Fik min Nissan Leaf El-bil rustbeskyttet den 14-08-2024. I går den 22-11-2024 blev den gennemgået af Teknologisk Institut på baggrund af indkaldelse til kontrol. Alt var som det skulle være. Så mange... Leggi di più

Har fået flere biler rustbeskyttet hos dinitrol Ishøj uden en finger og sætte. Arbejder hos andet værksted og vi får alle kunde bilerne beskyttet her. En fornøjelse og løfte bilen op sammen med kunden... Leggi di più

Man skal vælge Dinitrol ishøj hvis man gerne vil have professionelle folk til at lave sin bil af god kvalitet. Bliver mødt af jimmy om morgen der står glad og tager imod kunderne. Kundeservicen er i... Leggi di più

Har benyttet dinitrol Ishøj i 3 år både privat og erhverv og de har altid holdt deres aftaler masser af kvalitet og god service og så er kaffen altid klar til en når man kommer :-) Kan ikke give... Leggi di più

1. Officina di autoriparazioni

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Dinitrol Center Ishøj blev etableret i 1998 med en kapacitet på ca. 1.000 biler pr. år. Det viste sig dog hurtigt at efterspørgslen på DINITROL Rustbeskyttelse i området var langt større, så efter en række om- og tilbygninger blev kapaciteten øget til ca. 2.500 biler om året der skulle foretages rustbeskyttelse på. I slutningen af 2006 voksede vi så ud af lokalerne på Baldersbækvej, der ikke kunne udbygges mere. En ejendom på Industrigrenen blev løsningen på vores pladsproblem. Der blev hamret og banket i flere måneder, og efter utallige håndværkere havde været igennem døren, kunne vi d. 19. november 2007 starte sprøjtningen af bilerne i det nye og hypermoderne center. Dinitrol Center Ishøj har siden starten i 1998 arbejdet efter mottoet “Hvis det kan gøres bedre, er godt ikke godt nok”. Derfor har firmaet også altid fået topkarakterer når Teknologisk Institut har kontrolleret vores rustbeskyttelse arbejde. I 2006 fik hele DINITROL-kæden ny og stærkere profil, der bl.a. betød at alle DINITROL centre fik nyt navn. Derfor hedder Sydkystens Rustbeskyttelses Center idag DINITROL CENTER ISHØJ .

4,6

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Anbefaling

Fik min Nissan Leaf El-bil rustbeskyttet den 14-08-2024. I går den 22-11-2024 blev den gennemgået af Teknologisk Institut på baggrund af indkaldelse til kontrol. Alt var som det skulle være. Så mange tak for det. 🙏

13 agosto 2024

Jeg fik for nogle måneder siden en…

Jeg fik for nogle måneder siden en undervognsbehandling hos Dinitrol, det er rigtigt godt arbejde til en rigtig god pris. Rigtig god service.

Jeg har tidligere fået lavet undervognsbehandling hos Dinitrol i ishøj og hver gang har det været rigtigt godt arbejde.

10 luglio 2020

Vi har benyttet Dinitrol i flere år som…

Vi har benyttet Dinitrol i flere år som privat kunde. Der er vi altid blevet mødt med er smil og overskud til at modtage sine kunder. Det er professionel service, når vi er kommet med vores bil, uanset om det har været en ny forrude eller hjulskift. TOP SERVICE!

25 ottobre 2019

Top kunde service og professionelt arbejde!

Bliver mødt af jimmy om morgen der står glad og tager imod kunderne. Kundeservicen er i top, alle man snakker med er glade og venlige over for én. Helt sikkert ikke sidste gang jeg får lavet bil dėr.

25 ottobre 2019

Har benyttet dinitrol Ishøj i 3 år både…

Kan ikke give dem andet en 5 stjerne vil aldrig benytte andre

Mvh Tonny

12 ottobre 2019

Anbefales 100%

Kan kun give Dinitrol Center Ishøj mine varmeste anbefalinger. Altid professionel og kompetent service i forbindelse med rustbeskyttelse og almindelig service. Man bliver altid mødt i øjenhøjde og budt velkommen med et smil - loyal og tilbagevendende kunde her !

11 ottobre 2019

DINITROL med Verdens dårligste service.

Valgte at få min nye Kia Sportage rustbeskyttet og støjbehabdlet hos Dinitrol som de siger, udfører verdens bedste rustbeskyttelse, måske, men udfører verdens dårligste service,
Jeg afleverede min nye flotte nyvaskede bil og modtog en bil hvor hele bilen, pyntelister, ruder var fyldt med kalkpletter.
Jeg gjorde værkfører opmærksom på problemet ,fik et uforskammet svar at det jo ikke var en vaskehal. Men han ville gerne vaske bilen en gang til.
Efter fem minutter afleverede han en dyngvåd bil, jeg var totalt chokeret, og han forklarede, at de ikke havde tørreanlæg og vandet de brugte ikke var afkalket.
Så hvis jeg ville undgå alle kalkpletterne måtte jeg selv tørre bilen af.
Jeg har fået rustbehandlet flere biler i min tid, som altid er afleveret i fin ren stand, oplevelsen hos DINITROL ISHØJ er helt uden sidestykke og helt uacceptabelt.

20 giugno 2017

Topklasse !!!

Fik for et par år siden rustbeskyttet min bil hos Dinitrol i Ishøj. Allerede dengang følte jeg fra start venlighed og imødekommenhed fra deres personale. En rigtig god oplevelse.

Har her til morgen været forbi endnu en gang for at tale med dem om en opfølgende behandling. De havde meget travlt da jeg uanmeldt kom forbi. Men det afholdt dem ikke fra at være storsmilende og venlige. Jeg blev tilbudt at få en kop kaffe mens jeg ventede på at de kunne tage min bil på en lift for at kunne kontrollere den. Da bilen kom på lift blev jeg tilbudt at kigge med, samtidig med at jeg fik forklaret hvad og hvordan det var at rustbeskyttelse foregik. Meget interessant :-)
Bilen er nu indskrevet til en genbehandling.

Jeg gik derfra med en rigtig god oplevelse, og får helt sikkert lavet bil i Ishøj fremover.

Og mange tak for kaffe :-D

2 dicembre 2013