Dentalklinikken - Herlev Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Herlev Hovedgade 82D, 2730 Herlev, Storkøbenhavn, DK

Jeg er virkelig glad for at blive behandlet af Pille Riin – hun er utrolig dygtig og tager hensyn og god tid, især til min sarte drøbel i munden. Det gør en kæmpe forskel og giver en tryg og go... Leggi di più

Har haft tandlæge her i mange år selvom de nu har slået sig sammen og hedder dentalklinikken. Altid god service, flinkt kompetent personale og priserne er okay og inde for en rimelig grænse. Jeg får g... Leggi di più

Jeg har haft mange forskellige tandlæger i mit liv, og har aldrig været super god til at gå afsted til Tandlægen. Nu har jeg endelig fundet den allerbedste tandlæge, som er virkelig omhyggelig, prøv... Leggi di più

1. Dentista
  2. Dentista cosmetico
  3. Clinica dentale
  4. Periodontista per impianti dentali
  5. Servizio di pronto soccorso odontoiatrico
  6. Servizio di sbiancamento dei denti

Anmeld din oplevelse hos Dentalklinikken i Herlev. Vi sætter stor pris på at høre, hvad du synes om den behandling og service, du har fået hos os. Vi gør os umage hver eneste dag for at give alle patienter en god oplevelse. Uanset om du er fast eller ny patient, om du har tandlægeskræk, om du kommer til det regelmæssige eftersyn, eller om du skal have lavet en større behandling, sørger vi for at tage os tid til dig og gør os umage for at udføre den bedste behandling. Både ris og ros kan gøre os bedre til at forstå, hvordan vi kan gøre det til en endnu bedre oplevelse at gå til tandlægen. Du finder vores tandlæger i København K, København N, Amager, Husum, Rødovre, Herlev, Ballerup, Hillerød, Jægerspris, Hedehusene og Odense. Dentalklinikkens tandlægevagt i København og Nordsjælland holder åbent alle weekender og helligdage året rundt.

• Herlev Hovedgade 82D, 2730, Herlev, Storkøbenhavn, Danimarca

• 44940215

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Tutte le recensioni

838 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Personalet tager flot imod én når man…

Personalet tager flot imod én når man er ny patient på klinikken.

1 luglio 2026

Kære Lars

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Vi er glade for at høre, at du følte dig godt taget imod som ny patient. Det er vigtigt for os, at alle føler sig velkomne fra første besøg. 🙂

Dentalklinikken Herlev

Fint arbejde og som aftalt.☺️

29 giugno 2026

Kære Claus

Tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os, at du er tilfreds med behandlingen, og at alt forløb som aftalt. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. 😊

Dentalklinikken Herlev

TYDELIGT AT KLINIKKEN KUN GÅR OP I…

TYDELIGT AT KLINIKKEN KUN GÅR OP I PENGE !
blev i den grad overfaktureret for en alm tandrensning og efter flere forsøg på at kontakte klinikken både på mail og tlf. var jeg nød til møde op og først efter flere uger lykkes det at få mine penge tilbage.
SPÆNDENDE med det nye tiltag med gratis tandlæge hvordan de vil snyde staten.

29 aprile 2026

Kære Jesper

Tak fordi du deler din oplevelse. Vi er kede af at høre, at du har haft et forløb, som har givet anledning til frustration.

Det er naturligvis ikke den oplevelse, vi ønsker, at vores patienter skal have. Vi beklager, at det tog for lang tid at få afklaret sagen, selv om den heldigvis blev rettet, og beløbet blev tilbagebetalt.

Vi tager din feedback alvorligt og bruger den til løbende at forbedre vores arbejdsgange og kommunikation.

Dentalklinikken Herlev

Fantastisk sødt personale med en…

Fantastisk sødt personale med en professionel tilgang og grundige. Mit personlige valg af tandlæge for fremtiden.

25 giugno 2026

Kære Glen

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os meget, at du oplevede vores personale som både sødt, professionelt og grundigt. At du har valgt os som din tandlæge fremover, betyder rigtig meget for os.

God behandling

Jeg havde en større behandling som skulle klares over 2 dage, de var så søde og forstående overfor mig og da jeg fik et mindre angstanfald under behandlingen, stoppede de og gav mig tid til at samle mig igen. På intet tidspunkt følte jeg mig til besvær hvilket var værdsat.

22 giugno 2026

Risposta di Dentalklinikken - Herlev

Tak for din fine anmeldelse.

Vi sætter stor pris på, at du deler din oplevelse. Det betyder meget for os, at du følte dig mødt med forståelse og fik den tid, du havde brug for under behandlingen. At skabe en tryg oplevelse for vores patienter er noget, vi prioriterer meget højt.

Dentalklinikken Herlev

Fantastisk søde mennesker alle…

Fantastisk søde mennesker alle sammen.Virkelig professionelle med kunden i centrum.Selv hvis man ikke er så glad for tandlæger, er det her det rigtige sted at gå til

11 giugno 2026

Kære Carsten

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os meget, at du oplevede vores team som både søde og professionelle. Det betyder især meget at høre, at du vil anbefale os, også til dem, der ikke er så glade for at gå til tandlægen.

Dentalklinikken Herlev

Dårlig telefonservice ved nogle ganske…

Dårlig telefonservice ved nogle ganske normale forespørgsler. Medarbejderen var på ingen måde imødekommende og talte til mig, som om jeg vidste alt om tandbehandlinger. Da den hed Tandlæge Merete Repsdorph var servicen langt bedre, og man besvaret spørgsmål på en venlig og professionel måde.

8 giugno 2026

Kære Henry

Tak for din anmeldelse.

Vi er kede af at høre, at du har haft en utilfredsstillende oplevelse med vores telefonservice. Det er vigtigt for os, at alle patienter mødes med venlighed, imødekommenhed og forståelig vejledning, uanset hvilke spørgsmål de måtte have.

Vi tager din feedback alvorligt og bruger den til løbende at forbedre vores service og kommunikation.

Dentalklinikken Herlev

God oplevelse hos ny tandplejer

Jeg blev mødt af en ny tandplejer, men det blev en god oplevelse, fordi hun var venlig, omhyggelig og informerende undervejs. Jeg er altid lidt skeptisk ved nye folk i min mund, men hun var både kompetent og dygtig, så jeg blev hurtigt tryg. Nu håber jeg så bare, at hun er der igen, når jeg kommer igen.

26 maggio 2026

Kære Ole

Tak for din flotte anmeldelse. Det er godt at høre, at den nye tandplejer gav dig en tryg og god oplevelse, og at du følte dig godt informeret og behandlet undervejs. Vi er glade for, at din skepsis hurtigt blev vendt til tryghed.

God oplevelse 😊

Dejligt personale der giver dig tid til at forklare hvad der skal ske 😊

21 maggio 2026

Kære Pia

Tak for din anmeldelse. Det er godt at høre, at du havde en god oplevelse, og at personalet tog sig tid til at forklare behandlingen undervejs 😊

Dentalklinikken Herlev

God og effektiv behandling!

God og effektiv behandling!
Her er det mennesker der hjælper mennesker!

21 maggio 2026

Kære Niels

Tak for din anmeldelse. Det er godt at høre, at du oplevede behandlingen som både god og effektiv. Vi sætter også pris på dine fine ord om vores tilgang til patienterne.

Dentalklinikken Herlev

Det var en meget sød og venlig ny…

Det var en meget sød og venlig ny tandplejer.Men hvor jeg er vant til at betale ca. kr. 600,00, skulle jeg lige pludselig betalte kr. 1.759,83,fordi hun ville måle nogle lommer, som for øvrigt er fine. Det synes jeg var lige i overkanten.
Venlig hilsen Bodil Ladewig Hansen

13 maggio 2026

Kære Bodil

Tak for din anmeldelse og for din ærlige feedback. Det er godt at høre, at du havde en positiv oplevelse med tandplejeren. Samtidig forstår vi godt, at prisforskellen kom som en overraskelse for dig. Vi tager din oplevelse med videre internt.

Dentalklinikken Herlev

Jeg er virkelig glad for at gå ved…

Jeg er virkelig glad for at gå ved Dentalklinikken i Herlev. Har gået der hele mit liv og de er altid enormt søde!

12 maggio 2026

Kære Gabriel

Tak for din anmeldelse. Det betyder meget for os at høre, at du har haft gode oplevelser hos os gennem så mange år, og at du altid føler dig godt taget imod.

Jeg kan varmt anbefale Dentalklinikken Herlev

Jeg er virkelig glad for at blive behandlet af Pille Riin – hun er utrolig dygtig og tager hensyn og god tid, især til min sarte drøbel i munden. Det gør en kæmpe forskel og giver en tryg og god oplevelse.

Hele personalet på klinikken er desuden virkelig søde, imødekommende og professionelle. Man føler sig velkommen fra det øjeblik, man træder ind ad døren.

Stor ros til hele klinikken for den høje kvalitet og den gode behandling – det er tydeligt, at de går op i deres patienter.

Mvh
Benn Mitte Ebbesen

13 aprile 2026

Kære Benn

Tak for din anmeldelse. Det er godt at høre, at du har haft en tryg oplevelse hos Pille-Riin, og at der er blevet taget hensyn under behandlingen. Vi sætter også pris på dine ord om hele klinikken og personalet.

God ny tandplejer😊

4 marzo 2026

Kære Anne

Tak for din anmeldelse. Det er godt at høre, at du har haft en god oplevelse med din nye tandplejer.

Venlig og omsorgsfuld behandling

Venlig og omsorgsfuld behandling, god dialog og rolig stemning.

26 febbraio 2026

Kære Karen Lis

Tak for din anmeldelse. Det er godt at høre, at du oplevede en venlig og omsorgsfuld behandling med god dialog og rolig stemning.

Virkelig god oplevelse

Virkelig god oplevelse, hvis man kan kalde tandlæge besøg for det 🤔
Søde og rare personer i hele klinikken.
Jeg er MEGET tilfreds og vil bestemt anbefale klinikken til min omgangskreds.

12 febbraio 2026

Kære Lise

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse. Det er godt at høre, at du følte dig tryg og godt behandlet på klinikken. Vi sætter stor pris på din anbefaling.

Dentalklinikken Herlev

Pille var sød og grundig med min…

Pille var sød og grundig med min tandrensning :-)

10 febbraio 2026

Kære Jane

Tak for din anmeldelse. Det er godt at høre, at du havde en positiv oplevelse med din tandrensning hos Pille-Riin.

Dentalklinikken Herlev

Bedste tandklinik ( Den i Herlev )

Sød, grundig, professionel, empatisk og informativ tandplejer - Pille-Riin. Top karakter herfra

4 febbraio 2026

Kære Helle

Tak for din anmeldelse. Det er rigtig positivt at høre, at du oplevede Pille-Riin som både grundig, professionel og empatisk, og at du følte dig godt informeret undervejs. Tak for de flotte ord om klinikken i Herlev.

Sød og professionel tandplejer

Sød og professionel tandplejer. Hun var god til at vi aftalte hvad der skulle ske inden vi gik i gang samt lige at afstemme regning inden.

22 gennaio 2026

Kære Thomas

Tak for din anmeldelse. Det er godt at høre, at du oplevede en professionel og imødekommende tandplejer, og at både behandlingsplan og pris blev afstemt tydeligt inden start.