Echt goeie koffie in verschillende sterktes en smaken. De lege cupjes kunnen in de groene bak en worden gerecycled waardoor het ook nog duurzaam is. Het abonnement waarbij je elke maand 6 doosjes van... Leggi di più
We hebben nu al een halfjaar een abonnement bij de Koffiejongens met de koffiecups. Het is heerlijk. We hebben inmiddels alle sterktes en smaaktonen al gehad en zijn enorm fan van de sterkere smaken,... Leggi di più
Prima koffie. Bio én de cups kunnen bij het gft afval. Een belangrijk pluspunt ! De maatschappelijke betrokkenheid van de koffiejongens geeft een goed gevoel. Altijd voorraad in huis met het co... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Heerlijke koffie, fantastische klantenservice! Jammer dat verzenden met PostNL zoveel problemen geeft. Nooit op de aangegeven dag en soms helemaal niet bezorgd. Ik koop gewoon weer in de winkel…
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Met onze 100% biologisch afbreekbare koffiecups en onze 100% biologische koffiebonen zit je nooit meer zonder koffie. Jouw bestelling wordt ingepakt door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en we bezorgen jouw koffie waar kan lopend of met de fiets. Zo kan jij zorgeloos genieten van jouw favoriete koffie.
Brediusweg 25, 1401AB, Bussum , Paesi Bassi
- 085-2083525
- info@dekoffiejongens.nl
- dekoffiejongens.nl
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Le persone hanno visualizzato anche
Na een jaar of vier ervaring.......
Fantastisch concept. Bijzonder aardige mensen (niet alleen "jongens", dat heb ik nog even gecheckt). Uitstekende service bij een vraag of probleem. En dan ook nog, voor mij vooral in de zwaardere soorten, heerlijke koffie.

Risposta di De Koffiejongens
Heerlijke koffie en nog fijner dat ik…
Heerlijke koffie en nog fijner dat ik nooit zonder koffiebonen zit. De service is goed, alleen een enkel minpuntje, de brievenbus box past eigenlijk niet door de brievenbus. De bezorger heeft toch doorgeduwd en daardoor is de brievenbus beschadigd. Het is niet zo erg, maar wellicht kan de verpakking een tikje aangepast worden, het scheelt niet veel.
Alles prima
Alles prima, heel lekkere koffie, relatief betaalbaar, duurzaam en biologisch, prima bezorging en communicatie.
Één klein minpuntje, of eigenlijk onduidelijkheid: een ‘noodbestelling’ (als je koffie eerder op is dan verwacht, of als je eenmalig meer koffie nodig hebt) is in hun ogen geen extra bestelling, maar een eerder geleverde bestelling van je abonnement, die daarmee naar voren schuift. gelukkig werd dat navraag via Whatsapp goed en snel opgelost.

Risposta di De Koffiejongens
Gratis nieuwe zending koffie gekregen…
Gratis nieuwe zending koffie gekregen na bezorgfout post nl🤩
De Koffiejongens
De Koffiejongens, heel goede en lekkere koffie, biologisch, handige en snelle brievenbus bezorging en een eerlijke prijs. Een aanrader voor iedereen die goede koffie zoekt.

Zeer lekkere koffie
Zeer lekkere koffie. Enkel komen de leveringen te snel op elkaar. Enkel ik drink koffie en zit nu al met 4 pakjes reserve terwijl 4 augustus de volgende levering eraan komt. Helaas is 4 weken tussen elke levering de maximale periode. Jammer

Heerlijke koffie wel aan de prijs
Heerlijke koffie wel aan de prijs

Heerlijke zachte koffiesmaak!
Ik als koffieleut start mijn dag om ong.07.00 uur met een heerlijk kopje koffie van jullie en dan aan het eind van de dag zijn er zeker! Een stuk of 10 doorheen gegaan. Want wat een heerlijke zachte koffiesmaak!

Lekkere koffie
Lekkere koffie, voor een schappelijke prijs. Bestellen en bezorging gaat altijd goed. Ook heel fijn om koffie te bestellen bij een sociaal betrokken bedrijf! Dat de cupjes bij groenafval kunnen worden weggegooid vind ik echt top!

Risposta di De Koffiejongens
Betrouwbare vaste levering van prima koffie
Heerlijke koffie die bij een abonnement op vaste tijden geleverd wordt! Geen omkijken naar dus.
Daarbij composteerbare cups en eerlijke prijzen voor de boeren.

Er wordt tijdig geleverd
Er wordt tijdig geleverd. Bij het abonnement zijn aanpassingen altijd mogelijk en de communicatie bij vragen is persoonlijk en tijdig.
Top bedrijf!! En fijn dat de koffie biologisch is en de cups composteerbaar.

Risposta di De Koffiejongens
Ik laat het bio gedeelte voor wat het…
Ik laat het bio gedeelte voor wat het is , ik ga voor een echte koffie smaak en als het dan ook nog op een biologische en op een verantwoorde manier geproduceerd is, is helemaal goed. En eerlijk is eerlijk hun decafe koffiebonen smaakt echt als een strakke espresso. Dus heel blij dat ik weer 7 kopjes per dag kan drinken met veel smaak zonder te veel cafeïne.

(H)eerlijke koffie
(H)eerlijke koffie, goede service en goed gevoel.
Koffie is lekker. Ik hou van sterke koffie dus bestel per definitie "forte" en "ristretto".

Bestellen!
Verantwoord, milieubewust en vooral heerlijke koffie! Ga zo door.

Risposta di De Koffiejongens
Mijn bestelling komt altijd op tijd.
Mijn bestelling komt altijd op tijd.
Sinds ik gebruik maak van deze koffiehuis heb ik heerlijke koffie...zonder na smaak of maagpijn.
Deze koffie van de koffiejongens raad ik met een dikke 10 aan!

Heerlijke koffie
Heerlijke koffie, leuke actie waarbij je de melkopschuimer kado kreeg!
Super blij mee 🍀

Heerlijke koffie
Heerlijke koffie, abonnement is heel handig en je kunt het in je account aanpassen. Aanrader!

Risposta di De Koffiejongens
Voor mij de beste prijs/kwaliteit/smaak verhouding van biologische koffie.
Na lang zoeken heb ik hier de beste prijs/kwaliteit/smaak verhouding gevonden van biologische koffie.
Heerlijk dat ik niet meer steeds opnieuw moet bestellen.
En goed geregeld dat je de volgende leverdatum en/ of de leverfrequentie kunt aanpassen. Werkt zonder problemen.
Brievenbus levering is ook handig, hoef je de bezorger niet op te vangen, voordat hij alweer vertrokken is.
Ik zou het op prijs stellen als ze van de decaf ook een dark roast of een krachtiger variant zouden aanbieden.

Prachtig initiatief,afbreekbare cups
Prachtig initiatief,afbreekbare cups, dat spreekt ons aan.
Ben nog een beetje zoekende welke smaak het beste bij ons past.
De decafe is in ieder geval erg lekker.
Fijn dat het door de brievenbus past

Verdomd goede kwaliteit
Was eerst heel sceptisch over de bonen vergeleken met de prijs. Maar damn zijn gotverdomme goede bonen. Sinds dien smaakt andere koffie niet meer zoals ik gewend ben. Bestelling komt altijd tijdig binnen.