Ringer och stör en på dagarna med irriterande telefonfördsäljning. Fattar inte företag att telefonförsäljning och påträngande beteende enbart gör att den totala kundupplevelsen dras ner rejäl? Bl... Leggi di più
Detta gäller pappersformatet som är under all kritik. Måndagarna är ett skämt att dom delar ut tidningen! Det räcker knappt att torka sig därbak med pappret. Sporten som jag gillar är obefintlig och... Leggi di più
Oberoende liberal vill DN vara, men det är en tydlig övervikt för "centre-left"-tongångar i artiklarna. Jag använder det engelska ordet därför att det speglar vad jag anar att redaktionen närmast tar... Leggi di più
DN är kanske Sveriges bästa nyhetsförmedlande tidning. Som oberoende liberal ligger den bra i Sveriges mittfåra. Den tappade dock sin fjärde stjärna i dagarna när möjligheten att kommentera de f... Leggi di più
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Nyheter, fördjupning, sportnyheter, ekonominyheter, utrikesnyheter, debatt, ledare, kultur, webb-tv och bloggar. DN.se är utsedd till Sveriges bästa nyhetstidning på nätet.
Gjörwellsgatan 30, 112 60, Svezia
- dn.se
Telefontrakasserier
Blev ordentligt förbannad när de ringde mig 3 gånger samma dag och störde mig under arbetstid, säkerligen för att jag köpt någon artikel/kort abonnemang av dem för länge sedan.
Inte konstigt ingen vill ha DN. Dessutom
Trots att man redan har ett pågående…
Trots att man redan har ett pågående abonnemang så får man en popup varje gång man går in om ett erbjudande med bättre pris som tar upp hela skärmen. Varför skulle jag vilja teckna ett abonnemang när jag redan har ett? Otroligt störande.
Propagandabladet har inget att…
Propagandabladet har inget att reportera som vanligt.
Folkmord i Iran - Inga artiklar rapporterade
De har med mening inte täckt eller rapporterat om folkmord med över 20000 döda som pågår i Iran just nu Januari 2026.
Fruktansvärd upplevelse
Tog del av erbjudande för DN i tre månader för 99 kr i månaden som därefter skulle gå över till 249 kr månaden.
Efter tre månader började DN dra 519 kr från mig, plus skickade extra avgifter på 50 kr med jämna mellanrum.
När jag efter första fakturan på 519 kr försökte avsluta prenumerationen fick jag igen erbjudande om 99 kr i månaden som jag tackade ja till. Därefter drog de ytterligare 519 kr tre gånger.
Försökte avsluta men de fortsatte dra pengar. Kundtjänst erkände att det hade hade uppstått ett tekniskt fel men vägrade betala tillbaks mer än 519 kr.
Pratade med olika människor på kundtjänst under loppet av 24 timmar. Kändes som att jag blev runtkastad till människor som hade noll avsikt att lösa problemet.
DN de ny bedragarna
DN är bedragare som man verkligen inte kan lita på. Dom har faktiskt lyckas lura mig på pengar under 4 år med dubbel prenumeration. Har inte räknat ihop det exakt men det rör sig om ca 7500:-.
Möjligheten för dem att blåsa mig uppstod då comhem lade ner sin email verksamhet.
Abbonemanget står på email adressen tydligen, primärt, och bostadsadress sekundärt.
När jag efter 4 år upptäckte att dom drog dubbla avgifter/abbonemang meddelade jag DN att dom skulle ersätta mig. Dn informerade att dom inte kommer att ersätta detta.
DN vet så klart att jag hade två familje abbonemang och en Comhemaddress som inte fungerat sedan 2021.
Jag säger att de har passerat gränsen för kriminell verksamhet i detta fallet, kanske inte juridiskt men i avseende hållbart beteende har dom dabbat sig grovt.
Dan Karlssom
Kvaliteten på tidningsartiklarna har…
Kvaliteten på tidningsartiklarna har försämrats märkbart under de senaste tio åren. Dessutom gillar jag inte layouten, den är förvirrande.
Müll..Müll Müll
wie kann ich so eine ,meiner Meinung…
wie kann ich so eine ,meiner Meinung nach Mist Website, vorallem die Werbung von dieser Mist Webseite blockieren?. Diese meiner Meinung nach, riesen Mist möchte ich nicht einmal ausversehen anklicken.
Ignorerar information om många års…
Ignorerar information om många års analys av hur vissa svenska myndigheter i sitt agerande påminner om den gamla svenska rashygienen samt ang hur polisens arbete styrs av dumhet, med flera goda nya exempel.
Men hänvisning till DN:s egen artikel från 1999 ang detta.
Därmed styrs DN numera av samma problem.
Icke fungerande prenumeration omöjlig att inhibera!…
Beställde den 3/7 2025 en prenumeration på DN/Bonniers -> betalning med kreditkort. Glad över beställningen, försöker jag logga in. Fungerar inte. Ser att jag TILLDELATS en mejl-adress som alls inte är min -> detta ger en "låsning"; jag kan alls inte komma i kontakt med DN. Försöker gång på gång utan någon framgång. Bestämmer mig dagen därpå - 4/7 - att åberopa ÅNGERRÄTT som nu även är en EU-lag, dvs jag vill annullera prenumerationen på DN (som ju inte fungerar). I mina försök att häva prenumerationen, dyker det upp en sida - Just.Answer.com - ett AI-stöd som säger sig kan lösa problemet - dock osäkert om "advokaten" samarbetar med DN/Bonniers. "Hjälpen" guidar mig tillbaka till det formulär som har en för mig främmande mejl-adress (SOM JAG INTE KAN ÄNDRA TILL MIN RIKTIGA MEJL-ADRESS!!!). Tar en titt på mitt kreditkort som visar att Just.Answer.com debiterat mig med 422 + 10 SEK och jag är tillbaka på ruta ett. Enda kunskapsvinst: varning för DN/Bonniers och Just.Answer.com -> en AI-advokat med närmast är en grav oligofreni med tydlig kognitiv svikt och där jag nu förlorat mer pengar än vad prenumerationen kommer att kosta. Och fortfarande har jag inte fått möjlighet att annullera prenumerationen på DN (och än mindre fått access till tidningen!). Sällsamt tråkigt och jag undrar om det ligger någon Geisteswissenschaft bakom som i Sverige uttrycker sig i att det skall vara omöjligt (vägran) att få ångra en prenumeration på DN. Lika omöjligt som det är för ett hungrigt barn i Gaza att få ett skålpund mat ...? Uselt - men inte förvånande - DN (och Bonniers)!
Utebliven tidning men räkning
Jag har prenumeration för papperstidningen helger. Sedan prenumerationen började i mars har jag inte fått en enda tidning men räkningar. Har skrivit till dem flera gånger där de säger att ansvaret är mitt att säga till och trots att jag skrivit meddelande till dem flera gånger har jag fortfarande inte fått någon tidning men de vill att jag ska betala!! Alltså utan att jag fått produkten. De har telefontid några timmar en dag i veckan och övrig tid hamnar man hos en boot eller i chat eller mail men det spelar ingen roll vad jag skriver där, har fortfarande ingen tidning men däremot räkningen. Väldigt besviken. Har prenumererat på DN papperstidning sedan 80-talet och älskat att sitta med den en lördag och söndag. Vad de gör nu med sina prenumeranter är väldigt tråkigt.
Detta gäller pappersformatet…
Sporten som jag gillar är obefintlig och dessutom oftast gamla nyheter. Landsortstidningarna har t.o.m. flera sidor med lokal sport. Bedrövligt och oförståeligt att pappersformatet överlever!
Support antwortet nicht...
En tidning som har full koll på världen…
En tidning som har full koll på världen med kunniga fasta reportrar ,gör bra analyser och håller hög nivå rent allmänt inom många områden. Borde läsas av politiken eftersom mängder av förslag, konstaterande och idéer hur många av de problem som sänkt mycket i landet kan åtgärdas. Kultursidan är intressant om än huvudstadsviktad. De redaktioner utanför huvudstaden märks knappt. Tyvärr är tidningen rejält dyr och det gäller även e-tidningen som är mycket bekvämare än pappersdito. Men varför så mycket reklam för vin?
Till Mats J Larsson på DN som är
Till Mats J Larsson på DN som är
insändarredaktör;
I två månader har jag mailat dig för att få svar på om min inskickade insändare kommer att publiceras eller inte. Du har inte svarat mig alls, vilket visar att du inte bryr dig om andra människor alls och bara tänker på dig själv. Du borde byta yrkesroll till något annat yrke som passar dig bättre.
I övrigt så finns det ett stort missnöje gentemot DN om man läser omdömena här på Trustpilot. Så därför tycker jag att ni ska välja att läsa en annan tidning som har en mer human människosyn.
Telefonförsäljare ljuger om avtalslängd
Telefonförsäljare säger rabbaterat pris i 6 månader. När man sedan får SMS med länk till avtal är detta på 3 månader. Lätt att bara trycka ok om man inte läser ordentligt. Strategi från deras sida eller ej?
Tack för en bra nättidning
Tack för en bra nättidning, e-DN fungerar jättebra.
Sveriges värsta telefonförsäljare
Deras telefonförsäljare är de absolut värsta jag varit med om. Vänligt bett om att bli bortkopplad från deras kontaktregister i över tre år. Men var månad ringer de från nya nummer och tjatar. På grund av detta skulle jag aldrig få för mig att betala för någon av deras tjänster igen. Effektiv försäljning?
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.