Ringer och stör en på dagarna med irriterande telefonfördsäljning. Fattar inte företag att telefonförsäljning och påträngande beteende enbart gör att den totala kundupplevelsen dras ner rejäl? Bl... Leggi di più
Detta gäller pappersformatet som är under all kritik. Måndagarna är ett skämt att dom delar ut tidningen! Det räcker knappt att torka sig därbak med pappret. Sporten som jag gillar är obefintlig och... Leggi di più
Oberoende liberal vill DN vara, men det är en tydlig övervikt för "centre-left"-tongångar i artiklarna. Jag använder det engelska ordet därför att det speglar vad jag anar att redaktionen närmast tar... Leggi di più
DN är kanske Sveriges bästa nyhetsförmedlande tidning. Som oberoende liberal ligger den bra i Sveriges mittfåra. Den tappade dock sin fjärde stjärna i dagarna när möjligheten att kommentera de f... Leggi di più
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Nyheter, fördjupning, sportnyheter, ekonominyheter, utrikesnyheter, debatt, ledare, kultur, webb-tv och bloggar. DN.se är utsedd till Sveriges bästa nyhetstidning på nätet.
Gjörwellsgatan 30, 112 60, Svezia
- dn.se
DN använder Klarna
DN använder Klarna, som är ett mycket tveksamt bolag, för att skaffa fler kunder. DN gör inget för att korrigera felaktigheter när man kontaktar dem. Bara hänvisar till Klarna. De bryr sig tydligen inte om sitt renommé.
Usel kundtjänst
Usel kundtjänst. Svarar aldrig. Oändlig kö. Chatten obemannad. Visst mycket just nu, men det säger DN 365 dagar om året. Att använda dn(punkt)se/kundtjanst för "mail" är meningslöst. De svarar ändå inte. Blir SvD.
Tack för alla morgnar tidningen finns…
Tack för alla morgnar tidningen finns vid dörren trots 3e våningen och en besvärlig
hiss. Ni är bäst❤️❤️❤️
Hopplöst fall som många andra…
Jag har fått ett avtal på 14 månader av en vänlig dam från DN. Hon tyckte jag blivit orättvist behandlad.
Härefter har jag fått 6 olika felaktiga fakturor utan att mina svar har behandlats. Jag väntar nu på svar från Wolodarski.
Hopplöst fall. Till slut kunde jag teckna ett billigt avtal efter att ha blockerats som fall med gratiskonto
Ska man betala för reklam?
Känns väldigt ålderdomligt med all reklam för en tjänst man skall betala för. Tjänster i nutid då man går vidare från gratis versionen brukar inbegripa att man slipper reklam. Men inte hos snikna bonnier.
Usel kundtjänst
Usel kundtjänst. Har gjort tillfällig adressändring tre gånger de senaste fyra månaderna och har inte fått en enda tidning under dessa tre eftersändningar. Men framför allt: när jag hör av mig till DN om detta verkar de inte bry sig. De reklamerar gärna de tidningar jag inte fått, men vill inte ta tag i problemet att det faktiskt inte går att göra tillfällig adressändring av DN! När jag mailade tidigare avslutar de med "hoppas det går bättre nästa gång"(utan att de gjort något för att det ska gå bättre). Dessutom var de jättekonstiga och otrevliga att prata med idag. Jag kommer säga upp DN så fort reklamationerna gått igenom.
En gång en högaktad tidning
En gång en högaktad tidning. Ville man läsa riktiga nyheter så la man andra tidningar åt sidan! Oberoende liberal dessutom, känns inte så längre speciellt inte med Wiman och Sokolnicki som starka röster. Dessutom har man varit drivande i ett flertal "drev" vilket knappast hör till en seriös tidning.
Enda borgerliga tidning som fortfarande…
Enda borgerliga tidning som fortfarande står emot främlingsfientlighet och rasism och nazism. Trevligt med en tidning som inte gullar med SD.
slarvig stavning
Som flerspråkig reagerar jag ALLTID på att DN stavar fel på enkla arabiska och persiska namn och ord. Således har jag ex vis aldrig sett namnet på Libyens avsatte diktator rätt stavat. Vidare vet ni inte ens att dubbeltecknade s och o inte förekommer, ej heller diftonger som ou osv. Kvinnonamnet ska alltså skrivas NUR eller NOR; aldrig Nour.
DR C-J CHARPENTIER
Dålig stil av er ...
Ett sådant hemskt företag som kräver en på pengar . Jag tog en sådan gratis period och så upp innan tiden för att man skulle bli bunden men nu kräver dom mig på pengar för dom påstår att jag inte har sagt upp , vittnen finns till detta också . Och jag har varit i kontakt med dom och nu svarar dom inte heller .
Dålig stil av er ..
Testat DN sen ett par månader.
Testat DN sen ett par månader och har blivit positivt överraskad. Många bra artiklar och reportage. Håller sig kanske mest i den politiska mittfåran men även åsikter från höger till vänster finns med. Som alltid när man läser tidningar ska man ha sina skeptiska ögon på och bilda sig en egen uppfattning av det som skrivs men jag uppfattar DN som en sund aktör på marknaden.
Möjligheten att kommentera artiklar borta
Den tappade dock sin fjärde stjärna i dagarna när möjligheten att kommentera de flesta artiklar togs bort.
Uppdatering 230311:
DN har, trots att de påstått motsatsen, inte erbjudit någon ny kanal för oss läsare att tycka till och kommunicera. Tar därför bort en stjärna.
Får helt plötsligt en faktura för de…
Får helt plötsligt en faktura för de senaste 6 månaderna med anledning "Vi kontaktar dig med anledning av att betalningen för din prenumeration inte kunde genomföras. Det kan till exempel bero på att det saknades täckning på ditt konto vid tillfället för dragningen. Kontrollera gärna att ditt bankkort fortfarande är giltigt och att det finns pengar på det konto som din prenumeration är kopplad till."
Ringer till kundtjänst som säger att de slutat använda den här betalningsmetoden, trots det ska de göra ett sista försök enligt ovan text ?!? Jag har inte fått någon info kring detta från DN, det har hela tiden funnits täckning på kontot, det är tydligen mitt eget fel eftersom jag inte märkt att kostnaden inte dragits från mitt konto som det har gjort klockrent under många år. Hon säger att det inte bara är jag som drabbats utan även fler personer, trots det finns det inget som kan göras och inte heller någon kompensation som tex bjuda på några månader eller ge halva priset. Jobbar själv med försäljning och skulle aldrig behandla en kund på detta vis, jag har haft DN i princip utan avbrott sedan 1996!
Väldigt vänsterorienterad tidning
Väldigt vänsterorienterad tidning. Verkar bli värre för varje år. Så tack men nej tack.
Varit kund hos DN mer än 20 år
Varit kund hos DN mer än 20 år. Helt utan förvarning eller meddelande ändrade man vid årsskiftet min prenumeration så att den 1) blev dyrare och 2) inte längre omfattade E-tidningen. Jag kontaktade kundservice om detta och fick rådet att teckna en nästan TRE GÅNGER dyrare prenumeration än den jag haft, för att behålla mina tjänster. Jag svalde förtreten och accepterade. Dagen därpå fungerade det inte. I tjänsten stod det tydligt att jag hade den nya, svindyra prenumerationen. Men vid inloggning till E-tidningen fick jag beskedet att den är "endast för prenumeranter".
SKÄMS PÅ ER DN! Sorgligt när ni faktiskt har vettig journalistik att ni har så extremt dålig prenumerations- och kundhantering. Nu testar jag Svenska Dagbladet istället, hoppas det fungerar bättre där. Men tråkigt att behöva byta efter mer än 20 år.
Tråkig kundtjänst och sanslösa…
Tråkig kundtjänst och sanslösa telefonfördäljare. En av dessa ringde upp, presenterade sig kortfattat med " det är Lotta Svensson ( fingerat namn), har du Ann-Caroline där" i bästa arbetsledarton. Vidrigt!
Jag lade på.
Skäms på sig DN
Skäms på sig DN
Har varit kund hos DN i över 30år.
Gjorde om abonnemanget till E-tidning för ett par månader tillbaka.
Sedan dess får vi inga fakturor skickade till oss längre, däremot kommer påminnelser som ett vanligt skrivet mail om utebliven betalning.
Nu känns det som om vi har betalat dubbelt flera månader.
Vi har kontaktat DN kundtjänst på telefon, mail och chatt för att be om kopior för de uteblivna fakturorna så att vi kan stämma av betalningarna. INGEN ÅTERKOPPLING FRÅN NÅGON!!
Vi har nu sagt upp vårt abonnemang, då kom det ett svar om ett nytt erbjudande😂 Kommer aldrig mer att bli kund hos ett så oseriöst företag!
Hade det funnits minus hade betyget…
Hade det funnits minus hade betyget blivit 2500 minus , att det inte blir 10.000 minus beror på att vi kan ha tidningen att elda med i vår öppna spis , när det gäller kommunikation servicen är den inte ens betygsättbar, innehållet och nyhets informationen är ändå det viktiga , har under ett antal år läst DN och känt mej hyfsat informerad genom dom , men sen ett antal år har DN blivit så vänster orienterad med vinklade reportage samt numer också rena lögner så att trovärdigheten är numer O , jag kan inte begripa denna utveckling , vad är agendan att lämna seriös underbyggd journalistik, men med en sådan lögnare till chefredaktör är denna utveckling kanske inte så förvånande.
Bra tidning men aldrig mer
Bra tidning men otillförlitlig. Via autogiro dras godtyckligt högre belopp än vad som överenskommits. Ibland dyker tidningen upp och ibland inte, i vissa fall som en hög med pappersmos som hamnat i regnet. Uteblivna tidningar ska krediteras men detta sker aldrig. Synd.
Dålig Kundtjänst
Kundtjänsten är urusel, tog tidningen från lördag fick tidningen 2 dagar. Ingen tidning måndag, ringde dom skulle utreda varför, ingen tidning på tisdag ringde samma svar, bortrest 2 dagar inga tidningar i brevlådan, ringde, samma svar. Kundtjänst vägrade att koppla mig till ansvarig VARFÖR har DN så dålig kundtjänst, har aldrig upplevt det förr.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.