De Koffiejongens Recensioni

TrustScore 5 su 5

Valutata 4 stelle su 5

Echt goeie koffie in verschillende sterktes en smaken. De lege cupjes kunnen in de groene bak en worden gerecycled waardoor het ook nog duurzaam is. Het abonnement waarbij je elke maand 6 doosjes van... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

We hebben nu al een halfjaar een abonnement bij de Koffiejongens met de koffiecups. Het is heerlijk. We hebben inmiddels alle sterktes en smaaktonen al gehad en zijn enorm fan van de sterkere smaken,... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Prima koffie. Bio én de cups kunnen bij het gft afval. Een belangrijk pluspunt ! De maatschappelijke betrokkenheid van de koffiejongens geeft een goed gevoel. Altijd voorraad in huis met het co... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Heerlijke koffie, fantastische klantenservice! Jammer dat verzenden met PostNL zoveel problemen geeft. Nooit op de aangegeven dag en soms helemaal niet bezorgd. Ik koop gewoon weer in de winkel…

Dettagli dell'azienda

1. Rivendita di caffè

Scritti dall'azienda

Met onze 100% biologisch afbreekbare koffiecups en onze 100% biologische koffiebonen zit je nooit meer zonder koffie. Jouw bestelling wordt ingepakt door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en we bezorgen jouw koffie waar kan lopend of met de fiets. Zo kan jij zorgeloos genieten van jouw favoriete koffie.

Eccellente

TrustScore 5 su 5

345 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Tutte le recensioni

141 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Prachtig initiatief,afbreekbare cups

Prachtig initiatief,afbreekbare cups, dat spreekt ons aan.
Ben nog een beetje zoekende welke smaak het beste bij ons past.
De decafe is in ieder geval erg lekker.
Fijn dat het door de brievenbus past

22 giugno 2026

Risposta di De Koffiejongens

Wat leuk om te horen, dank je wel! Mocht je willen, denken we graag met je mee welke smaken goed bij je zou kunnen passen!

Verdomd goede kwaliteit

Was eerst heel sceptisch over de bonen vergeleken met de prijs. Maar damn zijn gotverdomme goede bonen. Sinds dien smaakt andere koffie niet meer zoals ik gewend ben. Bestelling komt altijd tijdig binnen.

17 aprile 2026

Risposta di De Koffiejongens

Mooi om te horen dat je zo positief verrast bent door de koffie en dat je er echt van geniet. Dat is precies wat we willen bereiken!

Valutata 5 stelle su 5

Lekkere koffie met een goed gevoel

Lekkere koffie. Belangrijkste punt om hier te kopen is dat de cups biologisch afbreekbaar zijn. Het abonnement is enerzijds misschien onhandig omdat je vergeet dat er alweer koffie aankomt terwijl dat misschien nog niet nodig is. Met name als je een onregelmatig koffiegebruik hebt. Anderzijds zijn ze voor een abonnement superflexibel en dat is top. Je kunt aanpassen hoe vaak je koffie wil en ook je abonnement (tijdelijk) stopzetten.

8 giugno 2026

Risposta di De Koffiejongens

Hoi, dankjewel voor je mooie en eerlijke review! Fijn om te horen dat de koffie lekker smaakt, geniet ervan 😊

Valutata 5 stelle su 5

Super lekkere koffie waar we echt van…

Super lekkere koffie waar we echt van genieten. Je kan makkelijk wat aanpassen indien gewenst.
Het enige nadeel is dat het pakketje net niet door onze brievenbus past. Gelukkig krijg je optijd een melding van het pakketje en kan je daar wel rekening mee houden. Echt een aanrader!

Risposta di De Koffiejongens

Hoi Natas, wat fijn om te horen, dankjewel voor je mooie review! Jammer dat het pakketje net niet door de brievenbus past, maar fijn dat de melding op tijd komt zodat jullie er rekening mee kunnen houden 😊

Heerlijke koffie

Heerlijke koffie, ik heb de dark roast bonen en maal deze zelf, de medium is helaas niks voor mij maar ook zeker niet vies. De bezorging gaat goed en is altijd optijd. Ik heb een tijdje moeten afstemmen hoeveel weken ik er tussen zou laten en kon dit makkelijk aanpassen op de site. Uiteindelijk van 4 weken naar 6 weken ertussen gelaten omdat ik de bonen anders niet op krijg.

Risposta di De Koffiejongens

Hoi Lindsay, wat fijn om te horen, dankjewel voor je mooie review! Super dat de dark roast bonen zo goed bevallen en helemaal logisch dat je even moest zoeken naar het juiste ritme 😊

Lekkere koffiebonen!

Lekkere koffiebonen, goede service, mooi initiatief. Handig dat ik nu 1x per 4 weken de koffiebonen thuis ontvang. Ik zit nu al een paar maanden niet meer zonder bonen ;)
Enige minpuntje vind ik persoonlijk, dat er geen optie is om het te pauzeren ivm vakantie oid. (En dat het abonnement dan doorschuift bijvoorbeeld)

Oh, en een mooi espresso apparaat van Philips erbij kado. Heel blij mee.

Aanrader!

Risposta di De Koffiejongens

Hoi Manon, dankjewel voor je mooie review! Wat leuk om te horen dat de koffiebonen goed bevallen en dat je zo blij bent met je Philips espressomachine.

En bedankt voor je feedback! Goed om te weten: je kunt je abonnement gelukkig gewoon zelf pauzeren via je account wanneer je op vakantie gaat. Lukt dat niet of heb je daar hulp bij nodig? Stuur ons dan gerust een mailtje via info@dekoffiejongens.nl, dan helpen we je graag verder.

Veel koffiegenot gewenst en bedankt voor je aanbeveling!

Koffie smaakt prima

Koffie smaaktprima, lekker echt. Echter de leveringen komen niet altijd op de afgesproken dag.

16 giugno 2026

Risposta di De Koffiejongens

Hi Remco, bedankt voor je review en fijn om te horen dat de koffie zo goed smaakt!

Jammer dat de leveringen niet altijd op de afgesproken dag aankomen. We zijn hierbij afhankelijk van de bezorgdienst en helaas loopt het soms anders dan gepland. Uiteraard begrijpen we dat dit vervelend is.

Dank voor je feedback; we blijven dit onder de aandacht brengen bij onze vervoerders om de bezorging zo betrouwbaar mogelijk te houden.

De Koffiejongens

14/10 would recommend

First things first, de dark roast van De Koffiejongens is oprecht heerlijk. Sterk, vol van smaak, warm en perfect voor iced latte’s. Daarnaast gaat het qua bezorgen elke maand ook super, want het past in de brievenbus. Daardoor geen gedoe met je pakje ergens ophalen als je niet thuis bent oid. Heb nog geen contact gehad met de klantenservice, want niet nodig, maar heb het gevoel dat ook dat wel goed zit qua service.

16 giugno 2026

Risposta di De Koffiejongens

Wat een heerlijke review, dankjewel! Superfijn dat de Dark Roast zo goed bevalt 😊

Valutata 5 stelle su 5

Het is ontzettend lekkere koffie

Het is ontzettend lekkere koffie. De Lungo Forte is mijn favoriet. Van de geur wordt je gewoon al blij van. Fijn dat je de cupjes in de groencontainer kan gooien en het ook nog eens aan huis wordt bezorgd door de brievenbus. Ik ben heel enthousiast en wil niks anders meer.

14 giugno 2026

Risposta di De Koffiejongens

Hi Wan, wat ontzettend leuk om te horen! Geniet van de Lungo Forte en dankjewel voor je enthousiaste review ☕️

Valutata 5 stelle su 5

Lekkere koffie en komt binnen wanneer…

Lekkere koffie en komt binnen wanneer ze zeggen. Je kan ook makkelijk je bestelling aanpassen. En heel fijn dat ze volledig biologisch afbreekbaar zijn.

15 giugno 2026

Hi Bart, wat fijn om te horen, dankjewel! Daar worden we blij van 😊

Heerlijke koffie - goede service

Een aanrader! De koffie is heerlijk en het abonnement is flexibel. Wanneer je nog voldoende koffie in huis hebt stel je de leverdatum eenvoudig uit; heb je eerder nodig dan regel je dat ook eenvoudig online.
Wij zijn enthousiast, de koffieboeren krijgen een eerlijke prijs, het is duurzaam (geweldig dat er cups zijn zonder aluminium) en de koffie smaakt heerlijk!

14 giugno 2026

Hi Alice, wat een mooie review, dankjewel! Geniet van de koffie 😊

Heerlijke en eerlijke koffie

Heerlijke en eerlijke koffie! De klanten van Store & More en The Staging Company geven iedere keer complimenten over de smaakvolle koffie die we serveren met biologische melk, suiker en een koekje! ☕️👍🏻
Team @thestagingcompany

12 giugno 2026

Risposta di De Koffiejongens

Bedankt voor de mooie review! Superleuk om te horen dat niet alleen jullie, maar ook de klanten van Store & More en The Staging Company zo enthousiast zijn over de koffie. Daar doen we het voor! En met biologische melk, suiker én een koekje erbij klinkt het als een perfect koffiemoment!

Mooi en goed product

Mooi en goed product, geniet van de cups zonder alu. Levering komen zoals belooft

12 giugno 2026

Risposta di De Koffiejongens

Hi Cobi, bedankt voor de 5-sterren! Fijn dat je van de koffie geniet en ook de levering naar wens is!

Meer dan tevreden

Allereerst gedaan vanwege de duurzaamheid. Mijn man is een 'kritische' koffiedrinker dus ik was een beetje huiverig maar ten onrechte! Wij genieten van jullie koffie! Daarnaast tevreden over de flexibileits mogelijkheden en correct en vriendelijk, behulpzaam contact bij een leveringsprobleem. Zegt het voort.......
Yvonne

11 giugno 2026

Risposta di De Koffiejongens

Hi Yvonne, wat ontzettend leuk om te horen, dankjewel! Geweldig dat jullie zo genieten van onze koffie 😊

Fantastische producten!

Fantastische producten!! Heerlijke koffie. Echt heel lekker én duurzaam.

10 giugno 2026

Risposta di De Koffiejongens

Hi Laurence, bedankt voor de mooie review en de 5-sterren. Daar worden we blij van 😊

Valutata 5 stelle su 5

Top bonen en top service

Komt nagenoeg iedere zoveel weken enigzins optijd gepropt en al in m'n brievenbus terecht. Zijn er hier thuis heel erg fan van geworden. Hebben naast het koffiezetapparaat nu ook de matchende melkschuimer gehaald, dus in combinatie met het abonnement is het echt een aanrader.

8 giugno 2026

Risposta di De Koffiejongens

Hi Lars, wat fijn om te horen, dankjewel voor de mooie review! Superleuk dat jullie zo fan zijn geworden 😊

Valutata 5 stelle su 5

Ben voor de bonenvariant gegaan

Ben voor de bonenvariant gegaan, ook vanwege de aanbieding met een baristina. Zonder cups dus, da’s toch beter voor m’n gemoed. Ik meng de twee bonenvaianten, en dan vind ik de smaak top. Dus alle hokjes aangevinkt. Bonen in de brievenbus, aanbieding met uitstekende koffiemachine, geen cups meer, lekkere koffie en een goed gemoed. Voor wie kan tellen: vjjf sterren dus!

4 giugno 2026

Risposta di De Koffiejongens

Hi Lèon, wat een heerlijke review, dankjewel! Vijf sterren én alle hokjes aangevinkt: daar worden wij heel blij van 😊

Valutata 5 stelle su 5

De lekkerste koffie van de…

De lekkerste koffie van de koffiejongzns maandelijks in de bus een cadeautje aan mezelf ❤️

3 giugno 2026

Risposta di De Koffiejongens

Hi Wendy, wat fijn dat je zo blij bent met onze koffie! Bedankt voor de mooie review 😊

Gewoon heel lekker

Cups zijn afbreekbaar, dat is het belangrijkste. Maar het blijkt ook nog eens heerlijke koffie te zijn!
En de doosjes zijn leuk om mee te laten knutselen!
De grotere doos pas helaas niet door mijn brievenbus..

3 giugno 2026

Risposta di De Koffiejongens

Hi Carine, bedankt voor je mooie review!
Wat leuk om te horen dat je niet alleen blij bent met onze composteerbare cups, maar ook geniet van de koffie zelf. En geweldig dat de doosjes een tweede leven krijgen als knutselmateriaal!

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen en veel koffiegenot gewenst!

Valutata 5 stelle su 5

Mooie aanbieding van de koffiejongens

Mooie aanbieding van de koffiejongens: koffie en melkopschuimer. En snel geleverd .
Zeer tevreden.

29 maggio 2026

Risposta di De Koffiejongens

Hi Bram, bedankt voor je mooie review en goed om te horen dat je tevreden bent! Geniet van je (h)eerlijke koffie en natuurlijk je mooie cadeau!

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più