Domino's Pizza Sverige Recensioni 135

TrustScore 2 su 5

2,2

Valutata 5 stelle su 5

Har kommit tillbaka till dominos Linnégatan och då ser jag den underbara Peter som jobbar och gjorde mig nöjd och glad återigen. Rekommenderar starkt denna resturang i Linnégatan och ni som kommer hit... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 1 stelle su 5

Dom har inget telefonnummer där man kan ringa till kundtjänst. Dom hänvisar till mejl, när man mejlar Dom hänvisar Dom till butiken och butiken hänvisar till kundtjänst. En evig rundgång till kunden... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 2 stelle su 5

Försökte beställa på hemsidan 2 gånger men funkar inte. Visar ett felmeddelande och drar pengarna iallafall. Blir 2 stjärnor för att när jag betalade med kort fick jag tillbaka mina pengar inom nå... Leggi di più

1. Pizzeria
  2. Ristorante americano
  3. Consegna pizze a domicilio
  4. Pizza da asporto

Scritti dall'azienda

Domino's Pizza öppnade sin första restaurang 1960 i Michigan, USA och idag finns över 12.000 butiker i mer än 80 länder. Nu äntligen kommer Domino´s också till Sverige! Följ oss på Facebook för spännande uppdateringar och nyheter!

• Per Albin Hanssons väg 40, 214 32, Malmö, Svezia

1 stella

Ha risposto al 80% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 2 settimane

under all kritik!

Lade en beställning med hemleverans en fredagkväll. Det skulle ta 40-50 minuter. Efter 1.5 timme ringde killen och ville att jag skulle komma ut och hämta pizzan (vad innebär HEMleverans egentligen?!?). I alla fall så går jag ut då jag bara ville ha min pizza då jag va hungrig. Killen har då inte ens packat med min beställning!! Antar att yrket går ut på att leverera mat och då kan det vara ganska bra att ha med sig maten också!
Kontaktade dominos på katrinelund. Istället för att skicka ett nytt bud med maten så att jag skulle kunna få min beställning snabbt (vilket jag kan tycka är rimligt med tanke på hur länge jag nu har väntat på maten pga deras slarv) så skulle budet som va här från början först leverera de andra beställningarna som han hade på cykeln och sedan cykla tillbaka till restaurangen och hämta min pizza och sedan tillbaka till mig. Det hela slutade med att jag själv fick köra bort till restaurangen och hämta min beställning! Under all kritik!! Inte första gången det strular på dominos katrinelund. Synd, då pizzorna är väldigt goda. Kommer dock aldrig beställa där igen.

6 ottobre 2023

Risposta di Domino's Pizza Sverige

Hej Malin, tack för att du delar dina synpunkter med oss! Det är viktigt för oss att våra kunder är nöjda. Skulle du kunna kontakta oss på info@dominos.se så att vi kan ta en närmare titt på din upplevelse och se hur vi kan hjälpa dig? Ha en bra dag! Mvh, Alice från Domino’s kundtjänst

Valutata 1 stelle su 5

En timme och tio minuters väntan

Varje tisdag har dominos 50% rabatt vid beställningar på nätet eller via appen. Kan börja med att deras sida inte fungerade, varje gång jag skulle lägga in kortuppgifterna resulterade det i att jag blev utslängd... Kundtjänst är enbart tillgängligt via mail så det fanns ingen chans för mig att få tekniskt support. Betalade till slut via swish och beställningen gick igenom. På mailet stod det att mina två pizzor skulle vara klara inom max 30 minuter. 30 minuter senare står det att min pizza är klar "för omedelbar leverans" men när jag väl befann mig på plats insåg jag att detta inte var fallet.

Pizzerian var fylld med kunder som väntade på sina pizzor som enligt trackern skulle vara färdiga och ute för leverans. När jag försökte fråga en anställd om han kunde dubbelkolla min beställning och ge mig lite info fick jag ett hastigt svar om att de har fullt upp och att jag ska fortsätta vänta. Fick till slut vänta i hela 1 h och 10 minuter för mina två pizzor!!! Inte nog med det var beställningen fel också... Jag fick ingen sås på min kyckling king kebab... Kebabpizza utan sås var det alltså!

Om ni nu ska ha erbjudanden som denna får ni väl se till att restaurangerna är bemannade så att ni faktiskt kan göra alla beställningar... Alla fick vänta i minst en timme och vi fick information om att de hade minst 500 beställningar som behövde hanteras vidare...
Hade detta rört sig om ett konsumentköp av tjänst hade man som kund fått ersättning eller fått häva köpet på grund av fel i tjänsten...

Otroligt missnöjd! Undvik rabatter och erbjudanden hos dominos ifall ni värdesätter eran tid och pengar!

27 settembre 2023

Risposta di Domino's Pizza Sverige

Hej Erik, tack för din feedback! Det är tråkigt att läsa att du hade en dålig upplevelse hos oss. Vi är ledsna för detta! Skulle du kunna kontakta oss på info@dominos.se, så att vi kan ta en närmare titt och se hur vi kan hjälpa dig? Ha en bra dag! Mvh, Alice från Domino’s kundtjänst

Dominos-Mobilia-Malmö

Dominos-Mobilia-Malmö
Vi beställde två pizzor.På kebab pizzan var det bara 5-6 små bitar kött gömd under ost och deras sås.För den andra pizzan har jag faktiskt ingen kommentar.Om jag som"kund"hoss er betalar för något tex.145-155..osv.Så räknar jag med att få det för mina pengarna.Jag skulle skämmas för att kalla något sådant för en pizza,samt att skicka ut den till kunden.

27 agosto 2023

Så dåligt bemötande

Kom in en fredag kväll för att smaka deras pizza. Vi beställde en pizza men fick fel och då vi talade om det för personalen fick vi ett väldigt otrevligt bemötande. Vi skulle få en ny pizza trots allt. Efter en stunds väntan så var den nya pizzan klar, återigen fel. Då sa vi att vi ville ha pengarna tillbaka, och då hänvisade de till kundtjänst eftersom de inte kan återbetala i butik.

Jag skrev till kundtjänst. De ville ha kvitto samt bild på pizzan. Kvittot bifogade jag men bild på pizzan hade jag inte, för vem tänker ens på att fotografera en pizza som blivit fel på restaurang? Blev endast erbjuden en kupong trots att jag påpekat att jag ville ha en återbetalning. Fick till svar att denna gången hade de "gått ett steg längre utan fotobevis" och erbjudit kupong. Och då var det deras egen personal som hänvisade till kundtjänst, borde de inte veta att det krävs en bild då?

Rekommenderar inte!

14 luglio 2023

Risposta di Domino's Pizza Sverige

Hej, tack för din kommentar! Vår kundtjänsts rutin innebär att om kundens pizza har gjorts fel måste vi ha ett bildbevis på det, annars kan vi naturligtvis inte skicka full återbetalning. Vanligtvis utan bild kan vi inte erbjuda någon form av kompensation men på grund av att personalen hade sagt till dig att kontakta kundtjänst för vidare hantering av detta ärende tog vi en extra insats (vilket vanligtvis utan bild på maten vi inte skulle behöva göra) och erbjöd dig en kupong på en gratis pizza. Jag skulle vilja påpeka att en kupong är för vilken pizza som helst (du kan till och med köpa en pizza som är dyrare än du ursprungligen beställde för). Vi beklagar ändå om du inte var nöjd med denna upplevelse. Vi önskar dig en trevlig helg! :) Mvh, Domino's kundtjänst

Jättedålig upplevelse

Jättedålig upplevelse, skadade min fot och min sko på grund av affärens trasiga dörrkant. Dörren öppnades av någon som tryckte på knappen inne i affären. Jag var bakom dörren och tänkte gå in. Dörren skar min sko som en kniv och och fastnade på min sko. Tack och lov hade jag inte lätta skor på mig, annars kunde dörren skada min fot ordentligt. Jag tog bilder på den trasiga nedre kanten på dörren, kontaktade chefen men han var världens otrevligaste person. Han visade ingen intresse att svara. Kontaktade Dominos kundtjänst men de svarade att jag borde prata med chefen och de inte kunde nåt. Jag hörde många personer fick samma problem med deras trasig dörr, men ägaren brydde sig inte och reparerade inte den dörren.
kommer aldrig sätta foten igen i i deras skitaffär och äta deras skitmat. Inte alls stjärna, var tvungen att betygsätta, annars kunde inte skriva omdömen. De är noll värda. Fy!

26 aprile 2023

Risposta di Domino's Pizza Sverige

Hej Maryam, tack för din feedback! Vi förstår att detta har varit en svår situation för dig. Vi har redan informerat dig med alla kontaktuppgifter till butikschefen. Du är välkommen att nå ut till honom igen och komma till en lösning tillsammans. Vi hoppas att detta kommer att lösas och att du kommer att få en bra upplevelse trots hela situationen. Behöver du att kontakta kundjtänst igen så är vi tillgängliga på info@dominos.se Vi önskar dig en trevlig dag! Med vänliga hälsningar, Team Domino's

Valutata 1 stelle su 5

Vi beställde pizza och kycklingvingar…

Vi beställde pizza och kycklingvingar och fick in en visuell katastrof till pizza som mer liknade en hundspya toppad med HP-sås än någonting annat, pizzan smakade vedervärdigt och var helt oätlig. Vi försökte oss på kycklingvingarna men brände oss ordentligt i munnen då dessa tydligen inte friterades utan tillagades i mikrovågsugn, dessutom osaltade och helt smaklösa. 289:- rätt ner i soptunnan.

23 giugno 2023

Risposta di Domino's Pizza Sverige

Hej Jesper, tack för att du delar dina synpunkter med oss! Det är viktigt för oss att våra kunder är nöjda. Skulle du kunna kontakta oss på info@dominos.se så att vi kan ta en närmare titt på din upplevelse och se hur vi kan hjälpa dig? Ha en bra dag! Mvh, Alice från Domino’s kundtjänst

Försenad och iskall

Pizzan kom 30min försent och var iskall! Betalade 268:- med leverans så var otroligt besviken…Om dom nu var så försenade kunde dom slängt med en cheesebread eller något som kompensation,eller så borde det varit gratis om dom inte levererar i tid som dom gör i USA! Sedan var det vitlöksparmesan eller nåt på hälften av pizzakanten men inte på den andra, och hälften så mycket pepperoni som det är på bilden…Betalade dessutom dricks på beställningen, men hade jag inte gjort om jag vetat allt detta! Aldrig mer Domino’s i Sverige!!! Blev dessutom ombedd att godkänna pizzan när den kom, var så hungrig och irriterad att jag bara accepterade den…

16 giugno 2023

Risposta di Domino's Pizza Sverige

Hej Annika, tack för din feedback! Det är tråkigt att läsa att du hade en dålig upplevelse hos oss. Vi är ledsna för detta! Skulle du kunna kontakta oss på info@dominos.se, berätta mer om din upplevelse så att vi kan förstå situationen bättre och ta en närmare titt på din upplevelse? Ha en bra dag! Mvh, Alice från Domino’s kundtjänst

Tyvärr helt oätligt

Tyvärr helt oätligt, tvungen att slänga två pizzor

28 maggio 2023

Risposta di Domino's Pizza Sverige

Hej Markus, tack för din feedback! Det är tråkigt att läsa att du hade en dålig upplevelse hos oss. Vi är ledsna för detta! Skulle du kunna kontakta oss på info@dominos.se, berätta mer om din upplevelse så att vi kan förstå situationen bättre? Ha en bra dag! Mvh, Alice från Domino’s kundtjänst

Valutata 1 stelle su 5

Jag har beställt pizza och desert och fick inte…

Jag har beställt pizza och fick inte den hem. Jag ringde dem och frågade om leverans samt att jag kan betala leverans av gift men nej jag fick inte det och fick inte heller tillbaka mina pengar nästan 200kr. Jag blev också dåligt behandlad av personalen i Malmö mobilia när jag pratade med dem i telefonen. Idag den 8de April kl 12:38.

8 aprile 2023

Risposta di Domino's Pizza Sverige

Hej Naimo, tack för din feedback! Vi är ledsna att du hade en dålig upplevelse hos Domino’s. Skulle du kunna kontakta oss på info@dominos.se och berätta mer om din upplevelse? Vi vill gärna ta en närmare titt och förbättra Domino's. Ha en bra dag! Mvh, Alice från Domino's kundtjänst

Bäst för take away

Var inne på Dominos, Danska vägen i Göteborg. Bestämde mig för att äta på plats. Inga bestick finns, ingen handsprit, ingen toalett. Så där satt jag med lortiga händer och åt, fick torka dem med små papperstussar. Killen som tillagade pizzan handskades med sin mobiltelefon under tiden. Allt kändes otroligt ohygieniskt. Inget fel på pizzan dock, fick möjligtvis några bakterier som extra tillbehör.

20 marzo 2023

Risposta di Domino's Pizza Sverige

Hej Tatiana! En god hygien är mycket viktigt för oss, därför är det värdefullt att du delar din feedback med oss. Det är sant att bestick inte används i våra butiker, men handsprit ska finnas tillgängligt och anställda måste tvätta händerna mellan att baka pizzor och göra allt annat. Vi tackar dig för din feedback och kan bekräfta att den har delats med personalen i denna butik. Om du vill dela något mer med oss, vänligen kontakta oss på info@dominos.se Ha en trevlig dag! Mvh, Alice från Domino's kundtjänst

Valutata 1 stelle su 5

If I could rate this zero I would!

If I could rate this zero I would!

I ordered pizza and drinks at 18.06 and now at 19.54 it is still not delivered yet the app claims it was delivered 20 minutes ago.

I tried calling the restaurant multiple times but unable to get through. When we finally got through they just quickly claimed the order is in its way without even asking for the ordernumber or address.

This is disgusting service and definitely the last time we order from here.

9 febbraio 2023

Risposta di Domino's Pizza Sverige

Hi Anna, thank you for sharing your feedback with us! We are terribly sorry to see that your order was delayed for such a long time. Please contact us at info@dominos.se, inform us more about your order so that we can take a closer look into the situation and help you. Have a nice evening! Best regards, Alice from Domino's customer service

Valutata 3 stelle su 5

Kall pizza

Kall pizza! Men om man värmde i Micron så blev den ätbar

30 novembre 2022

Risposta di Domino's Pizza Sverige

Hej Annica, tack för att du lämnar din feedback till oss! Vänligen kontakta kundtjänst på info@dominos.se så att vi kan ta en närmare titt på din upplevelse och informera butikschefen. Ha en trevlig kväll! Mvh, Alice

Ingen pizza efter 1 time väntan Och svar från dominos

Jag lägger min ordre kl 18:40. Kl 19.01 ser jag att pizza är klar i appen. Da jag komma dit så börja dom Och kl 19:22 säga dom att systemet är nede. Selvom appen säga anat.
Jag klaga till manager, men hon säga att hon inte vill pratta om klaga. Jag har et barn med som har ventet forgäves uden kompensation .

Är dät standard att manager inte vill tá klaga??

Från dominos customer service:
Tack för återkopplingen. Som sagt, har vi tagit situationen vidare till ledningen att se över butikschefens kompetens och lösa vidare den dåliga situationen som hände i butiken. Återbetalningen har skickats till er. Jag är ledsen men ingen annan kompensation kan erbjudas.

Ha det så bra!

Alice

12 dicembre 2022

Sämsta ever

Sämsta ever. Glömmer alltid något vid hemleverans, svarar ej när man försöker kontakta dom. Aldrig mer

10 dicembre 2022

Risposta di Domino's Pizza Sverige

Hej Richard, tack för att du delar dina synpunkter med oss! Det är viktigt för oss att våra kunder är nöjda. Skulle du kunna kontakta oss på info@dominos.se så att vi kan ta en närmare titt på din upplevelse och se hur vi kan hjälpa dig? Ha en bra dag! Mvh, Alice från Domino’s kundtjänst

Utnyttjar arbetskraft

De tar arbetskraft från utanför Europa då de då kan betala 13000kr/månad för dessa grupper, det är dessutom inget krav att de kan svenska.

22 novembre 2022

Super bad customer service

We had ordered a 2 medium pizza family deal and this is our experience:

1. The person forgot to add family deal, we paid full price. Then the front desk guy asked us to send an email to the customer care to get the extra payment back.

2. He took the wrong order. We also didn't realise it until we got the pizza. Then when we informed about wrong order, the person shouted at us mentioning that why didn't we check the receipt.

3. We asked the service person name, he was rude and mentioned, you don't need to know, just take the pizza and don't bother.

Do we expect such type of behaviour from pizza chain like dominos?

27 novembre 2022

Risposta di Domino's Pizza Sverige

Hi Satya, thank you for your feedback! We are sorry to see that you were not satisfied with Domino’s. Could you please contact us at info@dominos.se? We would like to take a closer look into your experience and improve our work at Domino’s. Have a great day! Kind regards, Alice from Domino’s customer service

Dominos

Jag köper large american jag få italianska
Jag betalde med extra ost jag inte få extra ost
Jag bestela med kyckling fick jag 3 kycklingbitar på hela pizzan
de är väldigt dåliga, man måste alltid kolla pizzan innan man tar hem den

22 novembre 2022

Risposta di Domino's Pizza Sverige

Hej Mami, tack för din feedback! Det är tråkigt att läsa att du hade en dålig upplevelse hos oss. Vi är ledsna för detta! Skulle du kunna kontakta oss på info@dominos.se, berätta mer om din upplevelse så att vi kan ta en närmare titt på situationen och hjälpa dig? Ha en bra dag! Mvh, Alice från Domino’s kundtjänst

We ordered veggie delight pizza

We ordered veggie delight pizza
All the veggies were burnt
Some of the added toppings missing
Wrong sauce sent
And the pizza wasn’t fresh
Highly disappointed

22 ottobre 2022

Risposta di Domino's Pizza Sverige

Hi Rajbir, thank you for sharing your feedback with us! It is very sad to see that you had a bad experience at Domino’s. We apologize for it! Could you please contact us at info@dominos.se so that we can take a closer look at the situation and help you? Have a nice evening! Kind regards, Alice from Domino’s customer service

Valutata 1 stelle su 5

Allvarliga fel vid beställning av pizza.

Pga Dominos Frölunda torg åt jag kött för första gången på 9 år. De slängde nämligen på salami och gömde det under smält ost på min vegetariska pizza. Det saknades också ingredienser på pizzan.
Jag beställde en väldigt dyr glutenfri pizza (finns bara storlek small också... varför?). Fick slänga pizza för jag blev äcklad och var osäker på om den verkligen var glutenfri då jag har allvarlig allergi mot gluten och nötter/jordnötter.
Fick även fel dricka. Fanta istället för Fanta Exotic.

SÄMSTA BETYG NÅGONSIN. Man måste vara seriös om någon skriver om allergier och om de beställer vegetariska pizzor.

24 settembre 2022

Risposta di Domino's Pizza Sverige

Hej Dennis, tack för att du delar din feedback med oss! Det är väldigt synd att se att du fick en mycket dålig upplevelse. Skulle du kunna kontakta oss på info@dominos.se så att vi kan ta en närmare titt på din upplevelse och se hur vi kan hjälpa dig? Ha en bra dag! Mvh, Alice från Domino’s kundtjänst

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più