mijn bestelling kwam beschadigd aan, dus ik stuurde een berichtje naar de helpdesk. zonder moeilijk te doen hebben ze meeteen een nieuw product opgestuurd. geen gedoe gewoon top geregeld
In maart ontving ik een pan die bij eerste gebruik al gebreken vertoonde: de coating liet los en gaf een chemische geur af, terwijl het product als ‘gifvrij’ wordt verkocht. Ik heb de pan teruggestuu... Leggi di più
Ik had een probleem met de pan, ik heb contact met ze opgenomen, en ze hebben het meteen opgelost, en nu heb ik een nieuwe pan
Twee prachtige Cayun pannen gekocht eind maart. Twee weken later kwam de levering. Heb er drie keer mee gekookt en de gehele pan is onbruikbaar geworden vanwege roest, aanslag, zwarte troep en dat kom... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Rendementsweg 20a, 3641sl, Mijdrecht, Paesi Bassi
- +31852127629
- info@designdine.nl
- designdine.nl
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Ha risposto al 15% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 mese
Le persone hanno visualizzato anche
Mag niet retour?
Ik heb een tijdje terug de theepotten gekocht. Helaas las ik de revieuws nadat ik bestelt had. Dit komt gewoon uit China supergoedkoop dus. Ik heb mijn bestelling niet afgehaald en nu sturen ze het gewoon retour. Ik wil de zooi niet, word ik nu gedwongen het te kopen? Dit mag toch niet?
De Wadjan bakt aan
De Wadjan bakt aan, verkleurt. In eerste instantie kreeg ik tips om die anders te gebruiken, maar dat hielp niet. Ik heb het aanbod om een zelfde te krijgen, afgeslagen. Het is een slecht product en ik hoef er dan geen twee van.
Het retouradres is geen winkel, niemand die daar voor Design & Dine werkt. Dropshipping uit China. Na aandringen werd een onmiddellijke terugbetaling van 50% beloofd, die na een week nog niet is overgemaakt. Ik baal ervan, dat ik goedgelovig op hun website ben afgegaan, wat lijkt op een Nederlands bedrijf met de Nederlandse wetgeving van garantie en bedenktijd, zoals op de website van de Consumentenbond is uitgelegd, maar helaas, die lappen ze aan hun laars. Ik ben teleurgesteld en voel me genaaid. Zelfs 50% van de kosten is teveel voor dit wanproduct en geen service. Mensen, zoek hetzelfde product desnoods in een andere webshop en sla die pan dan over. Het is rommel.
Verkeerde pot ontvangen-bedrij stapt uit contact
Ik kreeg de thermospot van 800ml toegestuurd ipv de bestelde 1000ml. Telefonisch onbereikbaar, zelf na wk elke dag bellen. Via de mail slecht bereikbaar. Ze vroegen me foto’s en filmpje te maken. Daarop is duidelijk te zien dat de pot te klein is. Staat ook op de doos 800ml.
Er kan maar 750 ml in zelfs. Bedrijf reageert niet meer. Waardeloos. Nu te veel betaald voor een te kleine pot. Zeer bijzonder dat ze uit contact stappen. Wel zakken volladen met geld. Oplichting! De pot zag er tevens anders uit dan op de foto. Handgreep was anders. Deze thermospot komt uit China, terwijl ze anders adverteren. Moest ook zeer lang op de thermoshirt wachten. Goedkope pot helaas. Deze kun je zo op Temu bestellen voor 3,-
Snelle bezorging en de producten werken…
Snelle bezorging en de producten werken zoals verwacht.
Tevreden met mijn non stick wadjan pan
Tevreden met mijn non stick wadjan pan
Goed in gebruik
Komen geen giftige stoffen vrij tijdens het koken vandaar deze dure aanschaf
Als het om de gezondheid gaat is mag je niet klagen
lang gewacht maar toch gekomen en…
lang gewacht maar toch gekomen en heerlijk om mee te werken
Kreeg kapot goed en ze willen dat ik…
Kreeg kapot goed en ze willen dat ik het zelf betaal om te retourneren. Terwijl het kapot is
Wadjan 24 cm na gebruik roestplekjes
Wadjan 24 cm heeft donkere plekken op onderkant en vertoont na 3x gebruikt te hebben roestplekjes. Foto’s naar Design @Dine gestuurd. Vragen of ik akkoord ga met een nieuwe pan en nemen contact op met hun leverancier. Antwoord is geen nieuwe pan omdat deze al gebruikt is. Dit is niet de service die je mag verwachten.
Oplichters
Oplichters.
Ze leveren beschadigd en slechte kwaliteit van theekan en weigeren kosten te dragen voor retour. Dus verlies je geld hieraan. Volgens ons beleid is de klant verantwoordelijk voor de verzendkosten van het retourneren. Voor een volledige terugbetaling dient u het artikel te retourneren naar het opgegeven adres.
Dat is wat ze sturen
designdine.nl
We kregen het verkeerde product…
We kregen het verkeerde product gestuurd, thermossen moesten 1 liter zijn maar kregen 800ml . na mailing werd voorgesteld om 30% korting te geven, dat kwam erop neer dat we gewoon de prijs betaalden voor kleinere thermossen.
Na 2 maanden heen en weer te hebben gemaild kregen we te horen dat het té lang geleden was en we een aanbod van 30% konden aannemen.
Ik heb dit nog nooit meegemaakt!
Ga hier nooit meer iets bestellen!
Dure pan
Later bleek dat je dezelfde kookpan bijvoorbeeld bij Temu voor minder dan de helft van de prijs kan kopen.
Mooi aanbod
Het product is kwaliteit. De levering verloopt langzaam maar is correct. Mooi aanbod.
Het is niet wat het lijkt
Ik bestelde twee thermoskannen, 1000ml.
Er past 800 in, anders kan de deksel, er niet op.
Antwoord van DnD:
"Houd er rekening mee dat het vermelde volume (1000 ml) verwijst naar de totale inhoud van de pot zelf. Het zeefje in de theepot neemt echter wat ruimte in beslag, waardoor het lijkt alsof er minder vloeistof in past. Het bruikbare volume is dus iets kleiner, maar de afmetingen van de theepot zijn nauwkeurig gebaseerd op de volledige inhoud van de pot."
Het lijkt niet zo, het is zo!
Een thermoskan met het zeefje in de deksel moet dus gewoon groter, zodat er wel de beloofde liter in kan.
Het zeefje kan eruit gedraaid, maar wat er over blijft is zo groot dat de kan overstroomt als je hem dichtdraait.
Rare marketing.
Heel Slecht
heb een Cuyun Iron Wadjan pan gekocht de eerste keer problemen met retour zending en nou 2 keer gebruikt en het blijft gewoon aanplakken pan verkleurd zelfs zo slecht is het, het zijn gewoon oplichters niks meer bij kopen. weet niet of ik het nog terug kan sturen maar ben bang van niet.
Zeer gemakkelijk in de koken
Zeer gemakkelijk in de koken, te braden pan, let op voor de grote die je koopt, je kunt er heel veel in klaarmaken en voor een groot gezin.
Geen ster waard
Eigenlijk verdient dineendesign helemaal geen ster. Je wordt belazerd. Je betaalt teveel en ik ontving beschadigd product en zelfs dat vervangen ze niet. Koop daar niet. Dezelfde producten veel goedkoper en betere service bij Tumu.
Contact met DesignDine is prima…
Contact met DesignDine is prima bevallen. Omschrijving product op de website viel echter wat tegen. Wel goed product overigens, alleen had ik meer inhoud verwacht.
Wij hebben inmiddels ons geld retour…
Wij hebben inmiddels ons geld retour gekregen met behulp van betalingssite Klarna, waarvoor dank. Als je dan zo nodig toch iets bij deze site wil bestellen, doe dan in ieder geval de betaling via Klarna. Zij kunnen je helpen wanneer de site in gebreke blijft.Het adres op hun website is ook gewoon het adres waarnaar je het retour kunt sturen. Je hebt wettelijk het recht op herroeping zonder opgave van reden zelfs. Bewaar je track en tracenummer van terugsturen en geef dat door aan klarna en binnen een half uur was het retour van het geld bij klarna gemeld. het is een heel gedoe geweest maar je moet standvastig zijn en je niet door hen laten inpakken. Als je de artikelen op hun website naast de website van Temu zet, zie je precies dezelfde artikelen voor minder dan één derde dan hun prijs. Maar bij Temu heb je tenminste het recht op gratis retourneren en je moet net zo lang op je arikelen wachten als bij deze site. Bovendien heb je binnen een dag bij retour bij Temu je geld terug. Dit is pure dropshipping en je betaalt veel en veel te veel. Bovendien misleiden ze je ook nog op hun website , want bij de wadjan die wij besteld hadden, stond pfas vrij. Maar op de site bij Temu staat dat niet, daar staat speciale coating, maar geen pfas vrij. Dat kan ook niet want bij Temu kost de wadjan maar 14 of 15 euro en geen aanbieding van 39,95 zoals deze site beweert. Dus pas op ne bedenk waar je aan begint. Het heeft ons geleerd nog meer alert te zijn

Risposta di Design & dine
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.