Handlede online. Jeg fik hvad jeg bestilte super hurtigt. Derudover var det lækkert pakket ind, så det var en ekstra fornøjelse at åbne. To gange indenfor et par måneder har jeg oplevet dette - og sam... Leggi di più

Købte garn 75kr/nøgle til en traktor-barnetrøje med aftale om at returnering af overskydende garn, da butikken rådede mig til at købe et ekstra nøgle, da der var tvivl om garnforbrug, og sagde at... Leggi di più

Fantastisk god oplevelse at handle her. Godt humør,meget mere hjælp og vejledning end man kan forvente. Gode indput til gaveideer. Flot udvalg af,vurderet efter min ringe erfaring, super kvalitets... Leggi di più

Elsker denne garnbutik❤️ Udover et utrolig flot udvalg af garn og tilbehør, så er servicen i verdensklassen. Kører gerne langt for at komme ind og få inspiration og vejledning af personalet, som alt... Leggi di più

1. Negozio di articoli per il lavoro a maglia

I butikken – og her på www.garncafe.dk – er der et væld af garnmærker og kvaliteter fra det klassiske norske Sandnes garn, det danske Isagergarn, det farvesprudlende Filcolana garn eller garn fra Hjeltholts uldspinderi på Fyn og til små, delikate håndfarvede fed, økologiske garner eller cashmere kvaliteter fra forskellige garnproducenter. Faktisk får Madsine garn fra mere end 20 leverandører. Du finder også alskens udstyr til at strikke, hækle og montere med. Ydermere finder du også et væld af broderikits fra bl.a. Kit Couture, Fru Zippe, Baldyre, Pompstitch og flere endnu. Og endelig gør Madsines enorme udvalg af knapper alene butikken et besøg værd. Men du skal have god tid, for der er mere end 2.000 forskellige at vælge imellem! Derudover afholder Madsine i løbet af året et vifte af særlige kreaevents.

4,4

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Ha risposto al 33% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

God vejledning og god betjening

God vejledning og god betjening. Virker som at dem man snakker med virkelig ved hvad de har med at gøre.
Tak

23 marzo 2026

Kære Britta

Tusind tak for din anmeldelse.

Det betyder rigtig meget for os at høre, at du oplevede både god vejledning og betjening, og at vores faglighed skinner igennem. Det er noget, vi arbejder målrettet med hver dag.

Tak fordi du tog dig tid til at skrive.

Venlig hilsen
Birgitte

Nemt at bestille og hurtig levering

Nemt at bestille og hurtig levering. Alt ok

23 marzo 2026

Kære Conni
Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at det var nemt at bestille, og at din ordre kom hurtigt frem. Tak fordi du tog dig tid til at skrive til os.

De bedste hilsner
Birgitte / Garncafe.dk

Stort udvalg

Stort udvalg, lækkert tilbehør og fantastisk personale.

18 febbraio 2026

Risposta di GarnCafe Madsine

Tak for din fine anmeldelse – det betyder meget for os.

Vi arbejder hver dag på at have et bredt udvalg og det rigtige tilbehør, så det er dejligt at høre, at det også er din oplevelse. Og ikke mindst tak for de pæne ord om personalet – dem tager vi med hele vejen rundt i butikken.

Vi glæder os til at se dig igen.
– Birgitte

God service

God og venlig service . - dejlig stemning i butikken ,da der sad flere strikkeentusiaster og strikkede.

17 febbraio 2026

Risposta di GarnCafe Madsine

Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse.

Det glæder os meget at høre, at du oplevede og service en dejlig stemning i butikken. Netop atmosfæren og mødet med kunderne betyder meget for os.

Tak fordi du tog dig tid til at skrive – vi håber at se dig igen i Madsine.

De bedste hilsner
Birgitte

Hurtig og venlig svar på spørgsmål

Hurtig og venlig svar på spørgsmål, hurtig levering, alt godt.

21 gennaio 2026

Kære Marianne,

Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse.

Det betyder meget for os at høre, at du har oplevet både hurtig og venlig betjening – og at leveringen også spillede. Det er præcis sådan, vi ønsker, det skal fungere.

Tak fordi du tog dig tid til at skrive.
Vi glæder os til at pakke garn til dig igen.

Jeg har ikke fået opskriften

Jeg har ikke fået opskriften, tror jeg ikke.
Kan ikke se den nogle steder.
Har set efter i uønsket mail men finder den stadig ikke.
Men jeg kan jo bestille den 1 gang mere. 🤗

19 gennaio 2026

Hej Pia Jensen

Det er vi kede af at høre.
Opskrifter sendes automatisk i en separat mail efter ordrebekræftelsen, men kan desværre nogle gange lande i spam.

Skriv meget gerne til os med dit ordrenummer – så sender vi den igen med det samme.

Venlig hilsen
Garncafé Madsine

Jeg kunne godt lide at jeg blev betjent…

Jeg kunne godt lide at jeg blev betjent på venligste vis.

17 novembre 2025

Kære Malthe,

Tak for din anmeldelse og for de 4 stjerner.

Det glæder os oprigtigt, at du oplevede at blive betjent på venligste vis. Det er en helt bevidst prioritet hos os – faglighed og ordentlighed skal gå hånd i hånd.

Tak fordi du tog dig tid til at skrive. Vi håber at se dig igen i Madsine.

Imødekommende

Imødekommende, hjælpsomme og søde mennesker i butikken.

22 settembre 2025

Kære Lis

Tusind tak for din fine anmeldelse – og undskyld det sene svar.

Det betyder virkelig meget for os, at du oplever os som imødekommende og hjælpsomme. Det er præcis den stemning, vi ønsker i butikken – både fagligt og menneskeligt.

Vi håber at se dig igen i Madsine.