Dinitrol Center Glostrup & D1 Bilsyn Recensioni 318

TrustScore 5 su 5

4,8

Jeg havde en rigtig god oplevelse hos Dinitrol Glostrup. Hele forløbet var nemt og overskueligt via deres hjemmeside, hvor booking og information fungerede problemfrit. Ved aflevering blev jeg... Leggi di più

Professionelt og tillidsvækkende. Jeg var glad for kontakten til værkstedet i Glostrup. Kan jo ikke vurdere resultatet af rustbeskyttelsen endnu (af gode grunde), men var ikke i tvivl om den faglige... Leggi di più

Professionelt og effektivt med billed-dokumentation. De havde oven i købet tilføjet de ekstra skruer, som manglede i plastskærmene. Dinitrol klistermærket er sat i en velvalgt bagrude, men det sidder... Leggi di più

Altid godt. Er kommet her i flere år med forskellige biler. Meget tilfreds med behandlingerne. Omhyggelige med arbejdet så det kun er meget minimalt hvad der evt. skal afrenses med de medfølgende klud... Leggi di più

1. Officina di autoriparazioni
  2. Servizio auto

Verdens bedste rustbeskyttelse og bilsyn. Vi tilbyder Dinitrol rustbeskyttelse, Acar komfortbehandling, motorvask, bilsyn samt motorkontor

4,8

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Professionel og tryg undervognsbehandling

Ved aflevering blev jeg mødt af venligt og imødekommende personale, som tog sig tid til at gennemgå processen. Alt foregik præcis som aftalt, og bilen blev afhentet allerede dagen efter, som lovet.

Efterfølgende oplevede jeg kortvarigt en lille mislyd fra højre bagtromle, hvilket naturligt gav anledning til bekymring. Lyden forsvandt dog hurtigt igen, og der har siden ikke været nogen problemer.

Samlet set fremstår Dinitrol Glostrup som et professionelt og pålideligt sted, og det er helt klart et sted, jeg gerne vender tilbage til næste gang, jeg skal have foretaget undervognsbehandling på min bil.

12 novembre 2025

Professionelt og tillidsvækkende.

Professionelt og tillidsvækkende.
Jeg var glad for kontakten til værkstedet i Glostrup. Kan jo ikke vurdere resultatet af rustbeskyttelsen endnu (af gode grunde), men var ikke i tvivl om den faglige indsigt og stolthed.

13 gennaio 2026

Plads til forbedring...

Høflig og venlig betjening, og det ser umiddelbart også ud til, at bilen har fået en grundig undervognsbehandling – om effekten holder, må tiden vise.

Jeg undrer mig dog over, at når undervognen alligevel bliver grundigt rengjort, så bruger man ikke de ekstra par minutter på at vaske resten af bilen. Der var tydelige fedtaflejringer ved hjulkasserne efter behandlingen. Når mit almindelige værksted laver et mindre service til ca. 1.600 kr., bliver bilen vasket – derfor virker det lidt mærkeligt, at det ikke er en del af en behandling til over 5.000 kr.

Derudover havde bilen en kraftig, kemisk/brændt lugt ved kørsel efterfølgende. Ved telefonisk henvendelse fik jeg at vide, at det er helt normalt, men det havde været rart at få oplyst ved afhentning.

Alt i alt en OK oplevelse, men der er plads til bedre forventningsafstemning og finish.

16 dicembre 2025

Super god service

Super god service, bilen var hurtigt færdig, god pris.
Bilen var flot rengjort.
Det er 5. gang jeg benytter Dinitrol Center Glostrup og er meget tilfreds, kommer helt sikkert igen

16 settembre 2025

Selve behandlingen er fin

Selve behandlingen er fin, der er intet spildt, og bilen er vasket ren og pæn. Men jeg måtte vente 2 dage på grund af Grundlovsdag, det var jeg ikke klar over, da jeg bestilte tid online. Der stod ikke noget om at behandlingen ville tage to arbejdsdage. Nå jeg klarede mig med bus, der er et stoppested 50 m. fra centret, så det var nemt nok. Resten forløb uden problemer.

6 giugno 2025
Logo di Dinitrol Center Glostrup & D1 Bilsyn

Risposta di Dinitrol Center Glostrup & D1 Bilsyn

Tak for din anmeldelse. Jeg beklager meget at vores hjemmeside ikke tydeliggjorde at vi havde lukket grundlovsdag