Jeg havde en rigtig god oplevelse hos Dinitrol Glostrup. Hele forløbet var nemt og overskueligt via deres hjemmeside, hvor booking og information fungerede problemfrit. Ved aflevering blev jeg... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Professionelt og tillidsvækkende. Jeg var glad for kontakten til værkstedet i Glostrup. Kan jo ikke vurdere resultatet af rustbeskyttelsen endnu (af gode grunde), men var ikke i tvivl om den faglige... Leggi di più
Professionelt og effektivt med billed-dokumentation. De havde oven i købet tilføjet de ekstra skruer, som manglede i plastskærmene. Dinitrol klistermærket er sat i en velvalgt bagrude, men det sidder... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Altid godt. Er kommet her i flere år med forskellige biler. Meget tilfreds med behandlingerne. Omhyggelige med arbejdet så det kun er meget minimalt hvad der evt. skal afrenses med de medfølgende klud... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Verdens bedste rustbeskyttelse og bilsyn. Vi tilbyder Dinitrol rustbeskyttelse, Acar komfortbehandling, motorvask, bilsyn samt motorkontor
Informazioni di contatto
Formervangen 44, 2600, Glostrup, Danimarca
- dansk.rust@mail.dk
- dinitrol.nu
God atmosfære
Nem bestilling, god betjening, fint venteværelse og behagelig atmosfære
Veludført til aftalte pris og tid
Veludført til aftalte pris og tid. Meget mere er der vel ikke at sige.
2. gang jeg er der, kommer nok igen.
Super god service
Meget tilfreds kunde
Aftalt tid og pris for undervognsbehandling er overholdt, tak for det
Arbejdet ser fint ud, jeg er meget tilfreds.
Fin service og godt dokumenteret…
Fin service og godt dokumenteret arbejde. 👍 kan kun anbefale dem. 👍
Skandale oplevelse
Aldrig før har jeg oplevet så dårlig en undervognsbehandling.!!! Jeg har idag fået lavet en speciel behandling på min bil. Jeg er den heldige ejer af en Mercedes Cls fra 2004 som jeg passer utroligt meget på. Så den er lige blevet om lakeret og skulle så have en god behandling af bunden også. Alt er smurt ind, som i alt. Mine helt nye bremser og kalibre er fyldt med behandlings middel. Min kofanger og forskærm har fået ridser efter hvad ligner en slange har kørt op af. Jeg er målløs og rasende.!! Jeg kan på ingen måde anbefale at få behandling hos Dinitrol i Glostrup. Det lugter langt væk af sjusk.
Mvh Thomas
Opdatering på behandlingen
Efter et forsøg mere er jeg nu godt tilfreds. Bilen er nu rengjort for voks. Samtidig har jeg fået en gratis efterbehandling om et år. Så fra 1 stjerne fortjener Dinitrol i Glostrup nu 3 stjerner. Der er plads til forbedring med forløbet men jeg er godt tilfreds nu.

Risposta di Dinitrol Center Glostrup & D1 Bilsyn
tilfreds fik skiftet fra vinter til…
tilfreds fik skiftet fra vinter til sommerdæk uden beregning
Jeg giver Dinitrol 4 stjerner
Jeg giver Dinitrol 4 stjerner, da jeg egentlig er godt tilfreds med det der er lavet, men der er plads til forbedring. Denne gang var der en del Dinitrol på hjulkapslerne som nok burde ha været fjernet før aflevering.
Ingen problemer
Ingen problemer, og jeg blev anbefalet en behandling, der var billigere end den, som jeg havde bestilt.
God betjening
Fint og flot arbejde til tiden
Godt arbejde vel udført
fantastisk god service fra start til…
fantastisk god service fra start til slut...kan absolut anbefales
Yderst tilfreds
Yderst tilfreds!
Per er Kompetent, og skaber en behagelig stemning.
Tak for kaffe - her er godt!
Superb behandling af min bil og alt er…
Superb behandling af min bil og alt er ok tak
Topbehandling til ny Suzuki Jimny
Valgte at give den nye Suzuki Jimny den gennemsigtig Dinitrol rustbehandling - 4010, den elektriske biler også får - så ikke alt er sort på undervognen. Opgaven løst til UG!
Jeg var ret nysgerrig efter at se, hvordan den gennemsigtig rustbehandling ser ud, så da bilen var færdig tilbød værkføren hos DCG (Dinitrol Center Glostrup) at hive den op på liften, så jeg kunne se, mærke og teste. Må bare sige det er grundigt og godt arbejde som DCG har lavet. Og bilen var rengjort og pæn (men okay, der gik en dag eller to inden den ikke stank af rustbehandling, men det tager jeg som et kvalitetsstempel). Hjemme tog jeg bagbeklædningen af til bagdøren. Hele indersiden af bagdøren havde et fint lille tyndt ‘voks/olie-lag’. Igen, virkelig godt.
Thumbs up herfra med pil opad til DCG.
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.