Har kommit tillbaka till dominos Linnégatan och då ser jag den underbara Peter som jobbar och gjorde mig nöjd och glad återigen. Rekommenderar starkt denna resturang i Linnégatan och ni som kommer hit... Leggi di più
Var inne på Dominos, Danska vägen i Göteborg. Bestämde mig för att äta på plats. Inga bestick finns, ingen handsprit, ingen toalett. Så där satt jag med lortiga händer och åt, fick torka dem med små p... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dom har inget telefonnummer där man kan ringa till kundtjänst. Dom hänvisar till mejl, när man mejlar Dom hänvisar Dom till butiken och butiken hänvisar till kundtjänst. En evig rundgång till kunden... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Försökte beställa på hemsidan 2 gånger men funkar inte. Visar ett felmeddelande och drar pengarna iallafall. Blir 2 stjärnor för att när jag betalade med kort fick jag tillbaka mina pengar inom nå... Leggi di più
Scritti dall'azienda
Domino's Pizza öppnade sin första restaurang 1960 i Michigan, USA och idag finns över 12.000 butiker i mer än 80 länder. Nu äntligen kommer Domino´s också till Sverige! Följ oss på Facebook för spännande uppdateringar och nyheter!
Per Albin Hanssons väg 40, 214 32, Malmö, Svezia
- dominos.se
Ha risposto al 80% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 2 settimane
Le persone hanno visualizzato anche

Mobilia Malmö
Virkelig god service fra Domino's mobilia.
Kom til at bestille en forkert pizza (min fejl) men de lavede en ny til mig med det samme - uden at skulle betale for den 🍕🍕
Klasse service

Risposta di Domino's Pizza Sverige
Försöker få kontakt med medarbetarna…
Försöker få kontakt med medarbetarna men tyvärr lägger de på samtalet. Inget bra alls!!
Där förlorades en kund!

Omständig beställning och återbetalning
Det går inte att muntligen på plats beställa pizza. Man måste beställa på en skärm. Trots att vi beställde deal drogs fel summa. Det gick inte att korrigera (återköp) på plats via kontokort utan måste Maila kundservice
Föreslår muntlig beställning på plats samt möjlighet till återköp på plats när det blir fel

Risposta di Domino's Pizza Sverige
Had a complain about food order with…
Had a complain about food order with Wolt and dominos refuse to refund. Got pizza with almost no tuna on
—-
13/6
You dont agree with Wolt and therefore Wolt dont want to refund me.

Beställde för över 300:-
Beställde för över 300:-. Först tekniskt fel, det stod att det var levererat sen var det tydligen fel nummer, men blir uppringd på rätt nummer och blir tillsagd det är ert fel när man frågar om dom kan köra ut med det igen... Sämsta någonsin, hungriga barn och allt jaja. Hoppas ni sover gott vetandes ni har förlorat en bra kund...

Risposta di Domino's Pizza Sverige
vad värst det är att betala en pizza få…
vad värst det är att betala en pizza få ingenting det värsta servicen att börja med icke svensk talande personal,dålig och smaklös pizza ,bestälde en pizza med tonfisk fick bara oliver och ost och halvgräddat bröd och det var i frölunda torg/Göteborg andra gången ville köpa likadant pizza och förklarde för personalen på Englska att igår fick jag inte några tonfisk på pizzan då
säger han att det var andra killen som fixade min pizza och dessvärre fick inte något tonfisk idag heller och ingen dressing och det var en annan onöjd kund då säger han att jag måste betala extra utöver 149 kr för en liten pizza på 30 CM, det kändes inte rätt och tycker bara att ingen skull vilja ha dominos som pizza bagare för det är inte dem. har bild på denna så kallade pizza det stämmer inte alls.

Beställ inte från Dominos I Lund
Generellt har Dominos väldigt lite topping på sina pizzor men rekordet kom när jag beställde Spicy Tuna från Dominos i Lund. Då fick jag en pizza där det var så lite topping att några slizar helt saknade tonfisk. När jag påpekade för kundtjänst fick jag bara besked om att de inte kunde kompensera för att jag inte fotograferat pizzan.
Edit: Som ni ser nedan ger Dominos svar som inte säger något. Förutom att de brister i kundorienteringen.

Risposta di Domino's Pizza Sverige
Hardly any chicken toppings on the…
Hardly any chicken toppings on the chicken kebab pizza, extra cheese was added but there was barely any! The bread was completely tasteless and lacking salt or flavour. A very disappointing pizza. The one star is because it was at least hot.

Risposta di Domino's Pizza Sverige
Får inte vad man betalat för!
Pizzan i sig är helt okej, men det är väldigt snålt med topping. Jag har ofta beställt en kycklingpizza och varit mycket missnöjd med mängden topping - några små bitar kyckling är allt man får. Därför har jag de senaste gångerna beställt och betalat för dubbelt så mycket kyckling, men det är inte min uppfattning att jag har fått vad jag har betalat för. Senast försökte jag därför att beställa 3x kyckling på en large size pizza och till min stora förvåning - och irritation - hittade jag bara fyra små bitar kyckling på hela pizzan trots att jag hade betalat och beställt för 3x kyckling. Man kan undra om tanken är att det på en stor pizza med standardtillbehör bara ska vara en enda bit kyckling?
En sak är att toppingen är snål på en grundläggande pizza, men det är oacceptabelt och mycket kritisabelt att jag flertalet gånger inte har fått den extra toppingen som jag har betalat för! Jag väntar fortfarande på svar från kundtjänst, eftersom reklamationer inte hanteras på restaurangen

Risposta di Domino's Pizza Sverige
Beställde två pizzor för hemleverans…
Beställde två pizzor för hemleverans men fick plötsligt uppdatering på nätet att pizzorna var levererade??!! utan jag sett röken av dem. Försöker då ringa till Västra Hamnen för att efterlysa pizzorna men hamnar bara i telefonkö, jag försöker ringa om men fortfarande inget svar. Sitter i telefonkön i en hel timme innan jag ger upp. Det är tredje gången, samtliga tre senaste gångerna har det blivit stora förseningsproblem. Det går tyvärr inte att fortsätta att beställa från dem om det inte blir en kraftfull förändring

Katastrof
Vi har beställt pizza 3 gånger i butiken på Limhamn. Samtliga gånger har det gått snett. Första gången hämtade vi själv. Då fick vi vänta 45 minuter efter utsatt hämtningstid. Andra gången tog vi hemleverans och pizzorna kom långt över en timme för sent. Tredje gången samma sak. Pizzorna då kalla och knappt ätbara. De som driver restaurangen tycks helt inkompetenta och vi har aldrig fått någon ursäkt eller förklaring. Nu får de inte fler chanser.

HÅR I MATEN!
Beställde en pizza och Bacon bread bites. Tar en tugga av en Bacon bread bites och den är full av hår. Slängde allt, kunde inte äta det. Så vidrigt. Kommer aldrig att beställa från dem igen. Slöseri med pengar att beställa från dem

För dyr
För dyr. Ni är helt dumma i huvudet om ni tror någon ska betala 149kr för en pizza när en godare går att köpa för halva priset mitt emot gatan!
Synd för pizzan är god!
ps
Sen kostar en liten läsk 20. Ja dröm vidare
SÄNK PRISET!!!!!!!!

Risposta di Domino's Pizza Sverige
Betala aldrig i förväg hos Dominos
Betala aldrig i förväg hos Dominos, de lurar dig.

Risposta di Domino's Pizza Sverige
För några månader sedan så bestämde jag…
För några månader sedan så bestämde jag mig testa pizzan hos er för första gången trots att många tipsar det så beställde jag till hela familjen till lunchen 5 pizzor men vi alla knappt smakade på den alltså jag blev så besviken på det tänkte om jag hade beställt någon annan stans och kunde vi njuta familjens lunch med gott mat. Pizzorna var väldigt torra och degiga som att de blev bakat och lämnat.

Shitty leveranstid
Tredje gången i följd som jag beställer med leverans och blir besviken. Har förstått att Domino`s använder egen leveransservice. Försenat med 45 minuter plus varje gång, lika med kall mat. Och telefonnumret på sajten går till Malmö, där ingen såklart svarar om man vill reklamera. Kommer inte att beställa mat därifrån igen.

BESTÄLL INTE HÄRIFRÅN!!
BESTÄLL INTE HÄRIFRÅN!!! Jag har mejlat och försökt nå dominos för detta är absolut inte ok. Jag beställde pizza 17.30 och 19.00 slutar dom svara mig och jag får ringa från min grannes telefon och wopp då svarar han!! Och talar om att han behöver minst 30 minuter till!!! Sen säger jag att detta är inte okej och då lägger han på samtalet!!
Jag har inte ens fått min beställning och jag hade gäster och vi skulle ut så ingen fick mat och alla gick ut frustrerad!! Åtminstone att kontoret eller dom i restaurangen kunde ha svarat och försökt nå killen eller ge oss det vi har betalat för men nä då ringer bara telefonen och ingen svarar.
Vill man betala för mat som inte levererar eller få en oförskämd person i luren så varsågod jag kommer sprida detta så ingen annan blir behandlad på detta sättet!
Fy på er!

Dålig service mm..
Det blir bara en beställning dvs den arbetsplatsen beställde. 15 st pizzor och inte ens pizzasallad! Inget fel på smaken MEN även om American ska vara tjockare så finns mycket kanter av BARA bröd! Vad kan det kosta göra en pizza inkl arbetskraft? 139 kr för den enklaste pizzan i medium...
Inte prisvärt, dålig service. Smarta kundvänliga företag skickar med sallad och möjligen också en flaska cola!
Frågan om var kycklingkött mm kommer från lämnades obesvarad...då blir er etik/moral tänk också ett stort MINUS.
Inga fler beställningar blir det

Risposta di Domino's Pizza Sverige
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.