Jeg havde en større behandling som skulle klares over 2 dage, de var så søde og forstående overfor mig og da jeg fik et mindre angstanfald under behandlingen, stoppede de og gav mig tid til at samle m... Leggi di più
Jeg er virkelig glad for at blive behandlet af Pille Riin – hun er utrolig dygtig og tager hensyn og god tid, især til min sarte drøbel i munden. Det gør en kæmpe forskel og giver en tryg og go... Leggi di più
Har haft tandlæge her i mange år selvom de nu har slået sig sammen og hedder dentalklinikken. Altid god service, flinkt kompetent personale og priserne er okay og inde for en rimelig grænse. Jeg får g... Leggi di più
Jeg har haft mange forskellige tandlæger i mit liv, og har aldrig været super god til at gå afsted til Tandlægen. Nu har jeg endelig fundet den allerbedste tandlæge, som er virkelig omhyggelig, prøv... Leggi di più
Anmeld din oplevelse hos Dentalklinikken i Herlev. Vi sætter stor pris på at høre, hvad du synes om den behandling og service, du har fået hos os. Vi gør os umage hver eneste dag for at give alle patienter en god oplevelse. Uanset om du er fast eller ny patient, om du har tandlægeskræk, om du kommer til det regelmæssige eftersyn, eller om du skal have lavet en større behandling, sørger vi for at tage os tid til dig og gør os umage for at udføre den bedste behandling. Både ris og ros kan gøre os bedre til at forstå, hvordan vi kan gøre det til en endnu bedre oplevelse at gå til tandlægen. Du finder vores tandlæger i København K, København N, Amager, Husum, Rødovre, Herlev, Ballerup, Hillerød, Jægerspris, Hedehusene og Odense. Dentalklinikkens tandlægevagt i København og Nordsjælland holder åbent alle weekender og helligdage året rundt.
Herlev Hovedgade 82D, 2730, Herlev, Storkøbenhavn, Danimarca
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Den bedste tandlæge jeg nogensinde har haft! De er så søde og tålmodige, og har altid tid til at besvare alle mine mange spørgsmål - tak :)

Risposta di Dentalklinikken - Herlev
Hurtig betjening, dygtig tandlæge og smilende medarbejder.

Risposta di Dentalklinikken - Herlev
Som så mange andre mænd før mig, så er jeg rigtig dårlig til, at få kigget på tingene i opløbet.
Det betyder oftes at siden er sket når man endelig retter henvendelse…
Til mit held kunne dentalklinikken klemme en akut tid ind om torsdagen, og det har jeg været utrolig taknemmelig for.
2 tænder skulle laves og det ser ud til jeg heldigvis undgår en rodbehandling hvilket både ville gøre ondt i munden og på pengepungen.
Under mit forløb har jeg været i kyndige hænder og følt mig utrolig velkommen.
Man fornemmer en helt særlig atmosfære på klinikken og blandt personalet der giver en ro og følelse af nærvær, humor og omsorg.
Skulle man lide af tandlæge skræk, så frygt ej, så kunne dentalklinikken være noget for dig
Tak for hjælpen og et godt stykke tandarbejde

Risposta di Dentalklinikken - Herlev
Jeg har haft tandlægeskræk i mange år. Kom ved et tilfælde til at booke en tid ved klinikken i herlev for mange år siden, og har været stamkunde i klinikken lige siden. Jeg tager gerne turen fra amager
hver gang. Super service, god stemning og professionelle ansatte. Og så er der en dejlig ro og tid til den enkelte. Flere familiemedlemmer kommer også i klinikken så 5 stjerner- gav gerne flere hvis muligt.

Risposta di Dentalklinikken - Herlev
God stemning og top professionelle.

Risposta di Dentalklinikken - Herlev
Er blevet imødekommet i forståelse af behov og individuelle begrænsninger. Derudover blev jeg blev grundigt og kontinuerligt informeret og guidet gennem en længe ventet tandrens. Jeg er ovenud lykkelig og lettet. Jeg nåede ikke engang og "tabe fedtemadderne" eller "sutten" på gulvet. Kompetanceevner udover sædvane. Ad hjertet tak for Jer.

Risposta di Dentalklinikken - Herlev
Rigtig dygtig og meget omsorgsfuld og søde personale. Jeg har meget tandlæge skræk og de tog sig tid og forklarede alt meget detaljeret. Jeg er glad for endelig at føle mig tryg og godt behandlet med en god plan fremover for mine tænder.

Risposta di Dentalklinikken - Herlev
Efter merete har solgt sin klinik til dentalklinikken har vi desværre ikke haft de bedste oplevelser
Man kan kan ikke ringe direkte til klinikken, det går via et callcenter i spanien, svært at få en tid til noget akut da callcenter ikke har styr på det, vente tid ifm tandeftersyn. Min datter blev sendt til klinikken i ballerup da de ikke havde kompetence til at trække en visdomstand ud og desuden ikke have udstyret til at tage et ordenligt røntgen billed -

Risposta di Dentalklinikken - Herlev
Venligt personale. Har altid fået god og professionel behandling.

Risposta di Dentalklinikken - Herlev
Tandlægebesøg står ikke højt på min liste, men blev bare taget så godt i mod og vejledt hele vejen igennem processen, så fra at være meget utryg ved situationen blev der skabt tryghed og imødekommenhed.

Risposta di Dentalklinikken - Herlev
Har altid fået en god og fair behandling, og mødes med godt humør og et smil hver eneste gang. Er utroligt glad for at Dentalklinikken er min tandlæge, mange anbefalinger her fra!

Risposta di Dentalklinikken - Herlev
Merethe er bare en sød og dygtig tandlæge. Man er helt tryg og rolig i hendes stol.

God og hurdigt rincening
Tid var lidt forsinket

Risposta di Dentalklinikken - Herlev
Dygtig tandlæge, god beskrivelse af nuværende og kommende behandlig.
Udviser omsorg man føler sig tryk.

Risposta di Dentalklinikken - Herlev
Jeg får altid en tryg og god behandling

Risposta di Dentalklinikken - Herlev
Ny tandplejer - Therese - en rigtig god oplevelse - hun spurgte ind til følsomhed og lavede en rigtig fin tandrensning :-)

Risposta di Dentalklinikken - Herlev
Meget venlige og imødekommende. Meget god og vejledende behandling, helt sikkert min fremtidige tandlæge.