Det är jätte good
Best pizza in town
L'azienda ha risposto
Domino's Pizza öppnade sin första restaurang 1960 i Michigan, USA och idag finns över 12.000 butiker i mer än 80 länder. Nu äntligen kommer Domino´s också till Sverige! Följ oss på Facebook för spännande uppdateringar och nyheter!
Laholmsvägen 37, 302 49, Halmstad, Hallands län, Svezia
Ha risposto al 80% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 2 settimane
Extremt otrevlig, två brända pizzor och inga pengar tillbaka. Galet dålig service. Råkade beställa utan ost och därför skulle på pepperoni kanter och tomatsås vara bränd. Aldrig vart med om den här sämsta servicen som Domino’s Halmstad.

Risposta di Domino's Pizza Sverige - Halmstad
För några månader sedan så bestämde jag mig testa pizzan hos er för första gången trots att många tipsar det så beställde jag till hela familjen till lunchen 5 pizzor men vi alla knappt smakade på den alltså jag blev så besviken på det tänkte om jag hade beställt någon annan stans och kunde vi njuta familjens lunch med gott mat. Pizzorna var väldigt torra och degiga som att de blev bakat och lämnat.

Risposta di Domino's Pizza Sverige - Halmstad
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.