

Dałbym -5 gdyby tylko się dało.

Dałbym -5 gdyby tylko się dało.
Miałem 2 sytuacji, w których firma DPD pokazała, gdzie mają klienta.
1. Paczka uszkodzona przy transporcie, kurier odmawia protokołu i ucieka, reklamacja odrzucona przez DPD.
2. Utworzyłem, opłaciłem i nadałem paczkę. Wymiary i waga podane prawidłowo. Formularz strony internetowej i placówka nadania nie zgłosili żadnych uwag. Wysłane. Po 2 dniach paczka została odrzucona przez placówkę odbiorczą (punkt DPD pick up). Na infolinii jeden mówi, że została uszkodzona, inny mówi że nie spełnia jakieś warunki. Zmuszają mnie do zapłaty zwrotu paczki. Nadal nie wiem o co chodzi. Przy odbiorze nie widać żadnych uszkodzeń.
Więc składam reklamację. Po 3 tygodniach uzyskuję odpowiedź, że reklamacja została odrzucona ponieważ w systemie mają inny adres email niż wskazany w formularzu reklamacyjnym.

9 gennaio 2026
Valutata 1 stelle su 5

Po raz kolejny muszę walczyć z tą…

Po raz kolejny muszę walczyć z tą dziadowską firmą o dostarczenie przesyłki. Tym razem pomimo zaznaczenia dostawy do punktu odbioru Pickup, kurier przyjechał do domu mimo że nikogo nie było. Po czym bez jakiegokolwiek porozumienia ze mną wpisał odmowę przyjęcia i zwrot do nadawcy opłaconej przesyłki. Po awanturze telefonicznej z obsługą klienta przesyłka została teoretycznie przesunięta na kolejny dzień w godzinach popołudniowych. Zobaczymy czy ta oszukańcza firma dotrzyma warunków dostawy

8 gennaio 2026

DPD Your delivery experts

DPD Your delivery experts.
Istny żart. Czekałam na ważną przesyłkę z częścią do naprawy sprzętu domowego… informacja że przesyłka będzie doręczona konkretnego dnia… A że awaria poważna umówiłam fachowca na dzień dostawy, człowiek przyjechał i czekamy na dostawę, a że wszystko się przedłuża, dzwonię na infolinię. Po walce z botem Ewą, rozmawiam z konsultantem który mnie radośnie informuje, że paczka nie dotrze do mnie bo przez pomyłkę trafiła do Łodzi, a nie do Wrocławia… Ale najważniejsze, że w Łodzi się zorientowali, że przesyłka miała trafić do innego miasta!!! Rzeczywiście wybitni eksperci doręczeń! Oczywiście za pracę fachowca musiałam zapłacić… dziękuję DPD!!!

tym razem kurier

tym razem kurier o wschodnim imieniu, zadzwonił i kazał sobie przyjść po paczkę do samochodu, mąż poszedł, wlazł na pakę i się go pyta która to paczka, kurier wzruszył ramionami, że nie wie, można brać wszystko jak leci, świetna obsługa!

Potwierdzam

Potwierdzam, że to dziadowska firma. Od dnia 22.12.2025 do dnia 07.01.2026 mają w doręczeniu paczkę i nie potrafią jej doręczyć. Nie ma żadnego kontaktu z konsultantem, a bot informuje, że nie może pomóc. Nigdy nie skorzystam z usług tej firmy.

Valutata 1 stelle su 5

firma dpd zatrudnia osaoby za…

firma dpd zatrudnia osoby za wschodniej granicy które ledwo co bełkoczą po Polsku zero kontaktu telefonicznego z kurierem nie odbierają telefonów nie doręczają paczek porażka nie dpd!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!NIE POLECAM TEJ FIRMY NIKOMU!

Nieprofesjonalna firma zatrudniająca…

Nieprofesjonalna firma zatrudniająca kurierów, którzy nie wiedzą co mają w aucie i nie dostarczają paczek do punktów pickup a potem klikają w aplikacji nieprawdziwe statusy przesyłk, o których zapomnieli lub przykryła je warstwa innych paczek takie jak : nieudana próba dostarczenia. Statusy te różnią się od statusu na dpd.com.pl, gdzie wpisują nieprawidłowe gabaryty paczki, która waży ok. 0,5 kg i jest pudełkiem butów. Gabaryty tych butów (rozm. 37,5) uniemożliwiają zostawienie ich w żabce!!! Na infolinię dostępny jest bot,, brak kontaktu z człowiekiem, formularze skarg i reklamacji mają ograniczone liczby znaków, żeby napisać jedna skargę trzeba użyć 4 formularzy żeby opisać swój problem. Brak numerów telefonów do głównych oddziałów, żeby podjąć próby ustalenia ci się stało z paczką, jak ja odebrać, u którego kuriera jest w aucie (informacje nie e pokrywają się że statusami z aplikacji). Paczka nie z naszej winy, której nigdy nie została podjęta próba doręczenia do punktu pickup wraca na oddział diręczajacy (z którym nie idzie się skontaktować...). Kompletna porażka firmy.... Nie polecam. Nieuczciwość, matactwo, próby oszustwa osób czekających na paczkę. Omijajcie DPD, szczególnie w Wodzisławiu Śląskim.

6 gennaio 2026

Omijać DPD!

Kurier przy "próbie dostarczenia paczki" zadzwonił domofonem jeden sygnał i się rozłączył. Po chwili dostałem powiadomienie o "mojej nieobecności w domu". Od razu zadzwoniłem do kuriera na podany numer telefonu ale odrzucał połączenie. Próbowałem skontaktować się poprzez SMS. Kurier wysłał mi zmyśloną historyjkę po czym dalej nie odbierał telefonu i przestał odpisywać. Dodatkowo kurier po chwili wyłączył telefon.
Dodam, że nie było żadnej próby kontaktu ze mną ze strony kuriera. Nie zadzwonił gdy pojawił się rzekomy "problem", nie podjął kolejnej próby dostarczenia paczki po moim kontakcie.

5 gennaio 2026

Odbiór paczki

Zrobiłam zwrot paczki gdzie wszystko zostało opłacone ...gdzie kurier przed świętami powiedział ,że paczkę zabiorą po świętach czyli 2 stycznia ..jest dziś 5 paczka nadal została nie odebrana.
Zero kontaktu z dpd

5 gennaio 2026

Zagubiona paczka przez DPD

Zagubiona paczka .
Dnia 27.11.2025.
Kurier odebrał odemnie paczkę którą miał dostarczyć pod wskazany adres .
Po 3 dniach dzwoniąc do DPD żeby dowiedzieć się gdzie się znajduje dostałem tylko informacje że została zagubiona .
Dzwoniłem co tydzień kilku krotnie i jedyne czego się dowiedziałem to to że mają dużo pracy i jeszcze jej nie znaleźli .
Mija już ponad miesiąc a Ja dalej nie mam żadnej informacji w tej sprawie .
Jest to jakaś masakra .
Czekam na zwrot pieniędzy lub paczki .

27 novembre 2025
Valutata 1 stelle su 5

co robi kurier zamiast dostarczać skutecznie paczkikrotnie kurier wpisywał moją…

Trzykrotnie kurier wpisywał moją nieobecność, podczas gdy ja czekałam w domu (adres i telefon podane prawidłowo). W efekcie zwrócili przesyłkę z firmy Komfort do nadawcy. Kurierzy nie mają czasu czy ochoty dostarczać przesyłek, za to widuję ich jak służbowym samochodem parkują przed marketem spożywczym i idą sobie na dłuższe zakupy lub w godzinach pracy odwiedzają znajomych w osiedlu. Firma DPD nie reaguje na skargi. Dziwi mnie tylko, że duże sklepy internetowe korzystają z usług DPD mimo fatalnych opinii od klientów. Okazuje się bowiem, że wpisywanie niezgodnej z prawdą nieobecności odbiorcy jest nagminne.

2 dicembre 2025
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più