Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

God kvalitet, hurtig o venlig service. Bestilte på en søndag en sovemaske og den ankom tirsdag. Den e-mail jeg skrev samme dag for at spørge efter silke dynebetræk blev besvaret mandag tideligt-f... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Lækker vare og lækker indpakning Ren luksus at modtage Kunne måske godt have tænkt mig, at der var vedhæftet vaskeanvisning, for jeg kan google mig frem til, at silke skal behandles ganske anderlede... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jeg har brugt mine elastikker fra daniasilk.com i et par uger efterhånden og jeg er meget begejstret for dem. De er af virkelig høj kvalitet - de er meget bløde og glatte på overfladen, og elastikken... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 2 stelle su 5

Bestilte OG betalte for 3 masker. Jeg fik kun leveret 2 og har ikke kunnet komme i kontakt med jer. Jeg har heller ikke fået de resterende penge tilbage! Det er totalt dårlig stil

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di accessori di moda

Scritti dall'azienda

Hos Dania-silk laver vi scrunchies, sovemasker og pudebetræk, som er lavet af den bedste og fineste silkekvalitet, der findes, Mulberry silke. På dansk kaldes det morbærsilke. Det er et eksklusivt og luksuriøst materiale helt uden brug af kemikalier og er kendetegnet ved at være glat, let, blødt, blankt og meget holdbar.

Informazioni di contatto

Valutata 4 stelle su 5

Produktet var godt

17 maggio 2024

Kære Jonna,

Tak for din feedback! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med produktet. Det betyder meget for os at vide, at vi har kunnet leve op til dine forventninger.

Kære Lise-Lotte,

Tusind tak for din dejlige feedback! Vi er så glade for at høre, at du er tilfreds med vores varer og den hurtige levering. Det betyder meget for os at vide, at vi har levet op til dine forventninger.

Fint produkt alt perfekt

Fint produkt
Hurtigt levering
Alt perfekt 😊

2 maggio 2024

Kære Janni,

Mange tak for din positive feedback! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores produkt og den hurtige levering. Din tilfredshed er vores højeste prioritet, og det betyder meget for os at høre, at alt var perfekt. 😊

Risposta di Dania-silk

Tak for din feedback! Det glæder os meget at høre, at du er tilfreds med både varen og leveringen. Vi sætter en ære i at sikre, at vores kunder modtager deres varer hurtigt og sikkert. Hvis du har brug for yderligere hjælp eller har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

Excellent customer service

Excellent customer service - friendly and super professional.

Risposta di Dania-silk

Thank you very much for your kind feedback, Gabriella! We're thrilled to hear that you had an excellent experience with our customer service. Providing friendly and professional service is our top priority, and we're delighted to know that it contributed to a positive experience for you. If you need anything else, please don't hesitate to reach out to us.

Kære Elisabeth,

Tak for din tilbagemelding! Det glæder os at høre, at vores produkter har været behagelige for dig at bruge. Vi sætter stor pris på din støtte og vil fortsat arbejde hårdt for at sikre, at vores kunder får den bedste oplevelse med vores produkter.

Hvis du har brug for yderligere assistance eller har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os. Vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden.

Super godt👍

Kære Edyta,

Tusind tak for din positive feedback! Det glæder os meget at høre, at du er tilfreds med vores produkter og service. Vi sætter pris på din støtte og vil fortsætte med at stræbe efter at levere den bedste kvalitet og service til vores kunder.

Hvis du nogensinde har brug for yderligere assistance eller har spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden.

Hurtig levering, lækker kvalitet

Hurtig levering, bliver leveret i smukke æsker og lækker kvalitet

Kære Katja,

Tak for din interesse i vores silkeprodukter. Vi sætter stor pris på dine venlige ord og er glade for at høre, at du værdsætter vores fokus på hurtig levering, smukke æsker og lækker kvalitet. Vi stræber altid efter at tilbyde de bedste produkter på markedet, og din feedback betyder meget for os. Hvis du har brug for yderligere hjælp eller har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Service i top!

Super lækre produkter - meget tilfreds med mine.
Hurtigt svar og service i top ved henvendelse med spørgsmål.
Hurtig forsendelse.

25 marzo 2024

Kære Annette,

Mange tak for din dejlige feedback! Det glæder os at høre, at du er meget tilfreds med vores produkter. Vi lægger stor vægt på kvalitet og service, så det er fantastisk at vide, at vores indsats bliver værdsat. Vi sætter pris på din ros af vores hurtige svar og fremragende service.

Fantastik lækre hovedpudebetræk

Fantastik lækre hovedpudebetræk. De er så glatte og blanke - jeg er blevet afhængig.

26 marzo 2024

Risposta di Dania-silk

Hvor dejligt at høre, Hanne! Det glæder os virkelig, at vores hovedpudebetræk har levet op til dine forventninger. Vi sætter stor pris på din støtte og værdsætter dine venlige ord. Lad os vide, hvis der er noget andet, vi kan hjælpe dig med. Tak for at vælge os!

Total tilfreds

14 marzo 2024

Kære Kimm,

Det glæder os utroligt at høre, at du er totalt tilfreds med vores service! Vi stræber altid efter at levere den bedste oplevelse for vores kunder, og din tilfredshed betyder meget for os. Tak for din støtte, og hvis du nogensinde har brug for yderligere hjælp, er vi altid her for at hjælpe.

Lækker ansigtsmaske

Lækker ansigtsmaske, hurtig levering. Smuk indpakning, men mit økohjerte krymper lidt, for det er mange ressourcer for en lille maske.

11 marzo 2024

Kære Tina,

Tak for din feedback! Vi er glade for at høre, at du har været tilfreds med vores ansigtsmaske og den hurtige levering.

Vi sætter pris på din ærlighed og bekymring for miljøet. Vi bestræber os på at finde balance mellem at levere smuk indpakning til vores kunder og at være bæredygtige. Vi vil tage dine kommentarer til efterretning og se på, hvordan vi kan minimere vores miljøpåvirkning i fremtiden.

Hvis du har yderligere spørgsmål eller brug for hjælp, er du velkommen til at kontakte os. Vi værdsætter din støtte og ser frem til at betjene dig igen i fremtiden.

Valutata 5 stelle su 5

Hurtig levering, kunne følge pakken, iøvrigt en smuk indpakning.

18 dicembre 2023

Kære Birgit,

Tak for din feedback. Vi er glade for at høre, at du var tilfreds med den hurtige levering og muligheden for at følge din pakke. Det betyder meget for os at sikre en problemfri købsoplevelse for vores kunder.

Vi er også glade for at høre, at du nød den smukke indpakning af din ordre. Vi lægger stor vægt på detaljerne for at sikre, at din oplevelse er så behagelig som muligt fra start til slut.

Hvis du har yderligere spørgsmål eller brug for hjælp, er du velkommen til at kontakte os direkte. Vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden.

Valutata 5 stelle su 5

Hurtig levering, har ikke set varen, da det er en julegave

5 dicembre 2023

Kære Inger,

Tak for din tilbagemelding. Vi er glade for at høre, at du værdsætter den hurtige levering. Vi håber, at gaven vil bringe glæde til modtageren i julen.

Hvis der er noget, vi kan hjælpe dig med, når du har set varen, er du velkommen til at kontakte os. Vi er her for at sikre, at din oplevelse med vores produkt er så positiv som muligt.

Fint produkt

Fint produkt. God silke kvalitet. Meget præsentabel indpakning. Savnede dog en mail på at ordrer og penge var modtaget.

11 dicembre 2023

Kære Tine,

Tak for din feedback. Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores produkt og kvaliteten af silken. Vi sætter også pris på din kommentar vedrørende vores indpakning, og vi bestræber os altid på at give vores kunder en præsentabel oplevelse fra start til slut.

Vi beklager, at du ikke modtog en bekræftelsesmail vedrørende din ordre og betaling. Det er vigtigt for os at sikre, at vores kunder er informeret og trygge under hele købsprocessen. Vi vil tage din feedback til efterretning og arbejde på at forbedre vores kommunikation for at undgå lignende situationer i fremtiden.

Hvis du har yderligere spørgsmål eller bekymringer, er du velkommen til at kontakte os direkte. Vi sætter pris på din støtte og ser frem til at betjene dig igen i fremtiden.

Lille embelage

Lille embelage

29 novembre 2023

Kære Kim,

Tak for din feedback. Vi noterer os din kommentar om emballagens størrelse og vil undersøge mulighederne for forbedring.

Tak for din interesse i Dania-Silk.

Valutata 1 stelle su 5

Pengene er trukket, selvom varen ikke var på lager

Jeg bestilte 1. maj 2023 to pudebetræk. Jeg fik ingen besked om at varerne var afsendt og skrev til Dania-silk, som fortalte, at den ikke var på lager og de ville annullere ordren og skrive til mig, når de kom på lager igen.
Beløbet blev trukket på min konto tilbage i maj måned, selvom varen aldrig var afsendt og slet ikke var på lager. Det er i øvrigt ikke lovligt.

Jeg har nu forsøgt at få mine penge tilbage i et halvt år - fortsat uden held.
Ejeren har i øvrigt ifølge virk.dk to andre virksomheder, der er gået konkurs, så jeg vil absolut ikke anbefale nogen at handle hos Dania-silk.

Jeg har fortsat ikke modtaget pudebetrækkene og har ikke fået svar på mine sidste tre henvendelser den 14. august, 16. oktober og 2. november 2023.

Hvis Dania-silk skulle få lyst til at gøre noget ved sagen, er ordrenummeret #2071 og jeg kan kontaktes på den mail, der blev brugt ved bestillingen.

1 maggio 2023
Non scritta su invito

Kære Tina,

Tak for din feedback. Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med kvaliteten af vores produkt og den hurtige levering. Din tilfredshed er vores fornemste mål, og vi sætter stor pris på din støtte.

Valutata 2 stelle su 5

Lækre hårelastikker men…

Lækre hårelastikker, men mange produkter er udsolgt, og firmaet er ikke til at kontakte hverken på mail eller chatfunktion ift hvornår varerne forventes på lager igen.
Pænt irriterende…

3 novembre 2023
Non scritta su invito

Kære Christine,

Tak for din ærlige feedback, og vi beklager dybt for enhver ulejlighed, du har oplevet. Vi sætter virkelig pris på din tålmodighed og forståelse, og vi ønsker at forsikre dig om, at vi arbejder hårdt på at løse situationen.

Vi vil gerne informere dig om, at vores virksomhed har gennemgået større omstruktureringer, hvilket desværre har påvirket vores evne til at opretholde det sædvanlige niveau af kundesupport og produkttilgængelighed. Vi er meget bevidste om denne udfordring og gør vores bedste for at komme tilbage på sporet så hurtigt som muligt.

Vi beklager også, at du har haft svært ved at komme i kontakt med os via e-mail eller chatfunktion. Vi arbejder på at forbedre vores kommunikationskanaler og svarhastighed for at sikre en mere effektiv kundeoplevelse.

Vi sætter stor pris på dine kommentarer, da de hjælper os med at identificere områder, hvor vi kan forbedre os. Tak for din forståelse, og vi håber, at du vil give os en chance for at gøre det godt igen.

Super tilfreds

Super glad for mine varer, der også kom uden lang ventetid 😊

21 luglio 2023

Kære Camilla,

Tak for din feedback. Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med dine varer og den hurtige levering. Din glæde er vores mål, og vi sætter stor pris på din positive oplevelse.

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più