God kvalitet, hurtig o venlig service. Bestilte på en søndag en sovemaske og den ankom tirsdag. Den e-mail jeg skrev samme dag for at spørge efter silke dynebetræk blev besvaret mandag tideligt-f... Leggi di più
Lækker vare og lækker indpakning Ren luksus at modtage Kunne måske godt have tænkt mig, at der var vedhæftet vaskeanvisning, for jeg kan google mig frem til, at silke skal behandles ganske anderlede... Leggi di più
Bestilte OG betalte for 3 masker. Jeg fik kun leveret 2 og har ikke kunnet komme i kontakt med jer. Jeg har heller ikke fået de resterende penge tilbage! Det er totalt dårlig stil
Hos Dania-silk laver vi scrunchies, sovemasker og pudebetræk, som er lavet af den bedste og fineste silkekvalitet, der findes, Mulberry silke. På dansk kaldes det morbærsilke. Det er et eksklusivt og luksuriøst materiale helt uden brug af kemikalier og er kendetegnet ved at være glat, let, blødt, blankt og meget holdbar.
Danimarca
God kvalitet, hurtig o venlig service.
Bestilte på en søndag en sovemaske og den ankom tirsdag. Den e-mail jeg skrev samme dag for at spørge efter silke dynebetræk blev besvaret mandag tideligt-formiddag.
Jeg haf brugt sovemasken i en uge hver dag og er meget tilfreds, masken er behagelig at have på, mørklægger godt og silken føles fantastisk på huden.
Jeg køber helt sikkert mere herfra,
Victoria, Horsens

Risposta di Dania-silk
Produktet er fantastisk , betaling på MobilePay er noget møg , det tager vildt lang tid og derfor tror man ikke det virker og gør det igen , det resultere i dobbelt ordre .. men efterfølgende fin service , mangler dog stadig et telefon nummer så man kan få kontakt den vej , chat er lidt bøvlede .

Risposta di Dania-silk
Ok produkt. Det krøller let, og det har ingen evne til at absorbere sved. Min oplevelse er at ligge på en hovedpude af plastikbetræk. Men det er vel sådan silke er? 😅

Risposta di Dania-silk
Jeg blev meget begejstret da jeg modtag mit hovepudebetræk. Jeg har en sjov pude så jeg var i tvivl om målene. Men det passer perfect og er jo silke blødt.
Jeg kan anbefale.

Risposta di Dania-silk
Fin pude, god og hurtig service, meget blankt look, sover dog ikke bedre end med et bomuldsbetræk

Elsker mit nye silkehovedpudebetræk🙏🏻
Super fin kvalitet, flot indpakning og hurtig levering.

Risposta di Dania-silk
Det er et ok produkt, fin silke. Men ikke så fint med et brand mærke på.
Det er dyrt.
Der er brugt rigtig meget emballage for de 3 små silke elastikker.

Risposta di Dania-silk
Very fast delivery and good products, but way too much packaging on everything.

Risposta di Dania-silk
Jeg bestilte i går (6. marts) klokken (15:47) og pakken var klar til at blive hentet i dag (7. marts) klokken 10:40.
Lækre og bløde produkter. Jeg glæder mig til at prøve dem nærmere.

Risposta di Dania-silk
Meget dyrt at returnere vare måtte selv betale 61 kr for at sende min natmaske retur og har ikke fået mine penge tilbage fra den.

Risposta di Dania-silk
Fantastiske produkter. Aldrig før brugt silkeprodukter og kan varmt anbefale det. Sovemasken er ektrem blød, føles behagligt og holder lyset ude. Helt sikkert en anbefaling fra min side af. Glæder mig til at prøve pudebetræket.

Risposta di Dania-silk
Fantastisk pudebetræk. Passer fint til puder på 60x63. Kan helt klart anbefales. Startede med en som test. Har nu 6 i alt 😁

Risposta di Dania-silk
Lækkert stof, vi er glade for hovedpudebetrækkene.
Et stykke af syningen svigtede desværre meget hurtigt, og der har været forvirring omkring en del af ordren, men Dania-silk og jeg har været i dialog og fundet en tilfredsstillende løsning. Det er mit indtryk, at de er interesserede i tilfredse kunder.

Risposta di Dania-silk
Varerne kom hurtigt. Var lækkert pakket ind. Varerne er i god kvalitet

Risposta di Dania-silk
Jeg har brugt mine elastikker fra daniasilk.com i et par uger efterhånden og jeg er meget begejstret for dem. De er af virkelig høj kvalitet - de er meget bløde og glatte på overfladen, og elastikken er tilpas stram. Størrelsen passer desuden perfekt på håndleddet, så de er nemme at have med sig rundt. Derudover er farverne virkelig flotte. Jeg købte sorte, navyblå og vinrøde elastikker i 1 cm tykkelse. Leveringen var også virkelig hurtig. Jeg valgte at købe elastikkerne netop her, da daniasilk har øko-tex mærket. Alt i alt en meget god oplevelse. Jeg vil helt sikkert vende tilbage og købe flere elastikker herfra :)