Scopri cosa dicono le persone

Valutata 1 stelle su 5

Najgorszy dhl!Oszustwo i podłość!!!Kurierzy sami przekierowują paczki!!!Oszuści!!!Bezczelnie sami przekierowuja w odlegly punkt ,gdyz nie maja po drodze do prawidlowego punktu i bezczelnie klamia,ze a... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Najgorsza firma kurierska w Polsce! Kurierzy kłamią, zmieniając status na „nieudane doręczenie” bez żadnej próby kontaktu. Infolinia jest bezużyteczna – konsultanci nie pomagają. Brak możliwości od... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Przesyłka została przekierowana do punktu odbioru mimo iż byłem cały czas w domu (dostałem esemesa że mnie nie ma siedząc na kanapie), zupełny brak obsługi klienta, telefon to tylko automat powtarzają... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Przesyłkę miałem otrzymać w sobotę 06.03.2026 Dostałem informację że ni z gruszki ni z pietruszki dostawę przeniesiono na poniedziałek 09.03.2026 W poniedziałek 09.03.2026 informacja brzmi dostawa... Leggi di più

1,2

2 stelle
1 stella

Come questa azienda usa Trustpilot

Valutata 1 stelle su 5

Niedostarczenie przesyłki na wskazany adres

Kurier nie dostarczył przesyłki na wskazany adres, zostawił paczkę w punkcie odbioru i wpisał że nikogo nie było w domu. Obsługa klienta twierdzi, że oni sobie mogą przekierowywać paczki do punktu odbioru kiedy im się podoba. Jakbym miał czas iść do paczkomatu to bym nie brał kuriera do domu. Żenada - DHL Tarnów. Ostatni raz wybieram DHL

11 aprile 2025
Valutata 1 stelle su 5

Nigdy więcej DHL zamiast kurier do domu…

Nigdy więcej DHL zamiast kurier do domu to odrazu wiezie do paczkomatu . W opisie pisze nikogo nie było w domu. Chamstwo zwolnić takiego kuriera. DHL Białystok a dokładnie Bielsk podlaski każdą przesyłką przekierowana do paczkomatu 15 marca 8 kwietnia i 9 kwietnia cztery przesyłki z kolei to nie jest przypadek w moim domu zawsze jest ktoś obecny DHL to dno

9 aprile 2025

Dramat

Dramat. Dwie przesyłki z Niemiec nadane w tym samym czasie. Jedna utknęła gdzieś w limbo pomiędzy Niemieckim a Polskim oddziałem. Druga sprawnie przeszła przez granicę tylko po to, żeby kurier miał gdzieś dostarczenie jej. Za duża żeby zostawić w punkcie odbioru, więc po prostu wbił nieudaną próbę doręczenia. Oczywiście nie da się tego z nim wyjaśnić, bo na SMS nie odpowiada, a ciągle gada z kimś przez telefon i numer zajęty.

1 aprile 2025

Bardzo nie polecam

Bardzo nie polecam, kiedyś zostawili mi paczkę u kogoś innego. Dziś czekałam na paczkę cały dzień w domu, odesłali ją do punktu odbioru, nie miałam telefonu z ich strony ani próby przywiezienia mi paczki. Serdecznie nie polecam. Zero kontaktu przez telefon tylko bot.

25 marzo 2025
Valutata 1 stelle su 5

firma DHL nie umiejąca czytać adresów

firma DHL jest najgorszą firmą kurierską nawet nie umią czytać ponieważ ppaczke przesłali na niewłaściwy adres a potem odesłali do nadawcy adres był bardzo czytelny a oni terez nie przyznawająsię do błendu pieniądze za przesyłke zabrali a nie dostarczyli jest to naciąganie klijentów dziadoska firma

24 marzo 2025

Oszuści!!!

Oszuści!!!! Nie polecam w żadnym przypadku. Moją przesyłkę odebrała (skradła) jakaś Pani, która miala dane do odbioru (oczywiście przekazane nie przez mnie), a DHL nic nie może z tym zrobić i nie może pomóc. Czyli oni udostępniają dla kogoś dane i po prostu (usunięte przez administratora) i kradną przesyłki

18 marzo 2025
Valutata 1 stelle su 5

Nie moglam spac przez ta firme

Nie moglam spac przez ta firme, poniewaz ekipa remontowa przychodzi dalej i jak tak pojdzie, to nie dostarcza. Zero kontaktu, pisalam sms wczoraj o 11.00, dzwonilam dzis przed 7.00, zanim wbija w system, ze sie nie dalo dostarczyc. To tylko w Polsce ta firma tak slabo dziala. Nie wiem, za co im placimy, ale jestem bardzo rozczarowana.

19 marzo 2025

Obrzydliwa jakość pracy.

Pracownik poczty zakrył naklejkę zawierającą dane adresata naklejką zawierającą niekompletne dane. Na naklejce wydrukowanej w Polsce nie podał numeru telefonu odbiorcy. W rezultacie paczka CY407383022DE została do mnie zwrócona w Niemczech. Nawet nie próbowali dostarczyć przesyłki pod adres odbiorcy, mimo że adres ten został podany. Zapłaciłem za nieuczciwą pracę firmy. Zapłaciłem za dostawę i zwrot przesyłki. Napisałem swoją skargę na stronie firmy na Facebooku i została ona po prostu usunięta bez komentarza. Obrzydliwa jakość pracy.

10 marzo 2025

Kurierzy robią co chcą

Kurierzy robią sobie co chce !!! Paczki nie dostarczają pod wskazany adres zostawiają je w punktach gdzie im pasuje po złożeniu skargi panie na infolini mają to za przeproszeniem gdzieś ta firma to jedna wielka pomyłka nie polecam bo będziecie jeździć po paczki km od swojego zamieszkania!!!!

13 marzo 2025
Valutata 1 stelle su 5

Jeśli tylko można omijajcie tę Firmę…

Jeśli tylko można omijajcie tę Firmę szerokim łukiem.
Nierzetelność to chyba ich hasło przewodnie.
Niestety robiąc zakupy w sieci czasami jest się skazanym na ich usługi, bo nie ma alternatywnego rozwiązania.
Bez próby dostarczenia
-nagle dowiesz się, że nikogo nie było
-lub nawet, że odmówiłeś przyjęcia przesyłki.
- Wrzutka do najbliższej Żabki to chyba łaska ze strony kuriera.

13 marzo 2025
Valutata 1 stelle su 5

Na umówiona godzinę wielokrotnie nie przynosi paczki.

Czekam kilka godzin na paczkę, bo kurier twierdzi że paczkę dostarczy pomiędzy 14.30 a 16.30. Na mapie lokalizacji kuriera w aplikacji "MojDHL" jest niedaleko mojego domu. Niestety paczki nie przynosi. Dzwonię ,mówi że musiał pojechać do kolegi i wyłącza telefon.
Reklamacja nic nie daje. Ta sytuacja powtarza się już kilkanaście razy. Szlak człowieka bierze, że za swoje pieniądze ,które płaci za dostarczenie przesyłki DHL-wi musi się denerwować i czekać jak w totolotku -przywiezie czy nie przywiezie. Najgorsza w Europie firma kurierska. Z grupa kolegów robimy pismo do Niemieckie Centrali. Ciekawym czy odpowiedzą i co odpowiedzą.

10 marzo 2025

Dno dna

Dno dna, widze ze oceny juz na właściwym poziomie ale niemiecki pan ma to gdzies - pewnie ich to bawi ze nie potrafia paczki doręczyć.

7 marzo 2025

Nierzetelna firma

Nierzetelna firma. Kontakt utrudniony maksymalnie. Dostałem SMS o dotarciu paczki w trzy dni po dostarczeniu do punktu odbioru! No i nie zdążyłem odebrać bo oczywiście przesyłka została odesłana do nadawcy! Na infolinii brak jakiejkolwiek pomocy. Teksty typu: Nie dostarczyliśmy Pana przesyłki i co nam Pan zrobi! Nie polecam!!!!!

27 febbraio 2025
Valutata 1 stelle su 5

Najgorsza pseudo firma z jaką się spotkałem.Kurierzy to chyba są z łapanki na ulicach nie dostarczają paczek tylko zostawiają gdzieś w punktach odbioru.Brak jakich kolwiek powiadomien o zastawionej pa

Brak jakiejkolwiek odpowidzialnosci za paczki.Zaslawili paczkę w jakimś POP -je i nie powiadomili o tym.Kurierzy są chyba z łapanek nie chce im się chodzić po schodach.Byłem cały czas w domu i nikt nie zapukał do mojch dzwi.

26 febbraio 2025
Valutata 1 stelle su 5

Nie polecam tej firmy kurierskiej

Nie polecam tej firmy kurierskiej, tylko z nimi jest problem.
Specjalnie zapłaciłam więcej za przesyłkę, by ta dotarła pod wskazany adres. Kurier się nie pojawił, dostałam informację, że nie doręczył przesyłki, ponieważ nikogo nie było pod wskazanym adresem, bzdura. Zostawił paczkę w sklepie, ale nie w najbliższym punkcie, a kilka ulic dalej!
Złożyłam reklamację, tłumaczyli się, że to po to, by jak najszybciej dostarczyć przesyłkę - jakaś kpina. poprosiłam o przekierowanie przesyłki na wskazany wcześniej adres, po tym zakończyli mój wątek reklamacji, zbyli mnie.

26 febbraio 2025

Bardzo nieprofesjonalne

Nie zamawiam dużo, ale pierwszy raz mam taką sytuację, gdzie dostaję sms że paczka będzie niedługo, gdzie po godzinie przychodzi email, że paczka jest doręczona. A ja czekam w domu i nikt nie przychodzi, nie dzwoni do drzwi. Dzwonię do obsługi klienta. Pan mowi że dostarczona, po czym daje mi numer telefonu do kuriera. Kurier odbiera i informuje że paczkę zostawił za płotem, bo nikogo nie było. No dziwne, bo ja czekam w domu i wyglądam. Dzwonek jest na furtce i nikt nie dzwonił. Gdy zwróciłam panu uwagę że ja czekam i wyglądam na kuriera to stwierdził że musiałam nie słyszeć. A on z infolinii powiedział, że możliwe że kurier zostawił u sąsiada albo kilka domów dalej. Ni myślę sobie WTF?? To ja mam teraz chodzić i szukać???Powiem tak. Pan na infolinii nawet nie przeprosił i z pewnością firma DHL daje tym kurierom tyle roboty, że nie mają czasu nawet porządnie dostarczyć paczki. Wstyd dla tej firmy , że tak traktują ludzi - pracownika i klienta!!! Nie polecam!! Ps. na szczęście paczkę była za płotem.

20 febbraio 2025
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più