Erg teleurgesteld in Disney. Mijn televisie en Chromecast werken nog prima, maar Disney ondersteunt oudere apparatuur niet langer. Daardoor betaal ik voor een abonnement, maar kan ik niet meer op... Leggi di più
Gisteren mijn abonnement op gezegd. Betalen voor streming dienst die van af Gisteren niet meer kan stremem. Vindt grootste waanzin dat klanten moeten betalen terwijl ze niet kunnen. Gebruik make... Leggi di più
Wel abbonomenten voor 4K en dolby vision laten betalen maar niet leveren, Dat Disney een intern probleem heeft dat is voor Disney niet voor de klanten. Want er wordt nog steeds maandelijks geint voor... Leggi di più
Kan plotseling niet meer streamen naar mijn Chromecast/tv. Moest zelf opzoeken wat de oorzaak is en kom er zodoende achter dat dit voorlopig ook zo zal blijven. Disney informeert abonnees hier niet ze... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Le persone hanno visualizzato anche
Ataturkcuyuz
disney plus lost its magic play
disney plus was amazing.
recentley not any more.
now every serie, movie or episode needs to buffer. reloading a page or skipping a minute or so, normally did the trick. you could even go back and watch the first minute as well.
after that it became harder. you needed to throw out all coockies and empty the browser cache.
now this does not work eny more either.
im giving them a few days to fix this problem, but otherwise im quiting disney plus. they already have problems keeping members and i understand why.
NOTHING WORKS OR PLAYS!
Ata series missing!
Ata series missing!: Upload it shain on the schedulef faye
Disney+ overtreding van het wet?
Disney+ overtreding van het wet?
Jullie beloven om het serie ATATURK beschikbaar te stellen op 29/10 ,maar nu omdat sommige mensen het serie niet leuk vinden gaan jullie zomaar van jullie BELOFTE om?
Als jullie het belofte niet nakomen op 29/10 ga ik verdere stappen nemen jullie kunnen niet zomaar een beslising nemen DIT IS OVERTREDING VAN HET WET! ik ga hierbij ook deze review en eventueel het antwoord die jullie gaan plaatsen gebruiken bij het rechtbank, wat jullie blijkbaar niet kennen. ik verzoek om alsnog jullie fout te verbeteren!
Waarom geen originele taal?
Waarom kan ik geen Koreaanse series/ films kijken in het Koreaans? Turks, Duits, Spaans etc kan allemaal gedubbed maar de originele taal niet.
Heb mijn algemene taal veranderd naar Koreaans, maar geen verschil.
Erg jammer, weinig leuk aanbod aan westerse films/ series. Abbo helaas opgezegd.
Schandalig dat een grote speler als…
Schandalig dat een grote speler als Disney zich laat gijzelen door een minderheidsgroep om de prachtige serie over grote staatsman M.K. Ataturk niet uit te zenden.
Disney is erg rasistties tegen blanke…
Disney is erg rasistties tegen blanke mensen en mannen faillissement zit eraan te komen de nieuwe snow white gaat veel verliezen moderne rasistme kan niet....
Altijd de zelfde films en series
Altijd de zelfde films en series
Ongelooflijk afgezaagd
Zijn ze failliet of zo
Maanden voor er eens 1 deftige film op komt
En altijd die politiek correcte shit
Doe normaal
Binnen kort is Sneeuwwitje nog een zwartje
Wat een bekrompen tijd waarin we zijn gekomen echt triest
Disney needs a lot of work!
Walgelijke steamingsdienst die in het buitenland niet te gebruiken is.
Aanmelden op andere apparaten gaat voor geen meter.
Gebruik op eigen risico
Word er constant uitgegooid voordat ik iets kan zien
Series zijn goed maar de app werkt slecht. Voordat je iets kan kijken heb je je verstand verloren. Word de hele tijd eruit gegooid als ik iets probeer te kijken. Ik ga het abonnement opzeggen. Regel je shit disney+
Very ass
The first episode of the 'Secret Invasion' gets stuck for no reason. The rest of the episodes do play. Seems to be a very creative problem, very creative incompetence.
Maken online reclame van series die ze…
Maken online reclame van series die ze aanbieden, vervolgens neem je het abonnement en staan geen van die series er in Nederland op. Zeer slecht, voor niets de abonnement afgesloten!
Hulp is aardig maar niet de beste oplossing.
Mijn vriend en ik wilden The Owl House kijken. Als je Google vraagt of dat op Disney+ te vinden is, staat er in het Nederlands dat je alle afleveringen kunt kijken.
We konden niet eerst kijken wat er beschikbaar was, want we moesten meteen inloggen, dus we besloten dan maar gelijk voor een jaar een lidmaatschap te betalen. Na de betaling zochten we op Disney+ naar TOH, maar kregen we de error 41 (niet beschikbaar in jouw regio).
We zochten contact met een medewerker die erg aardig was. Eerst zei ze dat ze ons het geld terug zou doen en ons gratis zou laten kijken als eenmalige oplossing voor het ongemak, maar toen ze erachter kwam dat we een jaarlidmaatschap hadden betaald en geen maand, gaf ze aan dat het haar speet maar dat ze het geld niet terug kon storten en ons in plaats daarvan gratis een extra maand op Disney+ gaf bovenop ons betaalde jaarabonnement.
Ze gaf ook aan dat ze TOH zou aanvragen bij Disney+ maar uiteindelijk is het maar de vraag of dat dan ook gebeuren gaat. Zo niet, zitten wij vast aan een jaarabonnement omdat Disney+ verkeerd geadverteerd heeft.
Opzich aardige hulp, maar voor een daadwerkelijke oplossing zou ik toch drie sterren geven.
Disney+ met nog wat kleine “kinderziektes.”
Op zich een prima streamingdienst, maar als ik dan bepaalde series niet meer wilt zien dan komen ze alsnog terug bij “Verder kijken” te staan. Dit zouden ze eens op kunnen lossen doordat het niet terugkomt bij “Verder kijken.”
Abonnement stopzetten zodat ik 1 euro extra kan betalen
Ik had een abonnement van 8,99 euro en zij hebben zonder reden mijn abonnement stopgezet. Ik heb altijd netjes op tijd betaald. ik heb ze gebeld en ze geven toe dat het hun fout is en dat ik maar opnieuw moet abonneren voor 9,99 euro en dat er geen andere oplossing is. Echt slecht!!
Ik vind het een bijzonder slechte…
Ik vind het een bijzonder slechte streamingsdenst. Er is geen fil die je zonder problemen kunt kijken. Heb er spijt van dat ik een abonnement heb genomen
Sneaky unsubscribe procedure.
They try to cheat on people trying to unsubscribe.
There is a final last step that is kind of hidden and makes you believe you have unsubscribed while its not true.
Also very expensive and poor content.
This is the way (the Mandalorian)
I love the app that add new stuff all the time and the app is very smooth I would recommend this over Netflix in my personal opinion if you little marvel and star wars
App werkt niet fijn
Streamen via iphone naar apple tv helemaal niet fijn, elke keer als ik mijn film verder wil kijken speelt hij ineens helemaal vanaf het begin. En door- en terugspoelen gaat helemaal niet soepel. Loopt constant vast.
Wanneer ik een serie kijken speelt hij niet of pas na de hele aftiteling de volgende aflevering af.. Er moeten nog heel veel kinderziektes uit deze app gehaald worden.