Dansk Skovudstyr kan jeg kun anbefales!
Alt fungerede: hjemmeside bestilling, levering, varen som forventet og betaling.
Dansk Skovudstyr kan jeg kun anbefales!
Hold jer væk fra denne hjemmeside
Dansk Skovudstyr man kan ikke returneret varerne tilbage. Og det er en elendig kundeservice.
De er kun ude på at snyde deres kunder så Hold jer væk Find jeres varer et andet sted

Risposta di Dansk Skovudstyr
Dansk Skovudstyr påstår at have leveret varen ved at stille den på gaden, tage et billede og så i øvrigt henvise til sine forretningsbetingelser. Problemet er, at vi aldrig har modtaget varen, så nu har vi betalt (for virksomheden har jo trukket pengene) for noget vi aldrig har fået.
Flere henvendelser til DAnsk Skodudstyr har kun resulteret i ... afvisning.
må siges at være noget nær den bedste service jeg har fået længe, skrev og bestilte et vildthegn mandag før påske , skrev at det meget gerne måtte være fremme så vi kan sætte det op i påsken, der kom straks en mail at de havde sat min ordre i gang med det samme og tirsdag kom fragtmanden med vores ordre , super service
Selv når det går galt, går det godt. Bestilte en rosenrive, der desværre blev leveret som en kultivator, hvilket var en fejl. Dansk Skovudstyr fik hurtigt rettet op på fejlen og byttet kultivatoren til den bestilte rosenrive. Det er selvfølgelig en fejl, men den blev håndteret hurtigt, jeg fik pakkelabel til returnering og en meget venlig service, der oprigtigt virkede ked af, at der var sket en fejl.
Ordentlige virksomheder træder i karakter, når tingene går galt og ved reklamationer kan man netop vurdere virksomheden. Som jeg skrev til dem, så kommer man langt med venlighed, selv (og måske mest) når der sker fejl. Mine bedste anbefalinger.
Rigtig god og professionel service og fornuftige priser.
Jeg har købt vildthegn, og sidst en rygsprøjte hos dem, jeg bor i nærheden af dem, så jeg kører bare derud og køber det.
de har en fin fysisk butik, og god viden om de ting de sælger.
kan kun give dem min bedste anbefaling.
Bestilte en grensav. Dagen efter var den på vej til mig:-)
Købte et par skærebukser som var for store og sendte dem derfor tilbage for at få dem byttet til en str. Mindre.
Herefter modtog jeg en mail hvor jeg skulle betale 50% af buksernes pris en gang til for at de ville bytte dem, fordi der var gået mere end 14 dage fra bestilingen.
Jeg skrev til dem flere gange, men de ville ikke bytte uden at få betalt 50 % ekstra.
Og det endte med at de sendte bukserne tilbage uden at have byttet dem.
Dette er simpelthen så dårlig kunde service som det overhovedet kan blive
Og dansk skovudstyr er ikke andet end fup og svindel, så køb aldrig noget fra dem.

Risposta di Dansk Skovudstyr
Bestilte i første omgang et par økser. Ordren blev sendt ved halv ti tiden og jeg havde varen dagen efter. Jeg skrev derefter for at høre om de kunne skaffe noget der ikke var på deres hjemmeside, fik fat i en meget hjælpsom medarbejder der midlertidigt oprettede varen på deres hjemmeside så jeg der kunne købe den. Der var lidt leveringstid fra leverandøren men dansk skovudstyr holdt mig opdateret per personlig mail hele vejen igennem.
Professionelt og dejligt sted at handle, næsten som at træde ind i en fysik butik.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.