Desværre var der fejl på det termometer, som de sendte, men da det ikke kunne fixes, returnerede de beløbet straks.
L'azienda ha risposto
Bestilte skærestøvler kl. 10, og modtog pakkken næste formiddag. Fik en super professionel behandling og vejledning pr. telefon. Varen lever helt op til mine forventninger, og lidt til. Firmaet har... Leggi di più
Super service. Fik bestilt et par vandrestøvler via hjemmeside, der viste sig at være forkert i størrelse. Besøg i butikken. Super venlige og servicemindede mennesker, og "vi bestiller bare to par... Leggi di più
Scritti dall'azienda

Vi er glade for at kunne hjælpe. Vores salgsmedarbejdere i butikken og pr telefon er klar til at hjælpe dig. Også i vores online shop finder du en masse information, for at gøre det lettere for dig at vælge og finde det helt passende produkt.
Med over 25.000 varer kan du vælge mellem et stort udvalg af førende mærkeproducenter både til skov, jagt, have, og outdoor.
Pålidelighed og kvalitet har været blandt vores succesfaktorer, siden virksomheden blev grundlagt. Filosofien hos vores grundlægger Waldemar Grube gør os til en stærk partner ved din side den dag i dag.
Du kan vælge mellem flere betalingsmuligheder: Som privatkunde kan du vælge at betale med dankort/kreditkort og mobilepay på webshoppen eller betale ved afhentning af din varer i butikken. Som erhvervskunde kan der herudover vælges at betale med faktura eller EAN nr.
Vores webshop lever op til de højeste sikkerhedsstandarder. Alle personoplysninger overføres i krypteret form. De gode anmeldelser fra vores kunder taler for sig selv. Læn dig tilbage og slap af og nyd din shopping.
Lever varen ikke op til dine forventninger eller passer den ikke? Intet problem. Du skal blot returnere varerne til os inden for 14 dage. På hjemmesiden kan der downloades en gratis returlabel.
Med over 25.000 kvalitetsprodukter er DANSK SKOVKONTOR en af de største leverandører til jagt- og skovbrugsindustrien. Familievirksomheden i 3. Generation er en førende leverandør af funktionelt tøj og udstyr. Mere end 75 års ekspertise inden for skove, jagt, natur og miljø afspejles i udvalgte produkter, praktisk rådgivning og fremragende service.
Kalundborgvej 92, 4180, Sorø, Danimarca
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Come questa azienda usa Trustpilot

Gode kvalitetsprodukter.
Jeg kan klart anbefale.

Risposta di DANSK-SKOVKONTOR.DK
Der er ikke noget at sige udover det er et fremragende sted at handle.
Tak for det

Risposta di DANSK-SKOVKONTOR.DK
Jeg købte for nyligt nogle kasteliner hos dansk-skovkontor.dk og selvom de desværre var i restordre, så blev jeg ved bestillingen gjort opmærksom på estimeret leveringstid og da de endelig kom på lager, så modtog jeg kastelinerne hurtigt derefter. Jeg er rigtig godt tilfreds med oplevelsen og regner med at kigge forbi dem igen i fremtiden når jeg skal have købt træklatreudstyr.

Risposta di DANSK-SKOVKONTOR.DK
Hurtig ekspedition, selvom varen ikke var på lager, og hjemmesiden havde advaret om overgang til nyt it-system. Super!!
Virkelig godt produkt til opbinding, nemt og det holder godt. Lynhurtig levering🎖️

Risposta di DANSK-SKOVKONTOR.DK
God kundeservice og hurtig levering, samt et perfekt produkt
Vil bruge dem igen

Risposta di DANSK-SKOVKONTOR.DK
OK to order. Good price. Good level og information. Complicated delivery with GLS with overlapping info.
Super venlig betjening da jeg kontaktede Skovkontoret

Risposta di DANSK-SKOVKONTOR.DK
Har købt et par skærestøvler til knap 3000kr. De fungeret såment fint men efter 1 månede var de istykker selvom det var helt normalt skovterræn jeg har bevæget mig i, som skoene selfølgelig burde være lavet til. Efter en del bøvl kunne jeg få lov til at sende skoene retur, men istedet for at se på billederne der tydeligvis viser fejlen er skoene blevet sendt til tyskland for “vurdering” der nu gået en månede uden nyt omkring skoene. Har prøvet at få mine penge retur så jeg kan få nogle nye, da situationen forhindre mig i at gøre mit praktiske arbejde men det nægtede de også. Så alt i alt er jeg 3000kr i underskud og uvis omkring hvor langtid der kan gå før der sker nogle ændringer. Det sgu dårligt 👎🏻

Risposta di DANSK-SKOVKONTOR.DK
Alt var som det skulle være, og leveringstiden var ok.
Jeg var lidt i tvivl da det mest af alt virker som en hjemmeside der er automatisk oversat og udgiver sig for at være dansk. Men den var altså god nok.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.