Jeg havde en rigtig god oplevelse hos Dinitrol Glostrup. Hele forløbet var nemt og overskueligt via deres hjemmeside, hvor booking og information fungerede problemfrit. Ved aflevering blev jeg... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Professionelt og tillidsvækkende. Jeg var glad for kontakten til værkstedet i Glostrup. Kan jo ikke vurdere resultatet af rustbeskyttelsen endnu (af gode grunde), men var ikke i tvivl om den faglige... Leggi di più
Professionelt og effektivt med billed-dokumentation. De havde oven i købet tilføjet de ekstra skruer, som manglede i plastskærmene. Dinitrol klistermærket er sat i en velvalgt bagrude, men det sidder... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Altid godt. Er kommet her i flere år med forskellige biler. Meget tilfreds med behandlingerne. Omhyggelige med arbejdet så det kun er meget minimalt hvad der evt. skal afrenses med de medfølgende klud... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Verdens bedste rustbeskyttelse og bilsyn. Vi tilbyder Dinitrol rustbeskyttelse, Acar komfortbehandling, motorvask, bilsyn samt motorkontor
Informazioni di contatto
Formervangen 44, 2600, Glostrup, Danimarca
- dansk.rust@mail.dk
- dinitrol.nu
Super😁
Har fået bilen rustbeskyttet flere gange hos Dinitrol Glostrup og har været godt tilfreds hver gang 👍
Bondefangeri
Bondefangeri
Jeg har en 9 år gammel VW Transporter5.
Den vil jeg selvfølgelig gerne passe på, og havde fået at vide at en undervognsbehandling ville være god.
Pengene var små - men hvad gør man ikke for sin investering.
Som Black Friday tilbud sagde jeg ja til Dinitrolcenter Glostrup efter at deres hjemmeside havde fortalt mig at de anbefalede en dobbeltbehandling til en bil som min, der ikke tidligere har været behandlet.
Prisen skulle altså ende på ca 5000kr.
Jeg afleverede bilen som aftalt og får så dagen efter et opkald fra Dinitrol Glostrup, der kan fortælle mig at min bil er fyldt med overfladerust, det kommer lidt bag på mig, men må jo nikke ja til de billeder, de en time efter sender som dokumentation på rusten.
Nu skal bilen først have en olie for at mætte rusten inden man giver den Dinitrol - en yderligere udskrivning på 1400kr. efter den obligatoriske rabat. nu 6400kr.
Ikke noget jeg faktisk havde råd til, eller regnet med ved købet af deres service, da jeg jo fulgte deres anbefalding for en dobbeltbehandling til en bil som min.
Ved afhentning spørger jeg så ind til rust - jeg spørger om overfladerust er normalt ved en bil som min, der er 9 år gammel og ikke har fået en beskyttelse tidligere.
Ja - det er helt normalt, det ser vi allerede efter 4-5 år.
Jamen godt så - hvis det er normalt at en bil har overfladerust efter få år - så kan jeg kun se én grund til at man ikke anbefaler den dyre behandling fra start - da man jo tydeligvist er bevidst om at biler stort set altid har rust efter få år.
Den eneste grund jeg kan se er - at man i ond tro vil lokke kunden ind i forretningen med udsigten til en overkommelig pris.
Når man så har splittet bilen ad - så ringer man til kunden og fortæller at man har fundet rust.
(husk på at der efter deres eget udsagn, faktisk altid er rust efter få år) nu har man bondefanget kunden, og kunden der jo gerne vil passe på sin bil, må af med de ekstra penge - Bum!!! Mersalg.
Jeg kan på ingen måde anbefale firmaer der på denne måde bevidst får kunden ind i butikken i en bestemt tro, velvidende, at regningen altid bliver dyre.
Update:
Jeg har ikke som Dinitrols svar påstår, skrevet at jeg er blevet snydt.
Og sjovt nok forholder de sig slet ikke til problematikken her i deres svar
Men deres svar tegner vel et tydeligt billed af deres attitude og jeg ville slet ikke føle mig sikker ved at sende bilen tilbage til dem, med det her svar.
Gad vide om de så også ville betale mig tilbage for alt besværet?
Hold da op....

Risposta di Dinitrol Center Glostrup & D1 Bilsyn
Fin kundeoplevelse og produktet ser ud…
Fin kundeoplevelse og produktet ser ud til at være i orden.
Om produktet er modstandsdygtigt og holdbart mod det danske vejr, og holder rusten væk, kan jeg endnu ikke bedømme, derfor 4 stjerner ud af 5.
Meget fint arbejde
Meget fint arbejde, bilen stod flot og rengjort, så flot arbejde der kan anbefales.
Super service. Jeg har flere firmabiler der alle er blevet behandlet af Dinitrol Center Glostrup. Alle aftaler holdt og færdig til tiden.
vigtigt når de ansatte skal bringe og hente bilerne.
God service.
Venlig modtagelse, servicemindede kommunikation pr. mail og SMS. Fint resultat.
Fik en god service
Fik en god service af dinitrol i Glostrup men manglede en video gennemgang af det der blev lavet som de reklamerer med at de gør på nettet. Ellers ganske fin service.
Michael Jensen

Okay
Okay. I tror det har ikke rengøre bilen. Fordi rust beskyttelse er over det hele
I grunden er jeg godt tilfreds med det…
I grunden er jeg godt tilfreds med det udførte arbejde, men jeg synes billedokumentationen godt kunne suppleres med beskrivelse af, hvilke arbejder der ellers er udført - detaljer, som ikke kan fotograferes. Derfor kun fire stjerner.

God service.
Fantastisk service og god…
Fantastisk service og god værkstedshumor
Fik synet bilen hos D1 og kan kun anbefale at benytte dem.
Klar til aftalt tid, blev taget godt imod og fik gode svar på alle mine spørgsmål, samt at der var god ping pong mellem de ansatte - rigtig god værkstedshumor. - Så jeg kan kun anbetale at benytte dem.
Hilsen - Peter
rigtig god service og dygtige…
rigtig god service og dygtige medarbejder
Super service og behandling
Super service og behandling - fløj gennem uvildigt tjek uden anmærkninger!
Problemfri førstegangsbehandling
Problemfri førstegangsbehandling
Alt forløb efter aftale, og jeg. skulle ikke ikke aftørrer dryp
Meget fin service og til tiden.
God og positiv oplevelse.
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.