Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

God kvalitet, hurtig o venlig service. Bestilte på en søndag en sovemaske og den ankom tirsdag. Den e-mail jeg skrev samme dag for at spørge efter silke dynebetræk blev besvaret mandag tideligt-f... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Lækker vare og lækker indpakning Ren luksus at modtage Kunne måske godt have tænkt mig, at der var vedhæftet vaskeanvisning, for jeg kan google mig frem til, at silke skal behandles ganske anderlede... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jeg har brugt mine elastikker fra daniasilk.com i et par uger efterhånden og jeg er meget begejstret for dem. De er af virkelig høj kvalitet - de er meget bløde og glatte på overfladen, og elastikken... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 2 stelle su 5

Bestilte OG betalte for 3 masker. Jeg fik kun leveret 2 og har ikke kunnet komme i kontakt med jer. Jeg har heller ikke fået de resterende penge tilbage! Det er totalt dårlig stil

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di accessori di moda

Scritti dall'azienda

Hos Dania-silk laver vi scrunchies, sovemasker og pudebetræk, som er lavet af den bedste og fineste silkekvalitet, der findes, Mulberry silke. På dansk kaldes det morbærsilke. Det er et eksklusivt og luksuriøst materiale helt uden brug af kemikalier og er kendetegnet ved at være glat, let, blødt, blankt og meget holdbar.

Informazioni di contatto

2 stelle
1 stella

Come questa azienda usa Trustpilot

Fantastisk hurtig ekspedition

Jeg bestilte den ene dag, og næste dag modtog jeg pakken i den smukkeste og mest indbydende indpakning. Jeg er meget imponeret.

29 settembre 2023

Kære Kim,

Tak for din feedback. Vi er glade for at høre, at du blev imponeret over den smukke og indbydende indpakning af din pakke. Det er vores mål at give vores kunder en behagelig oplevelse fra start til slut, og det glæder os at høre, at det blev bemærket og værdsat af dig.

Hvis du har yderligere spørgsmål eller brug for hjælp, er du velkommen til at kontakte os direkte. Vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden.

at det kom hurtigt

21 settembre 2023

Kære Hansen,

Tak for din feedback. Vi er glade for at høre, at du værdsatte den hurtige levering af din ordre. Vi bestræber os altid på at sikre, at vores kunder modtager deres varer så hurtigt som muligt.

Hvis du har yderligere spørgsmål eller brug for hjælp, er du velkommen til at kontakte os direkte. Vi står altid klar til at betjene dig.

Valutata 5 stelle su 5

Varen kom dagen efter jeg havde afgivet…

Varen kom dagen efter jeg havde afgivet min bestilling.
Det er ikke sidste gang jeg køber noget hos jer.

20 settembre 2023

Kære Anne,

Tak for din positive tilbagemelding! Vi er glade for at høre, at du værdsatte den hurtige levering af din ordre. Det glæder os at vide, at du er tilfreds med din shoppingoplevelse hos os.

Vi ser frem til at byde dig velkommen tilbage igen, og hvis du har nogen spørgsmål eller brug for hjælp i fremtiden, er du velkommen til at kontakte os. Vi er her for at sikre, at din oplevelse fortsat er god.

Kære Ditte,

Tak for din positive feedback! Vi er glade for at høre, at du værdsatte vores service og at du er tilfreds med produktet. Din tilfredshed er vores fornøjelse, og vi sætter stor pris på din støtte.

Hvis du har yderligere spørgsmål eller brug for hjælp, er du velkommen til at kontakte os. Vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden.

Beautiful scrunchies

Will purchase from this brand again, lovely good quality scrunchies with a very fast delivery.

13 agosto 2023

Dear Brenna,

Thank you for your kind words! We're delighted to hear that you enjoyed the quality of our scrunchies and that you were pleased with the fast delivery. Your satisfaction means a lot to us, and we look forward to serving you again in the future.

If you have any further questions or need assistance, please feel free to reach out. We're here to help.

Glæde uden grænser

De bestilte produkter kom til mig længere end normalt, men da jeg modtog dem, kendte min glæde ingen grænser! Både pudebetræk og øjenmasken kærtegner både krop og sjæl.

30 luglio 2023

Kære Luba,

Tak for din tilbagemelding! Vi er glade for at høre, at du blev så glad for produkterne, selvom leveringstiden var længere end normalt. Det glæder os virkelig at vide, at både pudebetrækkene og øjenmasken har kunnet give dig både fysisk og mental komfort.

Din tilfredshed betyder meget for os, og vi sætter stor pris på din støtte. Hvis du har yderligere spørgsmål eller brug for hjælp, er du velkommen til at kontakte os. Vi står altid klar til at hjælpe dig.

Valutata 5 stelle su 5

Hurtig levering og produktkvalitet i…

Hurtig levering og produktkvalitet i top. Stor tilfredshed herfra 😊

9 luglio 2023

Kære Peter,

Tusind tak for din positive tilbagemelding! Vi er glade for at høre, at du var tilfreds med den hurtige levering og at kvaliteten af vores produkt levede op til dine forventninger. Din tilfredshed er vores fornøjelse, og det glæder os at vide, at vi har kunnet opfylde dine behov.

Valutata 5 stelle su 5

Lækre varer nem handel og levering uden…

Lækre varer nem handel og levering uden problemer

19 giugno 2023

Kære Tanja,

Tak for din positive tilbagemelding! Vi er glade for at høre, at du var tilfreds med vores varer og oplevede en nem handel og problemfri levering. Din tilfredshed er vores mål, og vi sætter pris på din støtte.

Super hurtig levering

12 giugno 2023

Kære Lise,

Tak for din tilbagemelding! Vi er glade for at høre, at du var tilfreds med den hurtige levering af din ordre. Vi bestræber os altid på at levere vores produkter så hurtigt som muligt for at sikre vores kunders tilfredshed.

Valutata 5 stelle su 5

Rigtig skøn maske som kom i løbet af et…

Rigtig skøn maske som kom i løbet af et par dage

30 maggio 2023

Kære Trine,

Tak for din feedback! Vi er glade for at høre, at du nød vores maske, og at den blev leveret så hurtigt inden for et par dage. Din tilfredshed er vores mål, og vi sætter pris på din støtte.

Valutata 5 stelle su 5

Skøn varer lever helt op til…

Skøn varer lever helt op til forventning.

21 maggio 2023

Kære Hanne,

Tak for din positive tilbagemelding! Vi er glade for at høre, at vores varer lever op til dine forventninger. Din tilfredshed er vores fornøjelse, og vi sætter pris på din støtte.

Valutata 5 stelle su 5

Tak for en smuk og super blød sovemaske…

Tak for en smuk og super blød sovemaske indpakket i en fin opbevaringsæske og hurtigt leveret. Sovemasken er utrolig behagelig at have på, og selvom pasformen ikke er helt perfekt, og der slipper lidt lys ind ved næseområdet, holder den stadig nok lys ude til, at man kan sove godt, når solen står tidligt op.

25 maggio 2023

Kære Maria,

Tusind tak for din tilbagemelding! Vi er glade for at høre, at du værdsatte den smukke og bløde sovemaske, samt den fine opbevaringsæske, som den blev leveret i. Det glæder os, at du fandt sovemasken utroligt behagelig, selvom pasformen ikke var helt perfekt. Vi noterer os din kommentar vedrørende lysindtrængning ved næseområdet og vil se på muligheder for at forbedre dette i fremtiden.

Din tilfredshed betyder meget for os, og vi sætter pris på din ærlige feedback. Hvis du har yderligere spørgsmål eller brug for hjælp, er du velkommen til at kontakte os. Vi ønsker dig mange gode nætters søvn med din sovemaske!

Kære Nina,

Tak for din tilbagemelding! Vi er glade for at høre, at du var tilfreds med den hurtige levering og den flotte indpakning af din ordre. Din tilfredshed er vores mål, og vi sætter pris på din støtte.

100% i orden

Lækre materialer - skønne farver - hurtig levering!

9 maggio 2023

Kære Lili,

Tak for din feedback! Vi sætter stor pris på dine rosende ord om vores lækre materialer og skønne farver samt den hurtige levering. Din tilfredshed betyder meget for os, og vi er glade for at høre, at vores produkter og service har opfyldt dine forventninger.

Hvis du har yderligere spørgsmål eller brug for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden.

Elastik med silke

Hurtig ekspedition og lækre produkter

9 maggio 2023

Kære Lene,

Tak for din tilbagemelding! Vi er glade for at høre, at du værdsatte den hurtige ekspedition og vores lækre produkter. Din tilfredshed er vores prioritet, og vi sætter pris på din støtte.

Valutata 5 stelle su 5

Hurtig levering og produkt er bedre end…

Hurtig levering og produkt er bedre end forventet

Kære Nina,

Tak for din tilbagemelding! Vi er glade for at høre, at du var tilfreds med den hurtige levering, og at vores produkt overgik dine forventninger. Din positive feedback betyder meget for os, og vi sætter pris på din støtte.

Jeg er meget tilfreds:

Jeg er meget tilfreds:
- God hjemmeside
- Rigtig godt produkt (sovemaske i silke)
- Super hurtig levering

Jeg kan varmt anbefale Dania-silk.

Kære Annette,

Mange tak for din positive tilbagemelding! Vi er glade for at høre, at du er meget tilfreds med din oplevelse hos os. Det glæder os, at du fandt vores hjemmeside brugervenlig, vores produkt af høj kvalitet og leveringen hurtig.

Din anbefaling betyder meget for os, og vi sætter stor pris på din støtte. Hvis du har brug for yderligere hjælp eller har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

Valutata 5 stelle su 5

Virkelig fin vare i rigtig god kvalitet

Kære Rikke,

Tak for din feedback! Vi er glade for at høre, at du værdsatte den hurtige levering og at du er tilfreds med den virkelig fine vare af høj kvalitet. Din tilfredshed er vores mål, og vi sætter pris på din støtte.

Lækre silkeprodukter

Lækre silkeprodukter, hurtig levering

7 maggio 2023

Kære Lene,

Tak for din tilbagemelding! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores lækre silkeprodukter og den hurtige levering. Din tilfredshed betyder meget for os, og vi sætter pris på din støtte.

Valutata 5 stelle su 5

Det gik forbavsende hurtigt med at få leveret varen.

30 aprile 2023

Kære Katrine,

Tak for din feedback! Vi er glade for at høre, at du var positivt overrasket over den hurtige levering af din vare. Vi bestræber os altid på at sikre en effektiv og hurtig levering, så vores kunder kan nyde deres produkter så hurtigt som muligt.

Hvis du har yderligere spørgsmål eller brug for hjælp, er du velkommen til at kontakte os. Vi sætter pris på din støtte og ser frem til at betjene dig igen i fremtiden.

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più