Design & dine Recensioni 214

TrustScore 2.5 su 5

2,7

Valutata 5 stelle su 5

mijn bestelling kwam beschadigd aan, dus ik stuurde een berichtje naar de helpdesk. zonder moeilijk te doen hebben ze meeteen een nieuw product opgestuurd. geen gedoe gewoon top geregeld

Valutata 1 stelle su 5

In maart ontving ik een pan die bij eerste gebruik al gebreken vertoonde: de coating liet los en gaf een chemische geur af, terwijl het product als ‘gifvrij’ wordt verkocht. Ik heb de pan teruggestuu... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ik had een probleem met de pan, ik heb contact met ze opgenomen, en ze hebben het meteen opgelost, en nu heb ik een nieuwe pan

Valutata 1 stelle su 5

Twee prachtige Cayun pannen gekocht eind maart. Twee weken later kwam de levering. Heb er drie keer mee gekookt en de gehele pan is onbruikbaar geworden vanwege roest, aanslag, zwarte troep en dat kom... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

Ha risposto al 15% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 mese

'Wettelijke garantie staat los van 30 dagen bedenktijd Design & Dine!'

Een theepot met een filter wat loslaat in de pot na een aantal keer normaal gebruik hoort niet en valt onder de (wettelijke) garantie. Hierop is een klacht ingediend bij Design & Dine. In 1e instantie werd heel klantvriendelijk gereageerd, gevraag werd naar foto/filmpje van het defect waarna werd aangeboden een nieuwe toe te zenden. Nooit gebeurd. Vervolgens werd er niet meer gereageerd en na div. mailtjes van onze kant werd ons gevraagd alles weer opnieuw door te geven (ook werd gevraagd of we het zeefje wel de juiste richting op draaien??..alsof we dom zijn...!) waarna ze weer beloofden het op te lossen, dus alle mailcorrespondentie weer doorgestuurd. Contact werd steeds moeilijker. Ondertussen 15 mailtjes (!!) verder en krijgen we te horen dat de 30 dagen zijn verstreken en ze er verder niks meer mee doen...?!!! Hoezo dit?? Naast het feit dat dit alles behalve klantvriendelijk is, is het ook nog eens tegen de regels in. Design&Dine, wij willen jullie wijzen op de WETTELIJKE GARANTIE, zie ook jullie vermelding hiervan op jullie site: 'het product moet voldoen aan wat u er redelijkerwijs van mag verwachten'.
Een zeefje wat loslaat in de theepot (draait dol) na een aantal dagen normaal gebruik, is NIET wat je zou mogen verwachten. 30 dagen geldt voor BEDENKTIJD dus is hier geenszins van toepassing! Voeg de daad bij het woord Design & Dine en zorg voor terugbetaling! Deze manier van verkoop kán en mág niet worden geaccepteerd! Desnoods schakelen we de Rechtsbijstand hiervoor in, want jullie handelen NIET volgens jullie eigen beleid zoals vermeld is op jullie site; dit is pure misleiding!
Ik verwacht dan ook snel een reactie op deze klacht zodat e.e.a. na ruim 6 weken alsnog netjes wordt opgelost!

13 settembre 2025

OPLICHTING!!!

OPLICHTING!!!
PAS OP!!!
ontvangst van artikel duurde weken, nu snap ik waarom, precies hetzelfde producht staat op temu etc voor paar euro.
Na ontvangst van het producht bleek het verkeerde maat, en kleuren waren anders als op website.
Contact via mail gezocht, men geloofde mij niet, en werd meerdere verzocht fotos te maken met een rolmaat ernaast, kreeg steeds gekkere antwoorden (leek wel vertaald ook) uiteindelijk nergens meer reactie op gekregen toen ik hun wees op oplichting..ook niet op mijn retour verzoeken...

23 settembre 2025

Een mooie theekan besteld

Een mooie theekan besteld, levering duurde wat lang, maar dat was bekend.
Ik dacht dat de theekan lekte, maar ws te vol gedaan.
Eén mail gestuurd, en heel snel een mail terug.
Dus een goede service!

19 ottobre 2025

Ik heb ruim 1 maand geleden

Ik heb zo'n 2 maanden geleden, anti-lek kinderdrinkbekers gekocht. In een actie van 3 halen, 2 gratis!! Tot op heden heb ik mijn 2 gratis drinkbekers nog steeds niet binnen. Hierover al emailverkeer gehad, en dat je hun ook telefonisch kunt bereiken. Niet dus. Hierdoor moet ik helaas toch mijn Klarna betaling voortzetten, omdat Design & Dine denken dat ik mijn "volledige" bestelling heb binnen gehad!!!
Nooit doe ik op deze site een bestelling meer. De kwaliteit is bovendien niet hetgeen van wat ik gedacht had dat dit zou zijn, helaas!!! Ik heb noodgedwongen 1 ster gegeven, anders had ik mijn review niet kunnen plaatsen.

7 settembre 2025
Valutata 1 stelle su 5

Het bedrijf is pure oplichting

Mensen bestel hier nooit je wordt opgelicht je betaald veel geld zij bestellen in China levering duurt weken en als artikel toe komt stuk of verkeerd moet je het op u eigen kosten retourneren en je krijgt nooit u centen terug

14 ottobre 2025
Valutata 3 stelle su 5

Geweldige pan

Geweldige pan, overtreft mijn verwachting.
Alleen jammer dat de pan bij Temu idd voor minder dan de helft staat, daarmee voel ik me toch een beetje benadeeld, jammer

18 ottobre 2025
Valutata 1 stelle su 5

Een pan besteld en dit duurde al heel…

Een pan besteld en dit duurde al heel lang voordat hij geleverd werd..alleen heb ik geen pan want de bezorger heeft het op de brievenbus gedropt in een centrale hal en iemand heeft mijn pakket meegenomen..er was ook geen bericht achtergelaten dat het bezorgd was dus had ook geen idee dat het er was..contact gehad ook met bezorgdienst maar beide schuiven het op de ander en ik kan dus gewoon betalen en geen pan..waardeloze klanten service en oplichters.

16 agosto 2025

Bloomon hotpot gekocht

Hotpot gekocht. Schenktuit kapot. Meteen foto gestuurd en retour adres gevraagd.
Tot nu toe geen respons. De ontvangst was eerste week in oktober.
Ook de levering van de pot duurde lang.

3 ottobre 2025
Valutata 1 stelle su 5

Finger weg von dieser Firma/ Betrug!!!!

Stornierungen werden ignoriert. Nach Ewigkeiten (über 3 Wochen) kommt verramschter Billigschrott aus China. Ich warte seit Tagen auf den Rücksendeschein. Kundenservice inkompetent oder absichtlich bescheuert- weiß man bei der Firma nicht. Achso, die Bestellung, die ich storniert habe und 1 Woche nach der Stornierung trotzdem an mich versandt wurde, muss ich natürlich auf meine Kosten zurück schicken. Seit 4 Wochen ist die Retoure dort inzwischen angekommen, aber wird nicht bearbeitet. Man behauptete, dass ich nur einen Teil zurück geschickt hätte. Seit 14 Tagen gar keine Reaktion mehr. Die Firma ghostet mich.
Habe jetzt einen Mahnbescheid in Auftrag gegeben. Die Kreditkarten- Firma ist leider auch nicht hilfreich und behauptet mir das Geld nicht zurück holen zu können.
Da dort alles nach Betrug schreit ist mein Fazit: Finger weg. Ich bin leider drauf reingefallen.

17 ottobre 2025
Valutata 2 stelle su 5

Niet opnieuw hier bestellen...

De bestelling deed er minstens 3 weken over voordat deze aankwam. Sat en voor 30 euro voor een theepot mag je wel wat verwachten maar,

- Levering kwam later dan de 3 weken die aangegeven werd.
-Thee pot komt aan in de verkeerde kleur.
Op de doos staat breekbaar maar de deuken zaten in alle hoeken van de doos.

Niet tevreden!

16 ottobre 2025

Ontzettend slecht en onbetrouwbaar

14 mailtjes gestuurd betreft evt nieuwe filter die niet afsluit in de theekan .. allerlei smoesjes worden terug gemaild, kom niet verder telefonisch onbereikbaar daar nummer niet bestaat.... Oplichterij dus

14 ottobre 2025

Online bestelling geplaatst.

Online bestelling geplaatst.
via iDeal betaalt.
Geen bevestigingsmail ontvangen.
Herhaaldelijk contact gehad met uitsluitend vage antwoorden.
Product nooit geleverd.
Geld verdampt.
Kortom een grote oplichtersbende.

1 ottobre 2025
Valutata 4 stelle su 5

Goede informatie

Goede informatie. Het theepotje is precies zoals ik het had verwacht. Theezeefje is fijnmazig zodat er geen kleine theeblaadjes door kunnen.
Heb er wel ruim een week op moeten wachten, maar dat is geen probleem. Goed op de hoogte gehouden vd reis van het theepotje.
Pakketje was beschadigd en de theepot aan 1 kant ingedrukt. Was snel verholpen. Blij mee

7 ottobre 2025

Tevredenheid !

Ik ben blij met de kwaliteit en de snelle leverindg . De beschrijvingen kloppen precies en ik vertrouw elke keer weer wat ik koop . Het is heel tevreden om met vertrouwen te winkelen ! Lianny Brand

3 ottobre 2025
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più