Dentalklinikken - Herlev Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Herlev Hovedgade 82D, 2730 Herlev, Storkøbenhavn, DK

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Jeg havde en større behandling som skulle klares over 2 dage, de var så søde og forstående overfor mig og da jeg fik et mindre angstanfald under behandlingen, stoppede de og gav mig tid til at samle m... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jeg er virkelig glad for at blive behandlet af Pille Riin – hun er utrolig dygtig og tager hensyn og god tid, især til min sarte drøbel i munden. Det gør en kæmpe forskel og giver en tryg og go... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Har haft tandlæge her i mange år selvom de nu har slået sig sammen og hedder dentalklinikken. Altid god service, flinkt kompetent personale og priserne er okay og inde for en rimelig grænse. Jeg får g... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jeg har haft mange forskellige tandlæger i mit liv, og har aldrig været super god til at gå afsted til Tandlægen. Nu har jeg endelig fundet den allerbedste tandlæge, som er virkelig omhyggelig, prøv... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Dentista
  2. Dentista cosmetico
  3. Clinica dentale
  4. Periodontista per impianti dentali
  5. Servizio di pronto soccorso odontoiatrico
  6. Servizio di sbiancamento dei denti

Scritti dall'azienda

Anmeld din oplevelse hos Dentalklinikken i Herlev. Vi sætter stor pris på at høre, hvad du synes om den behandling og service, du har fået hos os. Vi gør os umage hver eneste dag for at give alle patienter en god oplevelse. Uanset om du er fast eller ny patient, om du har tandlægeskræk, om du kommer til det regelmæssige eftersyn, eller om du skal have lavet en større behandling, sørger vi for at tage os tid til dig og gør os umage for at udføre den bedste behandling. Både ris og ros kan gøre os bedre til at forstå, hvordan vi kan gøre det til en endnu bedre oplevelse at gå til tandlægen. Du finder vores tandlæger i København K, København N, Amager, Husum, Rødovre, Herlev, Ballerup, Hillerød, Jægerspris, Hedehusene og Odense. Dentalklinikkens tandlægevagt i København og Nordsjælland holder åbent alle weekender og helligdage året rundt.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

860 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Flot behandling

Venlig og hurtig behandling. Der blev taget til mig som “ klient “ Venlig hilsen Susanne Friis Nielsen

8 settembre 2025

Risposta di Dentalklinikken - Herlev

Mange tak for den flotte anmeldelse :)

Perfekt

Tandlæge Merete Repsdorph
i herlev er en fantastisk tandlæge

19 agosto 2025

Risposta di Dentalklinikken - Herlev

Tusind tak - hvor er det dejligt at høre :)

Valutata 5 stelle su 5

Rigtig god behandling og information om…

Rigtig god behandling og information om pris

5 agosto 2025

Kære Ulla

Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse, og at informationen om pris har været klar og tydelig. Vi glæder os til at tage imod dig igen.

Sød og empatisk tandlæge

Sød og empatisk tandlæge
God tid
God forklaring
God til at lytte

5 agosto 2025

Kære Alicia

Det glæder os, at du har følt dig mødt og lyttet til. Vi sætter stor pris på din tilbagemelding!

Valutata 5 stelle su 5

Fik rigtig fin og professionel …

Fik rigtig fin og professionel behandling

3 luglio 2025

Risposta di Dentalklinikken - Herlev

Mange tak for din tilbagemelding. Vi er glade for, at du fik fin og professionel behandling. Vi glæder os til at se dig igen på klinikken.

Tryghed

Professionel behandling, affektivt,tryghed og i gode hænder

17 luglio 2025

Risposta di Dentalklinikken - Herlev

Tusind tak for anmeldelsen. Det betyder meget for os, at du føler dig i gode hænder.

Super søde

Super søde , og rigtigt fint arbejde

17 luglio 2025

Risposta di Dentalklinikken - Herlev

Mange tak for de pæne ord :)

Søde og venlige

Søde og venlige, meget imødekommende personale
kan klart anbefales....

26 giugno 2025

Risposta di Dentalklinikken - Herlev

Tak for din fine tilbagemelding. Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse med vores personale. Din anbefaling betyder meget for os.

Grundig og nænsom behandling

Grundig og informativ behandling, utrolig tilfreds.

19 giugno 2025

Risposta di Dentalklinikken - Herlev

Tak for din fine tilbagemelding. Vi sætter pris på dine ord og er glade for, at du er tilfreds med behandlingen.

Meget positivt 😊

Det har været en rigtig god oplevelse at besøg jer i dag.
Meget venligt personale

17 giugno 2025

Risposta di Dentalklinikken - Herlev

Tusind tak for den flotte anmeldelse - dejligt at du blev taget godt imod og havde en god oplevelse hos tandlægen.

Dentalklinikken Husum

Valutata 5 stelle su 5

Der er søde medarbejder i klinken

Der er søde medarbejder i klinken. Først er de informeret mig og så lavede vi en god behandling plan.

26 maggio 2025

Kære Javad

Mange tak for anmeldelsen :) Vi er glade for, at du følte dig godt informeret, inden vi lavede en behandlingsplan.

Valutata 5 stelle su 5

Altid venlig og hensynsfuld behandling.

Altid venlig og hensynsfuld behandling.

10 marzo 2025

Kære Jette

Mange tak for anmeldelsen. Det er dejligt at høre, at du er glad for at gå hos os og får omsorgsfuld behandling :)

Professionel, behagelig og venlig

Virkelig behagelig,venlig og professionel behandling. Der tages udgangspunkt i patienten og situationen og ikke på at klinikken skal tjene flest mulige penge på en.

6 marzo 2025

Risposta di Dentalklinikken - Herlev

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det betyder meget for os at høre, at du oplevede en professionel og venlig behandling med fokus på dine behov. Vi sætter stor pris på din tillid – og på, at du har lagt mærke til vores tilgang.

Valutata 5 stelle su 5

Merete Repsdorph er en Guldklump!

Merete Repsdorph er en Guldklump!
Jeg har været kunde hos hende i over 25 år. Det må da være 5 stjerne værd :-)

5 marzo 2025

Kære Christian

Tusind tak for din skønne anmeldelse – og for mere end 25 års tillid. Det betyder meget for os!

Teamet hos Dentalklinikken Herlev

Super

Super oplevelse. Behandlere er yderst flinke og informerende.

4 marzo 2025

Risposta di Dentalklinikken - Herlev

Tusind tak for anmeldelsen, det betyder meget for os, at du føler dig taget godt hånd om med både omsorg og information.

Altid professionel behandling

Altid professionel behandling. Venlige imødekommende og giver endda besked ved evt. forsinkelser - kun sket én gang.
Tak for god behandling.

3 marzo 2025

Kære Henrik

Tusind tak for din anmeldelse og for de pæne ord. Vi er glade for, at du oplever en professionel og imødekommende behandling hos os – og sætter pris på, at du bemærker vores kommunikation, også ved sjældne forsinkelser. Vi ser frem til at tage imod dig igen.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più