Dagens industri är det absolut mest NEGATIVA man kan läsa. Deras journalister är en katastrof och deras belägg likaså. Lägg ner DI och lägg fram positiv energi o inte den skräp som DI pumpar ut v... Leggi di più
Le persone hanno visualizzato anche
Tidningen med lockpriser
Tidningen bedriver marknadsföring med lockpriser, tex 3 månader för 49 kr, i det finstilta står att om man inte säger upp detta inom den tiden så övergår detta till ett bundet abonnemang på 12 månader till ett pris av ca 460 kr / månad. Sen när man pratar med företaget att man är privatperson och att man inte uppfattat detta så skiter dom fullständigt i dig som kund och låter dig betala ca 6000 kr under året. kommer alldrig att köpa något från bonnier eller Dagens industri igen.
Sveriges sämsta kundservice efter Telia…
DI-Sveriges sämsta kundservice efter Telia och PostNord Det säger inte lite. Bra Weekend bilaga men det går inte att komma i kontakt på ett enkelt sätt som prenumerant. Har ngt gått fel så är det bara en enkelspårig chatrobot kvar att snacka med. Mejl från DI går inte att besvara. Du får utvärderingsmejl på hur nöjd man är med deras service trots att ärendet inte är löst efter 48 timmar. Inte en gång men tre.
Sammanfattningsvis: BEDRÖVLIGT!
Ringer och säljer 3 mån abonnemang
Ringer och säljer 3 mån abonnemang för 19kr, missar man 1 dag så sitter man fast i 1 år med skyhög kostnad.
Horribelt dyrt 12 mån digital prenumeration
Horribelt: 12 månader då man blev tvingad betala dryga 300 kr för bara den digitala prenumerationen man inte kunde avbryta!
Hoppas dessa bedrägligt dyra inte kommer tillbaka?
Säljare från DI ringer trots numret…
Säljare från DI ringer trots numret finns i NIX registret.
Ta bort personuppgifter hos DI
Jag har varit i en lång kamp med dagens industri om att dom ska ta bort mitt nummer och sluta kontakta mig, och efter en lång lång mailtråd med deras kundtjänst så klämmer personen till slut ur sig att de inte KAN radera mitt nummer. Trots då att säljare efter säljare som ringt- samt dom på kundtjänst har sagt att dom gjort det.
Så bra information att ha för er som önskar prenumerera att dom alltså aldrig kommer sluta ringa, även när dom lovar att dom tagit bort ditt nummer. För dom ”kan inte ta bort telefonnummer manuellt”.
Men om ni vill ta saken i egna händer så gå in på Bonnier News hemsida, välj ”Integritet och dataskydd” längst ner så finns där en länk som heter ”Radering och registerutdrag”. Där kan man klicka i alla företag kopplade till Bonnier och manuellt radera sina uppgifter hos dom. Även om man haft prenumeration eller inte. Detta har jag testat nu och det stod att raderingen kommer ske inom 30 dagar. Håller tummarna för att detta funkar och att Dagens Industri äntligen försvinner ur mitt liv.
Fruktansvärt!!!!!!!
Fruktansvärt!!!!!!!
Har ringt deras kundtjänst flera gånger och avslutat prenumerationen, även via mail. Nu har jag även fått hjälp av min fru att avsluta. Verkar omöjligt att bli av med, då de fortsätter att skicka både vanligt brev och på mail om att de ska ha betalt hotar med inkasso och avslutad prenumeration.
Trots att jag betalade för hela året i förskott och samtidigt avslutade prenumerationen.
Stor varning ta inte prenumeration via telefon. Obs !ta er tid att anmäla till konsumentverket om ni råkat illa ut.
Terroriserande telefonförsäljare
Oseriöst företag vars säljare som upprepade gånger ringer och terroriserar mig, trots att jag bett dom att sluta samt förklarar att jag inte vill köpa någonting.
Kundtjänst svarar ej
Omöjligt att få kontakt med deras kundtjänst sedan november 2025 ungefär. Vet inte om de genomfört någon förändring av kundtjänst för tidigare var det både enkelt och gick snabbt att få hjälp. Nu svarar de ibland på mail efter någon månad och telefonkontakt kan man glömma då den antingen inte fungerar, är avstängd eller har evighetslång kö. Efter min prenumeration tar slut blir det aldrig igen.
Respektlös säljare
Jag studerar en ekonomikandidat och är intresserad av aktier och investering. Började prenumerera på DI med studentrabatt, när det tog slut blev jag uppring och fick ett bra erbjudande som jag accepterade.
Eftersom jag nu är inne på mitt sista år, samt både studerar och jobbar heltid så har jag valt att inte förlänga ännu en gång. Tiden finns inte till. Tidigare i veckan blev jag uppringd av en säljare som gav mig ett hyfsat erbjudande - men jag tackade nej på grund av tidsbrist. Helt plötsligt blev jag uppläxad av någon "wannabe-investing-bro" som predikade om att sånna saker berodde på inre faktorer och inte yttre faktorer såsom studier och arbete. Inre faktorer?! Seriöst? Jag behöver inte bli psykoanalyserad av en säljare. Otroligt respektlöst bara för att jag inte vill fortsätta min prenumeration just nu?
Dagens industri är det absolut mest…
Dagens industri är det absolut mest NEGATIVA man kan läsa. Deras journalister är en katastrof och deras belägg likaså. Lägg ner DI och lägg fram positiv energi o inte den skräp som DI pumpar ut varje Vecka.
Deras journalistik är negativt skräp och inte något bränsle för att börsen skall ta fart. Lägg ner tidningen och Deras skräp ASAP, Tack
Mvh Anders Gabrielsson Kir
Rekommendera ingen att prenumerera på…
Rekommendera ingen att prenumerera på Dagens Industri. Det va flera år sen jag sa upp prenumerationen men dom fortsätter att ringa varje månad. Det är sjukt vad dåligt Dagens Industri hanterar dom som slutat. Det är skitdåligt
Prenumererat på di.se i 10+ år men nu…
Prenumererat på di.se i 10+ år men nu verkar mobilsidan ha gett upp fullständigt. Startsidan med nyhetsflödet visas inget längre och trots mejl till di så får man inget svar. Amatörer till webbutvecklare alltså.
Otrevlig telefonförsäljare
Telefonförsäljare som ger skuld och skam. "Det har du råd med", "Det är bara en pizza i månaden", "Det är ett bättre pris än mormor och morfar får". Väldigt otrevlig säljare.
Low credibility tabloid journalistics
I tried Di as an international customer to get local highly informed quality investing advices. I was specifically interested in a few specific companys.
What I found was low quality journalistics that lacked substance without real fact verification and integrity, hence utterly unreliable.
They were driving a thesis, an agenda
instead of factual reporting more akin to
a bloody tabloid.
I did infact use auto translation and I was quite surprised. I reached out to a Swede and he confirmed that my auto translation was correct enough.
I do not recommend anyone to use this service for any investment based information nor to get a sentiment of the Swedish markets.
My advice to the company is to start proper fact checks and write indepth knowledgeable quality articles.
Säljare från helvetet
De ringer hela tiden fast jag sagt att jag inte är intresserad. Nu kommer jag ALDRIG prenumerera!
Lurar kunder
Lurar in kunder på dyra årsavtal och informerar inte om kommande prishöjningar.
Tidskrävande
Tidskrävande att fixa en uppsägning.
Till slut fick jag rätt och tackar för detta.
Företagets värdegrund behöver förbättras när det gäller prenumerationer, sälj och kundservice.
1 års abonnemang som kostar 350 kr…
1 års abonnemang som kostar 350 kr varje månad. Går ej att annullera. Det var otydligt vid köp. Rekommenderar ej!
Deras säljare ringer och mailar på en…
Deras säljare ringer och mailar på en nivå som är horribel. Trots att jag framför den upplevelsen gång på gång, så slutar de aldrig?
Det skapar stor irritation och bygger ett enormt motstånd mot varumärket.
Det känns som att det kommer bestå över lång tid.
Hade kanske varit en köpare idag men nu skulle jag inte ens ta del av deras utbud ens om det var gratis.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.